peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52564 Jäsentä
151294 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

TVT tarjoaa 1.1.2019 saman netin ilmaiseksi, miten vaihtaa siihen?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎09-02-2018
Kirjoituksia: 4
1/2

TVT tarjoaa 1.1.2019 saman netin ilmaiseksi, miten vaihtaa siihen?

Eli siis vuokranantaja tarjoaa 100M netin joka minulla jo on, ainut poikkeus on se 7-8kk sitten hajonnut tv boxi jota ei saa mistään uutta. Teiltä tuli kirje että se liittymä pitää tilata esim. omilta sivuilta, mutta eihän se tietenkään sieltä onnistu. Elikäs miten tuon saisi onnistumaan vai joudunko maksamaan rikkinäisestä tv boxista vielä 13kk 20€/kk?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎26-07-2018
Kirjoituksia: 149
2/2

Vs: TVT tarjoaa 1.1.2019 saman netin ilmaiseksi, miten vaihtaa siihen?


24kk määräaikainen sopimus on lähtökohtaisesti aina sitova, mutta toki uuden taloyhtiösopimuksen tullen voimme asiakaspalvelussa tarkistaa vastaako nykyinen sopimuksesi uutta taloyhtiöhinnoittelua, ja tarvittaessa tehdä siihen muutoksia.

 

Asiakaspalvelussa pystymme myös vaihtamaan rikkoutuneen Telia TV -boksin uuteen, ja se kannattaakin aina vaihtaa mikäli jotakin vikaa tulee. Telia TV -laitteilla on koko sopimuksen voimassaolon ajan takuu voimassa! 

 

Kaikki asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä, ja esimerkiksi asiakassivuille kirjautumisen jälkeen tavoitat meidät chatista vuorokauden ympäri. Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Tiedotteet

Hyvää alkanutta vuotta 2019