peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53001 Jäsentä
152292 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

mobiilivarmenne ja nordeaHighlighted
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-09-2015
Kirjoituksia: 38
1/2

mobiilivarmenne ja nordea

rankutin pari vuotta koska nordean tunnuksilla ei saanut mobiilivarmennetta,viimeisin joskus syksyllä johon vastattiin että menee eteenpäin ja ilmoitellaan edistymisestä..,joskus kk sitten kokeilin huvikseni ottaa varmennetta käyttöön ja ylläri oli suuri kun nordean tunnukset kävivät vihdoin ja viimein.

ihmettelen vain ettei asiasta tiedotettu täällä enkä nähnyt missään muuallakaan,edellisessä vastauksessa luvattiin palata asiaan jos edistyy..mielestäni tämmöinen pitkään odotettu asia pitäisi tuoda tiedoksi esim tekstiviesteillä tai spostilla vai mitä mieltä olette?

loppu hyvin ja varmenne käytössä mutta ainahan palveluja /tiedotusta voi kehittää..?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 156
2/2

Vs: mobiilivarmenne ja nordea

Kiitokset palautteestasi @arttu1971

 

Tottakai aina voi palvelua kehittää entistäkin paremmaksi. Laitan tämän esimerkin eteenpäin, josko tulevaisuudessa tämänkaltaisista muutoksista saataisiin paremmin tietoa näkyville. Nordean pankkitunnus on tullut vaihtoehdoksi melko hiljattain.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg