Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

voita ja testaa Sonyn uutuuskuulokkeita.jpg 

 

 

*****

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille 😊

 

Käy kurkkaamassa skaban voittajien arviot testattavista kuulokkeista alla olevien linkkien kautta:

 

Käyttökokemukset Sony WI-SP500

Käyttökokemukset Sony WI-SP600

Käyttökokemukset Sony WF-SP700

 

*****

 

Sony on julkaissut kolme mielenkiintoista urheilukuuloketta:

 

Sony WF-SP700, langattomat roiskevesitiiviit kuulokkeet taustahälyn poistolla

Sony WI-SP600, langattomat niskaa takaa kulkevat nappikuulokkeet

Sony WI-SP500, langattomat nappikuulokkeet

 

Sony WF-SP700Sony WF-SP700Sony WI-SP600Sony WI-SP600Sony WI-SP500Sony WI-SP500 

Haluaisimme kuulla juuri sinulta mitä mieltä olet näistä ja miltä näitä tuntuu käyttää. Starttaamme yhteistyössä Sonyn kanssa suuren kuulokeskaban, jossa voit voittaa uutuuskuulokkeet itsellesi.

 

Vastaa tähän kysymykseen blogin kommenteissa ja olet mukana arvonnassa:

 

Missä tilanteissa sinä käyttäisit langattomia urheilukuulokkeita?

Arpaonnen suosiessa

 

Testaa kuulokkeita eri tilanteissa kahden viikon ajan ja kirjoita tänne Yhteisöön arvostelu joka sisältää myös lyhyen videon tilanteesta, jossa käytät kyseisiä kuulokkeita. Arvostelun näkökulmia voisi olla esimerkiksi: Miltä kuulokkeet tuntuvat ja näyttävät? Oliko käyttöönotto helppoa? Miltä niitä tuntui käyttää ja soveltuivatko ne käyttöösi? Millainen ääni niissä on? Ja niin edelleen.

 

Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Arvonnasta tarkemmin

 

Arvonnassa on palkintoina yhteensä kuudet kuulokkeet, kaksi kutakin mallia. Skaba alkaa nyt ja päättyy 15.7. Suoritamme arvonnan seuraavasti:

 

  1. arvonta suoritetaan 29.6. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP500-kuulokkeita **arvonta suoritettu**
  2. arvonta suoritetaan 6.7. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP600-kuulokkeita **arvonta suoritettu**
  3. ja viimeinen arvonta suoritetaan 16.7. ja tässä arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP700-kuulokkeita **arvonta suoritettu**

Arvomme palkinnot kaikkien osallistuneiden kesken. Toisin sanoen mitä nopeammin ilmoittaudut mukaan sitä useampaan arvontaan osallistut. Postitamme palkinnot sitä mukaa, kun voittajat on tavoitettu.

 

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

  1. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyyn kysymykseen lisäämällä kommentin tämän blogin kommentteihin. Jos voitat kuulokkeet itsellesi, testaa niitä kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi testiraportti videon kera tänne Yhteisöön.
  2. Huomioithan kilpailun deadline-päivämäärät ja sen, että ehdit testaamaan kuulokkeita ja tekemään niistä myös testiraportin määräaikaan mennessä.
  3. Saat testin jälkeen pitää kuulokkeet itselläsi maksutta.
  4. Mitä aikaisemmin ilmoittaudut skabaan sitä useamman mallin arvonnassa olet mukana. Jos ilmoittaudut mukaan  28.6 mennessä, olet mukana kaikkien kolmen mallin arvonnassa.
  5. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Onnea arvontaan ja mielenkiintoisia testiraportteja odotellen 😎

 

****

 

Päivitys 2.7.2018:

1. arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WI-SP500 -kuulokkeet voittivat @Kestokuluttaja sekä @Leonita.

 

--

 

Päivitys 13.7.2018:

2. arvonta on suoritettu ja voittajat on lopultakin nyt tavoitettu. Sony WI-SP600 -kuulokkeet voittivat @terhimarika sekä @TuanLVT

 

--

 

Päivitys 21.7.2018:

3. ja viimeinen arvonta on suoritettu ja voittajat on tavoitettu. Sony WF-SP700 -kuulokkeet voittivat @JemNy sekä @N4nniii.

 

Onneksi olkoon ja hyviä hetkiä testaamisen parissa 🙂

 

****

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Suuri kuulokearvonta: Voita ja testaa Sonyn uutuuskuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.06. – 15.7.2018 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kuusi (6) kappaletta kuulokkeita, kaksi (2) kutakin kuulokemallia, yhdet kuulokkeet/voittaja/arvonta.

2kpl Sony SP500 -kuulokkeita, arvo 69€/kpl

2kpl Sony SP600 -kuulokkeita, arvo 149€/kpl

2kpl Sony SP700 -kuulokkeita, arvo 199€/kpl


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan kolmessa osassa:

1. arvonta sekä ilmoitus voittajille 29.6. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 28.6. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP500-kuulokkeita.
2. arvonta sekä ilmoitus voittajille 6.7. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 5.7. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP600-kuulokkeita.
3. arvonta sekä ilmoitus voittajille 16.7. Tässä arvonnassa on mukana kaikki 15.7. mennessä ilmoittautuneet. Arvonnassa palkintoina on 2kpl Sony SP700-kuulokkeita.


Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson jälkeen yhden artikkelin pituudeltaan 200 sanaa sisältäen myös videon tilanteesta, jossa kuulokkeet ovat käytössä. Testaajat julkaisevat jutut mallikohtaisissa ketjuissa:

Käyttökokemukset Sony WI-SP500
Käyttökokemukset Sony WI-SP600
Käyttökokemukset Sony WF-SP700

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Henkilö toimittaa videomateriaalin ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja niin haluaa.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkelia sekä videota Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson jälkeen, Telia veloittaa voittajalta kuulokkeiden hinnan joka määräytyy kuulokkeiden myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.06.2018

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Suuri-kuulokearvonta-Voita-ja-testaa-Sonyn-uutuuskuulokkeita/ba-p/169620
Linkki kopioitu
161 kommenttia 👇
Handetapani
Rekisteröitynyt

Käyttäisin aina silloin, kun MDR-kuulokkeet hiostaisivat. Eli liikkuessa, pihatöissä ja remppahommissa.

MarjaMama
Tutustumassa

 Kuulokkeet mun oman Sonyn pariksi. Juoksulenkille mitä mahtavimmat. Tahdittamaan kohti puolimaratoni👍❤️

Degregorie
Uusi jäsen

Käyn tekemässä aamureenit 5x viikossa ulkosalla metsässä sijaitsevalla ulkoiluradalla (apina/parkour-rata). Langalliset kuulokkeet eivät auta menossa sillä ne takertuvat milloin mihin ja musiikki loppuu usein kesken sarjan kun kuuloke tippuu korvalta. Olen kokeillut isoja langattomia oneareja mutta nekin valuvat hypyissä korvalta, sekä hiostavat ja painavat korvaa/päätä ikävästi. Nämä uudet langattomat Sonyn uutuuskuulokkeet olisi hieno ja piristävä lisä aamumetsiin ja miksei moneen muuhunkin toimintaan. Varsinkin tuo SP700-kuuloke olisi kiva päästä kokeilemaan, miten pysyy korvalla, ja hukkuuko toinen kuuloke hyvin helposti.. 😉

Samsonov
Uusi jäsen

En lähde minnekkään ilman kuulokkeita, joten olisi aina mukana. Tulisi testattua esimerkiksi salilla, pyöräilessä ja autoa ajaessa handsfreenä.

vilina22
Rekisteröitynyt ☆

Pyöräillessä työmatkalla ja vapaa-ajalla, sekä juoksulenkeillä.

Sampppa
Vakiokalustoa

Päivittäin olisi kovassa käytössä, nimittäin pyöräillessä fatbikella töihin, ollessani kävely tai juoksulenkillä tai muuten vain fiilistelessä kivaa kesäsäätä.

Vaikka metsässä kävellessä on kiva kuunnella lintuja ja salaperäisiä ääniä, niin välillä korvat myös kaipaavat rauhoittavaa musiikkia joka vie ajatukseni muualle.

PateS
Tutustumassa

Kuulokkeita käytän monessa eri tilanteessa. Tiskatessa, autoa pestessä, siis arjen askareissa. Töihin mentäessä ja puhelimessa puhuakssani kun kädet ovat täynnä. Ja joskus kun pitää olla oikein hiljaa, jotta pieni vauvani ei herää, silloin minä kuulokkeita käyttäisin. 😊 

Tamariini
Rekisteröitynyt ☆

Kumiveneessä 

Mahtivatti
Tutustumassa ☆

Menisi testiin sekalaisessa matkailussa, tunnelmanluojana kotona puuhatessa sekä pyöräillessä. Testiin pääsee kaikenlainen musiikki sekä äänikirjat.

MKAIJANR
Rekisteröitynyt ☆

Kyllähän musiikkia voisi kuunella vaikka missä, jos vaan löytyisi sellaiset, jotka oikeasti pysyvät korvassa...vielä ei ole sellaisia tullut vastaan...kaikki pulpahtavat pois korvasta 😞

lahna6
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin kuulokkeita hölkätessä tai vain ääntenvaimentajina kotona kun haluaisin olla täysin rauhassa

mako234
Rekisteröitynyt

Käyttäisin kuulokkeita ulkona kävellessäni.

Hanicci
Rekisteröitynyt

Pyöräillessä, sauvakävelyllä ja yleensä ulkona touhutessa käyttäisin.

RainingWS
Rekisteröitynyt ☆

Koirien kanssa lenkkeillessä. Kuulokkeiden johdot yleensä tiellä ja jäävät jalkoihin. Langattomat olisivat turvallisemmat ja pääsisivät käyttöön monta kertaa päivässä 🙂

timohattunen
Uusi keskustelija

Käyn salilla joka päivä+ lenkit päälle eri olosuhteissa, monia kuulokkeita käyttänyt ja nämä kaikki olisi kiinnostavia kokeilla.

Golffaritar
Rekisteröitynyt ☆

Ennen kisoja lämmittelyssä, auttaisivat keskittymään paremmin.

Tette45
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin noita kuulokkeita kävelylenkillä ja ehkä myös kaupungilla asioidessa.

neonb
Rekisteröitynyt ☆

Vähän erilainen käyttötapaus: langattomat kuulokkeet ovat nukkuessa n. 115 % mukavammat kuin langalliset. Eli itse käyttäisin tuulen suhinan ja sateen ropinan ym. kuunteluun pää tyynyssä 😛  

  

Ja kyllä musiikkiakin tulisi noilla kuunneltua.

Tommyfin
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin kuulokkeita juostessa. Olenkin juuri etsimässä sopivia kuulokkeita jotka eivät juostessa höiritse.

Janne111x
Rekisteröitynyt ☆

Käyttäisin kuulokkeita kuntosalilla.

Margouts
Rekisteröitynyt ☆
Käyttäisin kuulokkeita kuten nykyisiäkin, lenkillä, pihatöissä, pyöräillessä, moottoripyöräillessä, elokuvaa katsellessa ja joskus ihan vaan muuten vaan kun haluaa kuunnella musiikkia.
Mika992
Vakiokalustoa

Käyttäisin kuulokkeita pyöräilylenkeilläni

AndreiVlassenko
Uusi jäsen

Urheilussa ja matkassa, myös kotona, niin melkein aina kun voisin

jukkalas
Rekisteröitynyt

Siivotessa kuulokkeita tulisi käytettyä. Imurin ulina peittoon ja musiikkia tilalle.

mnmnmn
Uusi keskustelija

Lenkkeillessä ja pyöräillessä, olisi mukava kun ei turhaan johdot roikkuisi ja heiluisi häiritsemässä suoritusta 🙂

mam50
Tutustumassa

Käyttäisin kuulokkeita vesijuoksussa. Sauvakävellessä  olisi varmasti myös kiva.

Kesäisen ilta auringon paisteessa, kun olen onkimassa järvellä.

Kotona siivotessa voisi olla ilo siivota.

Laskettelussa ja hiihtoretkillä myös olisi käyttöä kuulokkeille.

Patex89
Tutustumassa

Kotona kun muut nukkuu!

Jebuska
Uusi jäsen

Käyttäisin kuulokkeita kotona siivotessani, pyöräillessäni töihin sekä muuten vain ulkoillessani. Lisätään testilistaan työympäristöni, jossa meteliä on joskus niin paljon, että käytän korvatulppia.

Riksuli85
Rekisteröitynyt

Käyttäisin kuulokkeita aina liikkuessani ulkona ilman, että typerät piuhat jatkuvasti sotkeentuvat johonkin ja kuulokkeet eivät pysy korvissa. Käyttäisin kuulokkeita myös kotona iltaisin kun katselen elokuvia ja sarjoja ilman että miesystävä häiriintyy.

Puutos
Rekisteröitynyt ☆
Juoksulenkeillä käyttäisin treenatessani Finlandia-hiihtoa varten.
JukkaPar
Uusi jäsen

Lenkillä

Marixa
Uusi jäsen

Lenkillä ja salilla 

tseitsei1991
Rekisteröitynyt ☆

Salilla tulee vietettyä suurin osa vapaa ajasta viikosta ja hyvät kuulokkeet ovat tärkeä osa sitä kokonaisuutta kun treenaan

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

Käyttäisin etenkin roiskeenkestäviä urheilukuulokkeita joka säässä, satoi tai paistoi. 

🌧☀️

 

oskari75
Rekisteröitynyt

Iltaisin puuhastellessa kun lapset ovat nukkumassa.

Mehiz
Tutustumassa

Mielenkiinnosta haluaisin kokeilla toimisiko joku näistä malleista moottoripyöräillessä. Kuulokkeiden täytyisi tietysti olla aika pienet, että ne mahtuisi kypärän sisään. Nappikuuloke kuitenkin toimisi erinomaisesti taustamelun poistajana ja samalla saisi kätevästi musiikit/navigoinnin puhelimesta. Käyttäisin näitä myös kuntosalilla ja lenkkeillessä.

summer66
Kommentaattori

Käyttäisin kuulokkeita ainakin tv:eetä katsellessa, varsinkin elokuvaa katsoessa ja urheilua seuratessa. Myös pelaamiseen käyttäisin kuulokkeita (PC).

semilanceata
Uusi jäsen

pyöräillessä langattomat kuulokkeet on kätevät.

OllieBoy1967
Tutustumassa ☆

Lenkkeillessä ja metsästysreissuilla. Lisäksi moottoripyörän kanssa langattomat toimibvat tosi hyvin; navigaattorin ohjeet tulevat myös nappien kautta ajon aikana. Tarvii olla sopivan pienet etteivät paina korvaa kypärän alla.

kervoboy
Uusi keskustelija

Eipä noita e-kirjoja pysty ilman kuulokkeita kuuntelee...

DuKe87
Rekisteröitynyt ☆

Itselläni musiikin kuuntelu on osa jokapäiväistä arkea ja langattomuus edes auttaa tätä huomattavasti. Olen aikaisemmin ollut erittäin tyytyväinen Sonyn tuotteisiin. Olisikin mielenkiintoista päästä katsomaan jatkuuko sama myös näissä kuulokkeissa. Olen myös aika kriittinen musiikin laadun suhteen joka varmasti antaa rehellisen palautteen laitteen laadusta.

smfckr
Spotify-guru 2019

Koiran kanssa lenkillä tiätty.

 
Exelenium
Uusi jäsen

Pyöräillessä tulisi käytettyä.

rktkee
Rekisteröitynyt

Bussia odotellessa.

ouman76
Tutustumassa ☆

Kuntosalilla käydessä ja lenkillä Sekä kotona kun naapurissa pidetään meteliä. 

Pinewoodly
Rekisteröitynyt

Urheillessa lenkkipolulla sekä työmatkoilla!

JBlack
Uusi jäsen

Työmatkalla ja kävelylenkeillä

Poistettu käyttäjä
 

matkustaessa vaikkapa junalla

santsassin
Rekisteröitynyt

Käyttäisin kuulokkeita lenkillä ja muutenkin arjessa.

laiki
Uusi jäsen

Käyttäisin työmatkapyöräilyssä ja juoksussa.