Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66019
Kirjoituksia 178672

teliarecycled.jpg

 

 

Telia Recycled on liittymäasiakkaillemme oiva vaihtoehto hankkia puhelin uuden puhelimen sijasta. Se on käytetty puhelin, johon saat kuitenkin vastaavia etuja kuin täysin uuteenkin puhelimeen. Voit halutessasi maksaa puhelimen osissa Telia Rahoituksella ilman kuluja tai korkoja. Kierrätyspuhelimessa on 12kk takuu ja voit hankkia siihen myös Laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Kun tuot vanhan puhelimesi meille niin saat siitä hyvitystä vaihtaessasi kierrätettyyn Recycled-puhelimeen. Voit hankkia oman Telia Recycled -puhelimen Telia Kaupoista tai verkkokaupastamme.

 

Telia Recycled -Valikoima

 

Recycled-mallisto on tällä hetkellä seuraava:

 

 • Apple iPhone 6S 32GB
 • Apple iPhone 8 64GB
 • Apple iPhone SE 32GB
 • Apple iPhone X 64GB
 • Samsung Galaxy S8
 • Samsung Galaxy S9 64GB

Jos kaipaisit valikoimaan jotain tiettyä mallia niin kerro vapaasti tämän jutun kommenteissa mikä malli sinua kiinnostaisi erityisesti. Kaikki muukin palaute on tervetullutta, kiitos jo etukäteen.

 

Mistä tiedän kierrätyspuhelimen olevan kunnossa?

 

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat aina tarkistettu sekä kunnostettu huolellisesti ennen myyntiin laittamista. Esimerkiksi puhelimen akun kunto sekä toiminnot testataan ammattilaisen puolesta ennen puhelimen päätymistä myyntipakkaukseen. Kierrätyspuhelin myös puhdistetaan perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on samalla ekologinen sekä edullisempi vaihtoehto uudelle puhelimelle.

 

Myymme siis ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia käytettyjä puhelimia, joten laitteiden kunnosta ei tarvitse olla huolissaan. Kierrätyspuhelimet käyvät läpi perusteellisen testauksen, jolla varmistamme puhelimien erinomaisen toiminnallisen kunnon. Laitteiden takuun kattavuus on vastaava kuin uusissakin puhelimissa.

 

Mitä puhelimille tehdään ennen myyntiin laittamista?

 

Kunnostus- ja tarkistusprosessin myötä myyntiin päätyy vain ne läpäisseet hyväkuntoiset puhelimet. Kaikki Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat vapaita operaattorilukituksista, joten niistä ei tarvitse murehtia. Turvallisuusnäkökulmasta puhelimien muistit pyyhitään ja ylikirjoitetaan sekä ohjelmisto päivitetään uusimpaan versioon. Käytetyistä puhelimista varmistetaan, ettei niissä näy merkkejä kosteusvaurioista ja tarkistetaan mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat.

 

Yllämainittujen toimenpiteiden lisäksi testaamme ja tarkistamme muun muassa seuraavat toiminnot:

 

 • Virtapainike
 • Akun kunto (laitteen akun tulee olla vähintään tyydyttävällä tasolla)
 • Näytön kunto
 • Latausliitin
 • Kosketusnäyttö ja painikkeet
 • Sormenjälkilukija
 • SD-korttipaikka
 • Kuulokeliitin
 • Verkko- ja wifi-yhteydet
 • Etu- ja takakamerat
 • Kaiuttimet ja mikrofoni
 • Pyörimissensorit
 • Kasvojentunnistus (FaceID)

 

Näillä toimenpiteillä haluamme varmistaa, että voit huoletta hankkia uuden puhelimen myös käytettynä. Voisitko sinä harkita puhelimen hankintaa käytettynä?

 

Lue myös:

34 kommenttia 👇
Kommentaattori
Viestejä 37 kpl

Minua kiinnostaisi tietää tarkemmin, miten kierrätyspuhelimet puhdistetaan? Tässä voisi olla hyödyllistä tietoa muillekin, kun netissä on paljon ristiriitaisia ohjeita.

 

Jotkut suosittelevat näytön putsaamiseen silmälasien puhdistukseen tarkoitettuja aineita, toiset sanovat että niitä ei pitäisi käyttää ja että ne pilaavat näyttöä tahroilta suojaavan oleofobisen pinnoitteen.

Lady
Lady
Viestejä 3 474 kpl

Minä puhdistaisin näillä ohjeilla :

https://fonum.fi/artikkelit/nain-puhdistat-alypuhelimen-nayton 

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

Aivan... siinä on näytön puhdistamiseen tarvittavat niksit! Ei siihen vaadita kuin pehmeä nukaton liina/paperi ja esimerkiksi lasinpesunestettä pieni ruiskaus liinaan/paperiin. Lopuksi vain muistaa kuivata puhtaalla liinalla/paperilla, koska muutoin siihen puhelimeen tarttuu uudelleen kaikki pöpöt nopeasti. Jos omistaa suojakuoret niin on suositeltavaa puhdistaa niitäkin yhtä säännöllisesti 🙊📲

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

Voisitko sinä harkita puhelimen hankintaa käytettynä? 

 

Tottakai! Riippuu pitkälti hinnasta, mallista ja puhelimen ominaisuuksista. Olen usein lahjoittanut vanhat puhelimet perheelle, myynyt verkossa tai säilyttänyt varapuhelimena. Jos puhelin on oikeasti tiensä päässä, niin olen laittanut sen asianmukaiseen kierrätykseen. Puhelimia taitaa olla maailmalla enemmän kuin ihmisiä? 🤔

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

Tulevatko tabletit Telia Recycled -valikoimaan? Hankin Gigantilta sattumalta aikoinaan muutaman kerran käytetyn Samsung Tab A wifi 10.1" tabletin hintaan 132€ (norm. 189€), joka oli lähinnä sattuman kauppaa kun kuumeisesti mietin monta kuukautta hyvää tablettia edulliseen hintaan. Tähän päivään mennessä olen ollut enemmän kuin tyytyväinen 💪

 

Ex-telialainen
Viestejä 83 kpl

Tabletit ei taida vielä olla tulossa Recycled -valikoimaan, mutta kieltämättä hyvä ideahan tuo on! 🙂 Pistetään korvan taakse!

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Nyt on negatiivisen palautteen aika,,,

Poika osta Telialta tämän kierrätyspuhelimen (Iphone X 64) hinta muistaakseni 487e ja tietenkin nuori innoissaan "uudesta" puhelimesta no siihen ostohetkeen se into jäikin.2 päivää poika tappeli luurin kans et sais toimiin,mut ei niin ei.Puhelin jäätyilli,kosketusnäyttö lagas huolella,puhelin muutteli kieliä mielensä mukaan eikä vanhasta puhelimesta tietoja tullu oikein ollenkaan.Puhelinta ei voinu ees duuniin ottaa kun tarvii luuria töis vaan sim kortti takas vanhaan.

No 2 päivää takkus luurin kans ja sit vietiin takas Telia kauppaan,jossa myyjäkin totes jäätyillyn yms....vaihtoehdot TODELLA vähissä,luuri huoltoon(aika n.2 viikkoo).Kyllä siinä poika oli kiukkunen kun melkeen 500e maksetaan ja luuri 2 päivän päästä huoltoon.

 

Se mikä tuli yllätyksenä et Telialla on mukava systeemi,vaikka ostaisin uuden/kierrätetyn puhelimen niin en saa uutta tilalle enkä kaupan purkua???

 

Kyllä on ylpeetä olla Telialainen,,,

Moderaattori
Viestejä 332 kpl

@Karvimies ikävää kuulla teidän epäonnisesta alkutaipaleesta recycled-puhelimen kanssa, onneksi luuri kuitenkin saatiin samantien huoltoon. On varmasti turhauttavaa, kun joutuu luopumaan jopa pariksi viikoksi juuri hankitusta laitteesta, mutta huollon jälkeen se varmasti toimii kuten pitääkin. Kaupan purku ei ole ensisijainen vaihtoehto tällaisessa tilanteessa, vaan nimenomaan huoltoon toimitus, recycled-puhelimissakin kun on vuoden takuu. 

 

Kerrothan meille kuinka prosessi etenee, mielenkiinnolla kuulemme tämänkinkaltaisista kokemuksista suoraan asiakkailtamme. 

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 186 kpl

En kyllä ainakaan tämä etätyö-rupeaman jälkeen halua ostaa recycled-puhelinta, vaikka miten olisi ympäristön kannalta hyvä. Oma työsuhdepuhelin iPhone 7 (joka ilmeisesti palautuu jossain vaiheessa myyntiin?) lämpeää tiedostojen siirrossa pilvipalveluun melko mukavasti, jotta melkein uunikinnas pitäisi olla luurin kädessä pitämiseen 🙂 . On varmaan leasing-kauden jälkeen melko rapsakassa kunnossa koko luuri.

Velho
Velho
Viestejä 2 462 kpl

@Karvimies Kilpaiku- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaan myyjälle pitää antaa mahdollisuus korjata ongelma kolme kertaa, ja jos korjausyritykset ovat tuloksettomia, voi kaupan purkua vaatia. Heti se ei ole mahdollista, paitsi jos korjaaminen olisi mahdotonta, kohtuutonta tms. jos siis varaosia ei olisi saatavilla.

 

Erikseen jollain puhelinvalmistajilla on DOA-käytäntöjä, eli jos laite on heti paketista risa, saa uuden suoraan matkaan.

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Pientä väliaika päivitystä...

Pojalle tuli tänään viesti huollosta "että lähettävät vastaavanlaisen kierrätyspuhelimen tilalle" eli ite ymmärrän et luuri sen verran solmussa ettei ruvettu ees korjaan.

 

Lainattu @JoonasLam ylempää (moderaattori)

 

"""" MISTÄ TIEDÄN KIERRÄTYSPUHELIMEN OLEVAN KUNNOSSA?

 

Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat aina tarkistettu sekä kunnostettu huolellisesti ennen myyntiin laittamista. Esimerkiksi puhelimen akun kunto sekä toiminnot testataan ammattilaisen puolesta ennen puhelimen päätymistä myyntipakkaukseen. Kierrätyspuhelin myös puhdistetaan perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on samalla ekologinen sekä edullisempi vaihtoehto uudelle puhelimelle.

 

Myymme siis ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia käytettyjä puhelimia, joten laitteiden kunnosta ei tarvitse olla huolissaan. Kierrätyspuhelimet käyvät läpi perusteellisen testauksen, jolla varmistamme puhelimien erinomaisen toiminnallisen kunnon. Laitteiden takuun kattavuus on vastaava kuin uusissakin puhelimissa.""""

 

Että näin ei hirveen luotettavaa kuvaa anna Telian toiminnasta ainakaan noissa kierrätyspuhelimissa,toki maanantai versioita mahtuu mukaan ,mutta kumminkin,,,no toivottavasti se seuraava "uus kierrätyspuhelin " on paremmassa iskussa.

Ex-telialainen
Viestejä 83 kpl

@Karvimies toivotaan, että tilalle tuleva olisi aivan uudenveroinen ja toimisi paremmin kuin tuo edellinen! Voipi olla, että se oli nyt valitettava yksittäiskappale, joka ei syystä tai toisesta lähtenyt toimimaan. Hyvä puoli tässä varmasti se, että poikasi saa puhelimen nyt nopeammalla aikataululla kuin kaksi viikkoa (näin arvelisin ainakin) mikä vanhan huollossa olisi kestänyt. 🙂 Kerro taas, mikä tilanne uuden kännykän kanssa sitten on!

Velho
Velho
Viestejä 2 462 kpl

Hyvä kuulla @Karvimies että homma etenee. Itselläni on Renew-ohjelmasta samainen iPhone X , eikä tässä ole ilmennyt vielä mitään häiriöitä. Pieniä käytön jälkiä puhelimen kyljissä on, mutta mitään menoa haittaavaa ei ole. Tuo on kyllä hyvin harmillista, että tarkastusprosessin läpi on päässyt viallinen laite.

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 079 kpl

Hienoa kuulla, että takuuasioissa löytyi ratkaisu yllättävän nopeasti @Karvimies! Minulla on Recycled-valikoimasta iPhone 8 64GB -puhelin ja siinä on ollut todella huomaamatonta kulumista reunoista ja toimii kuten voi olettaa.

 

Gigantilta hankin kesällä Samsung Tab A 10.1" wifi - tabletin ja se on kuin uudenveroinen! Vain muutaman kerran käytetty ja ainoastaan laturi ei ollut alkuperäinen. 🙂

Lady
Lady
Viestejä 3 474 kpl

Minä puolestani voin antaa positiivista palautetta Telia recycled puhelimesta. Viikko sitten perjantaina sain hankittua itselleni Samsung Galaxy S9 puhelimen ja kunnoltaan erinomaisen yksilön : https://yhteiso.telia.fi/t5/Kayttokokemukset-vinkit-ja/Kokemuksia-Telia-Recycled-puhelimista/m-p/210... 

Vakiokalustoa
Viestejä 102 kpl

Lukemista


Ylen tekemä juttu kierrätyspuhelimen matkasta.  

Jutussa kerrotaan seikkaperäisesti miksi kierrätys kannattaa. 

Kaikki eivät päädy uudelleen käyttöön vaan raaka-aineeksi teollisuuteen. 

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Laitetaas vähän päivitystä....

"Uus" luuri tuli nopeeta postissa (Tiistaina,kiitokset Telialle siitä),mut siihen ne taas sitten loppuukin.Poika otti luurin käyttöön keskiviikkona ja sinä päivänä pikku lagia ja 2 kertaa sammu ittekseen.Tortstaina oli työpäivän aikana sammunu jo 5 kertaa ittekseen.Perjantaina jo sammuilli jo monta kertaa (n.20).Sillonkun on päällä niin vörkkii ja toimii hyvin,mut toi sammuillu rupee poikaa jurpittaan.Aateltiin et kokeillee vkl ajan kuinka pelittää jos ois vaikka pientä käynnistys lagia,mut ei toi nyt hyvältä vaikuta ku ei edellinenkään.Maanantaina/tiistaina taas kiikutetaan liikkeeseen ja ihmetellään mitä tehään.Harmittaa ihan kypällä pojan puolesta (satsannu n.500e ja tämmöstä sillä saa Telialta).Pitää kysellä tota kaupan purkua ja rahojen palauttamista jos mitenkään vaan mahollista,että näin tällä kertaa.

Moderaattori
Viestejä 1 000 kpl

@

Velho
Velho
Viestejä 2 462 kpl

No onpas todella harmillista. Yleensä kolme kertaa on se, mitä pitää ongelmaa antaa yrittää myyjän ratkoa ennen kaupan purun mahdollista saamista.

 

Olisikohan mahdollista, että jatkossa kauppaan tulisi pari laitetta, joita voisi sitten testata teidän poika siellä kaupassa hetken ajan, että ilmeneekö sammuilua.

 

Mitäs iPhone ilmoittaa akun kunnoksi? Sanooko, että akku mahdollistaa huippukapasiteetin/suorituskyvyn? Olen joskus kuullut, että heikko akku voisi aiheuttaa ongelmia laitteessa, jos suoritetaan jotain todella raskasta tai vaativaa hommaa. Oireena on silloin yhtäkkinen sammuilu ja pätkintä.

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Itekkin Googlasin tosta sammumisesta ja aikalailla kaikki viittis jossain määrin huonoon akkuun.Pojalla ilmottaa akun kunnoks 90,en osaa sanoo onko hyvä/huono,mut jostain luin et jos akku 80-95 ni Applen mukaan akku kunnosaa,taas toiset jos alle 90 ni ollaan jo huonos akus?

 

Eipä noita luureja siä liikkees hirveesti oo et sais testattua ja on pakattu niin et luulen ettei tota kokeillu mahollisuutta anneta?

 

No sammuillu on jatkunu säännöllisen epäsäännöllisesti esim.Lauantaina poika oli frisbeegolfaamas ni oli puhelin sammuillu taksussa useesti (13 kertaa),huomannu ku oli ottanu luuria taskusta niin oli se Applen käynnistyslogo näytössä .

 

Maanantaina/tiistaina Telian kauppaan takas ja ihmettely jatkukoon

 

 

Velho
Velho
Viestejä 2 462 kpl

Aivan, pitäisi ainakin ulkonäköä voida tutkia ennen ostoa, mutta ei taida voida virtoja kytkeä.

 

Mulla 89% akku samassa laitteessa, ei sammuilua.

 

 

Uusi keskustelija
Viestejä 13 kpl

Noniin nyt on saatu Telian kierrätyspuhelin kokeilu päätökseen....

Maanantaina poitsu vei luurin Telia kauppaan ja siä oli sama myyjä joka meille alunperin myi,joten sillain hyvä homma ku "tuttu".Harmitteli tottakai et tälläin on päässy käymään luurien kohalla.Luuria ei jätetty huoltoon vietäväks vaan myyjä lupas selvittää et mitä tehään ja laittaa s.postia pojalle.Tiistaina tuli meiliä et kyseisen kaupan voi purkaa tai sit lähettää viä kerran huoltoon jos haluaa,meijän kanta selvä kaupan purku (Telialta hieno ele et voi nyt purkaa,vaikka se 3 kertaa mahollinen huolto).Purku meni kivuttomasti ja fiksusti ja myyjä kyseli mielenkiintoa muita luureja kohtaan,mut oltiin jo päätetty ettei Telia kaupasta mitään luuria tilalle vaan kilpailevasta firmasta(vastapäätä) uus luuri tilalle (Iphone 11).

Uus puhelin rokannu hyvin eikä mitään negatiivista sanottavaa pojalla oo ollu.

 

Tietyllä lailla harmittaa kun kaikki puhelimiin/tarvikkeisiin liittyvä on ostettu aina Sonera/Telia ja asiakkuus on pitkä (n.20v).

No olisko tää jonkun aikakauden päätös ja uuden alku toisessa puhelinvirmassa,,,en tiiä,,,

 

Ainiin,kyllä kilpailevassa firmassa asiakaspalvelu oli huippua jos vertaa Telian palveluun (Hinnat osattiin sorvata mieleiseks eikä väännetty euroista ja muutenkin asiakas ystävällisempää,ei niin jäykkää vaan rentoo meininkiä,täys kymppi,,,,toki vaikuttaa toi kierrätyspuhelimen säätö,mut kuitenkin)

Moderaattori
Viestejä 1 500 kpl

@Karvimies Todella harmillista, että puhelimen kanssa kävi näin. Pahoitteluni tapahtuneesta!

Tärkeintä tietysti, että nyt lopputulos on pojan kannalta varmasti hyvä ja toivottavasti on tyytyväinen uuteen puhelimeen.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

@Karvimies 

Nyt sama juttu mulla, tosiaan nyt kolmas puhelin tulossa, kaupan purkua kanssa ehdotan ennenkun otan kolmatta edes vastaan.

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Recycled mallit ovat jo vanhempia malleja esim Iphone 6s ja SE, ne saavat tuskin enää päivityksiä, miksi niitä myydään?

Moderaattori
Viestejä 294 kpl

iPhone 6s ja SE -malleihin on saatavilla uusimmat päivitykset. Uusin päivitys on iOS14 ja täältä löytyy mallit, joihin kyseinen päivitys on saatavilla.

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Tämä recycled - puuhastelu on telialla aivan naurettavan tasolla. Miksi kaikkien kuntoluokitus on aina "Erinomainen" ??? Ja hinta sen mukainen. Hyvä:kin riittäisi aivan mainiosti. Ja miksi puhelimia on niin naurettavan vähän Telia kaupan listoilla ? Monta kuukautta listaa seurannut eikä se ole päivittynyt mihinkään varsinkin näiden keskihintaisten iphonejen valikoimat aivan surkeat. Missä esim. iPhone X - Kuntoluokitus : Hyvä ja tärkein, eli hinta: n. 400€. Ei löydy ?!? 

 

Ottakaa vaikka swappie yhteistyökumppaniksenne ja alkakaa tarjota kunnon valikoimaa tai luopukaa koko konseptista. 

 

Ja PS. Olen antanut saman palautteen chatin kautta jo ties montako kertaa: täysin tuloksetta. Että tuskin nytkään mikään muuttuu. Onneksi Elisalla kiinnostaa asiakaspalvelu ja asiakkaiden eteen toimiminen, mitä olen kysellyt. 

Moderaattori
Viestejä 521 kpl

Myyntiimme päätyy toistaiseksi ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia, lähes uudenveroisia käytettyjä puhelimia. Sehän on toisaalta hyvä, että puhelin on yhä erinomaisessa kunnossa, koska silloin laitteen käyttöikäkin on pidempi 🙂 

Toiveesi on varmasti välitetty eteenpäin chatissa ja laitan sen varmuudeksi vielä uudelleen tätä kautta. Tulemme laajentamaan Telia Recycled -laitteiden tarjoamaa entisestään myöhemmin.

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Niinhän te myytte, mutta kun se ei olut vastaus siihen, mitä kysyin. Kaikille kun ei kierrätyspuhelimen tarvitse olla ihan sen kympin kuntoluokituksen arvoinen, vaan kasikin riittäisi. Eli juurikin näitä kuntoluokitukseltaan hyviä. Erinomaisen ostamisessa ei ole mitään järkeä, se on melkein samanhintainen, kuin uusikin. mutta eiköhän tämä nyt tullut selväksi, pitää siirtyä elisalle ja swappielle. Niin monta kertaa olen tätäkin aiemminkin toivonut ja turhaan. Sääli sinänsä. Mutta myykää vaan niitä erinomaisia recycled - luurejanne jatkossakin. Kaikkien lompakolle ne eivät vaan sovi. 

Moderaattori
Viestejä 521 kpl

Ymmärrän, että osalle varmasti riittää heikompikuntoinenkin puhelin. Olen kuitenkin itse eri mieltä siitä, etteikö erinomaisessa kunnossa olevan käytetyn puhelimen hankinnassa ole järkeä. Käytetyn puhelimen ostaminen on aina ympäristöteko, lisäksi käytetty puhelin on edullisempi kuin uusi ja mitä paremmassa kunnossa se on, sitä pidempään se kestää käytössä. 

Tähän hätään en pysty lupaamaan, että saamme lähitulevaisuudessa toivomillasi kriteereillä tulevia Telia Recycled -laitteita myyntiin, mutta toiveesi on joka tapauksessa viety eteenpäin.

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Tarkoitin järkeä Taloudellisessa mielessä. Erinomaisen Recycled - puhelimen hintaero uuteen vastaavaan on ainakin iphoneissa teillä aivan liian pieni. Ja jos vaikkapa hintaero tuon iPhone X:n erinomaisen ja Hyvän - kuntoluokituksien välillä olisi 30-40-50€, niin ei ole vaikea veikata, kumman valitsisin. Ehkä olen liian optimistinen edelleen telian suhteen 😊onneksi nämä swappiet yms ovat ketterämpiä

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Swappiella esim. Tuo kunnostettu iPhone X MYÖS Black friday - tarjouksessa. Ja erinomaisella kuntoluokituksellakin paljon teitä halvemmalla. Ja minä idiootti kun kuvittelin, että Telia tekisi samanlaiset alennukset noihin omppuihin Black Fridayn kunniaksi ja makselin maksuvaraa Telia tililleni...no, enpä tee samaa virhettä toistamiseen 

Moderaattori
Viestejä 332 kpl

@Soirija harmi ettei osunut nyt alesta kohdalle meiltä mieluista, mutta vastaisuuden varalle on nyt sitten "sukan varressa" maksuvaraa. Alennuskampanjoitahan tulee ja menee, joten vielä on toivoa 😊

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Eipä paljoa auta/kiinnosta tuo maksuvara enää jatkossa. Ja mitä tässä nyt Telia kaupan iPhone valikoimaa olen katsellut ja todennut sen, ettei omput ole teillä IKINÄ alennuksessa (enkä tarkoita mitään kalliimpien mallien pilipali-alennuksia) ja toisaalta sen, ettei teillä oteta omien asiakkaiden toiveita yleensäkään mitenkään huomioon, niin mulle riitti. Olen pyytänyt jo ties kuinka kauan noita recycled - puhelimia myös erinomaista heikommalla kuntoluokituksilla valikoimiinne...tuloksetta. Eikä niitä tule jatkossakaan. Jossain vaiheessa se pinna vaan katkeaa siihen omaan operaattoriin ja tajuat, ettei se matkaviestinasioiden kilpailuttaminen ole todellakaan mikään huono ajatus. Muita operaattoreita ehkä kiinnostaakin 😊

 

Juuri katselin ärsyyntyneenä halpiksen ja Swappien valikoimia...kuntoluokitukseltaan hyvä iPhone X 64Gb, 409 €. Ei toivoakaan, että vastaavaan näkisi telialla tässä elämässä. Olisin ostanut samantien, jos moinen olisi teiltä löytynyt. Mutta että 489€ erinomaisesta. .pitäkää tunkkinne.