Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Voita Samsung Galaxy Note 8 testikäyttöön ja omaksi.jpg 

 

Tykkäätkö testailla uusia puhelimia ja jakaa niistä kokemuksia muillekin? Sinun ei tarvitse olla pro, vaan innostus ja testaamisen laaja-alaisuus ratkaisee. Ja aina parempi, jos keksit uusia tapoja tehdä puhelintestejä 🙂 Testaajana kerrot Yhteisölle, mitä Note 8 -puhelimella voi tehdä, miten se tapahtuu ja kuinka se soveltuu juuri sinun käyttöösi. Olisi huippua nähdä kirjallisten arvioiden lisäksi myös kuvia ja videoita. Jos haluat, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen.

 

***

Edit 1 20.11.2017

 

Osallistumisaika on nyt umpeutunut, kiitos kaikille osallistumisesta 🙂 Seuraavana valitsemme voittajat. Olkaahan kuulolla 🙂

 

***

Edit 2 20.11.2017

 

Hakemukset on nyt käyty läpi ja voittajat on onnistuttu valitsemaan, helppoa se ei ollut. Toinen voittaja löytyi täältä Yhteisöstä ja toinen Telian Facebookin kautta osallistuneista. Kunhan saamme heidät kiinni niin julkaisemme voittajien nimet tässä blogissa 🙂

 

***

 

Edit 3 29.11.2017

 

Voittajat ovat:

 

@depepe sekä toinen voittaja valikoitui Facebookin puolelta eli Mirva Rontti.

 

Onneksi olkoon voittajille ja jäämme innolla odottamaan testien käynnistymistä Hymiö Onnellinen

 

***

 

Toimi näin

 

1) Tee lyhyt "hakemus" jossa kerrot, mihin kaikkeen Note 8 pääsisi kanssasi. Kirjoita hakemuksesi vähintään 30 sanalla tai esitä se vähintään 30 sekunnin pituisella videolla. Postaa tuotoksesi tämän julkaisun kommentteihin tai Telian Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun.

 

2) Hakemuksen tulee olla julkaistuna 19.11.2017 klo 23.59 mennessä, jotta olet mukana kisassa. Yhteisön ylläpito valitsee 20.11.2017 kaksi testaajaa, joille lähetämme testiluurit.

 

Huomioithan nämä

 

- Testiraportit julkaistaan täällä Yhteisössä, joten testaajan tulee olla Yhteisön jäsen. Jos et ole vielä niin liity mukaan nyt ja voit hakea tähän sekä tulevaisuudessa myös muihin testiskaboihin ja ties mihin.

- Voittajat sitoutuvat tekemään Yhteisöön vähintään kolme juttua yhden kuukauden mittaisen testijakson aikana:

  • Ensimmäinen juttu ns. unboxing hengessä, "ensifiilikset"
  • Toinen juttu noin kahden viikon testaamisen jälkeen, "miten yhteinen matka on sujunut"
  • Kolmas ja viimeinen juttu, "loppuraportti"         

 

 Let the game begin

 

Ei muuta kuin hakemuksia rustaamaan!

 

Klikkaa Paljastus-sanaa löytääksesi kilpailun säännöt.

 

Lue lisää

Kilpailun säännöt:

 

Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin ja Telian Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun hakemuksen kirjoittaneiden (vähintään 30 sanaa) tai videon julkaisseiden (vähintään 30 sanaa) joukosta.

 

Hakemukset, jotka on julkaistu 19.11.2017 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa.

 

Valinta suoritetaan 20.11.2017 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä tai vastaamalla henkilön kommenttiin Facebookissa. Tämän jälkeen heidän nimimerkkinsä tai nimensä julkaistaan myös tässä blogissa.

 

Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 8). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:

1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta
3) Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua puhelimen vastaanottamisesta

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimet Telialle tai pitää puhelimen itsellään, jolloin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Telia Yhteisöön kuukauden testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-Samsung-Galaxy-Note-8-testikayttoon-ja-omaksi/ba-p/156984
Linkki kopioitu
89 kommenttia 👇
Matiasliimatain
Uusi keskustelija

Kiinnostaisi hyvinkin saada note 8 testiin olen omistanutkin tähän asti 3 samsung galaxy tuotetta ja olisin tyytyväinen jos 4 samsungin laite tulisi omistuksiin. Koska tämän hetkinen puhelin on ehkä vähän huono saattaa jäädä joskus jumiin ja muutenkin olisi hyvää vaihtelua.

Ja tällä hetkellä maailman huonoin puhelin honor 7.Muokkausta edelliseen kirjoitukseen 

Tuo puhelin kiinnostaisi siksi koska haluaisin tietää ja kokeilla millä tavalla googlen ar core toimii tuossa puhelimessa kun olen saannut sen toimimaan monella muulla laitteella. Myös olen innokas kuvanmuokkaaja ja myös valokuvaaja kuvaan esim rc auto tapahtumia mutta harvoin. joten kiinnostaa tuo kamera. tässä video googlen ar videosta https://www.youtube.com/watch?v=fBrEeKzZ_NM.

Toivottavasti pääsen testaamaan tätä laitetta. kiitos ja näkemiin.

OonaEmilia
Rekisteröitynyt ☆

Minulla puhelin joutuisi todelliseen testiin. Hoidan sillä kaikki asiat, katson ohjelmia, kuuntelen musiikkia, kuvaan päivittäin videoita sekä kuvia. Voisi sanoa että olen puhelimen suurkuluttaja. Olosuhteet asettavat vaatimuksia puhelimelle. Olen tunteja ulkona säällä kuin säällä, mikä vaatii puhelimelta akun kestoa, sään kestoa, sekä näytöltä hyvää sopeutumiskykyä erilaisiin valaistusolosuhteiisiin. Puhelin joko miellyttää tai ei, enkä epäröi vaihtaa puhelinta jos se ei toimi haluamallani tavalla.

Anthalcoco
Uusi keskustelija

Kolmekymmentä vuotta valokuvausta, ammattilaisena takana. Eli kamera, sen toiminta ja kuvien laatu tietenkin kiinnostaa. Vedenkestävyys on kanssa pienen testin paikka. Nythän testi suoritettaisiin matkalla Las Palmakselle. Lähtö 4.12 ja kesto neljä viikkoa eli sopiva testin pituus. Matkalla wi-fin toiminta punnitaan, karttojen toimivuus testataan. Eli menisi matkakertomuksena/ testinä ja postauksina matkasta ja puhelimen toiminnasta matkan aikana.

baajis
Uusi jäsen

Jo pelkästään näyttö+kynä-akseli tulisi aktiiviseen testiin molempien kuulostaessa erittäin laadukkailta. Tuohon kun liittää valokuvauksen tuomat mahdollisuudet niin avot. Ja kai sitä voi käyttää puhelimenakin. 

JokiB01
Tutustumassa

Hei yhteisö!

Olen 20-vuotias insinööri opiskelija Joensuusta.
Puhelin pääsisi kanssani monimuotoisiin arkipäivän seikkailuihin. Se tulisi olemaan mukana koulussa ja muissa vapaa ajan riennoissa.
Käytän puhelinta paljon koulussa tiedonhakuun sekä laskemiseen joten noten iso näyttö pääsisi todelliseen koetukseen ns. multitaskingissa.
Vapaa ajalla puhelin kulkisi mukanani autonavigaattorina, spotifyn kautta musiikin kuunteluun sekä lenkkikaveriksi ulkoilmaan.
Talvikin on juuri tulossa joten se on erinoimainen mahdollisuus testata noten pakkasen ja kosteuden kestävyyttä käytännössä.
Testaukseen tulisi myöskin luonnollisesti akunkesto sekä ylipäätään puhelimen vakaus ja toiminta jokapäiväisessä elämässä.

Geuti
Rekisteröitynyt ☆

Testi kanditaatti

Kyseinen aparaatti, tulee kotikäyttöön wlan mokkulalla telianverkon kautta kovaan käyttöön sosiaalisessa mediassa ja  pelien osalta. Note kulkee mukana hotspot yhteyden avulla automatkaaja venäjällä tankkaus reissuilla, karttat tullaan lukemaan metsästysmatkoilla. 

Sähköpostit, kuvat, kartat ja pelit, lisäksi viaplay, Netflix ja HBO tulee katsottua Noten kauttz

suksiaj
Rekisteröitynyt ☆

 Moi!

Olen 19 vuotias varusmiespalvelusta suorittava jäppänä Tampereen seudulta. Puhelin tulisi ikeaan osoitteeseen momestakin syystä: 1) omani on alkamassa tulemaan tiensä päähän ja kipeästi tarvitsisin uutta 2) varusmiespalveluksen aikana puhelin joutuisi todelliseen testiin monissa eri toimintaympäristöissä. Tavallisen "mukavan" kasarmielämän lisäksi puhelimen kestokykyä testattaisiim äärimmilleen pakkasessa sekä muutenkin metsässä.

 

Vapaa-ajalla käytän kännykkää lähes jatkuvasti hyvinkin monipuolisesti: videot ja musiikki pyörivät lähes non-stoppina ja sosiaalisen median kanavanikin saisivat lisää täytettä kun on specsit kunnossa. 

 

Bloggaaminen ja vloggaaminenkin sujuvat ongelmitta sillä oma youtube kanava löytyy ja mielipiteitä vaikka muille jakaa

Toivottavasti valinta osuu kohdalleni

Dombot
Rekisteröitynyt
Terve! Kiinnostukseni markkinoiden huippuluureihin on suunnattavan valtava mutta valitettavasti en omista top luureja. Note 8 lähtisi välittömästi testiin mm kameran & kynän ja suorituskyvyn osalta. Myös akun, joka on tärkeä osa puhelinta koska käytän puhelinta paljon. Ja kaiken muunkin osalta. Note 8 kulkisi mukana koko ajan, niin luonnossa kuvia ottaen ja myös vapaa-ajalla. Koska harrastan piirtämistä niin kyseinen puhelin olisi mahtava testata piirtämistä ajatellen ja minkälaisia tuotoksia sillä saa aikaan. Puhelin kulkisi mukana myös jouluna lapissa, samalla testaten sääolo suhteita ja navigointia.
Nofkoff
Uusi keskustelija

Note 8 kanssani,

 

Tarinamme toivottavasti alkaa joulukuun alussa ennen ulkomaan reissua, jotta keretään tutustumaan matkakumppaniin unboxauksen merkeissä. Reissun jälkeen onkin hyvä kertoa, kuinka yhteiselomme on sujunut. Selfieitä tuskin otamme yhdessä. Miten olemme ikuistaneet kaupungin vilskettä pimeällä ja muutenkin. Toki myös täytyy tarkistaa riittääkö kaverilla kunto vai loppuuko mehu kesken matkan aikana. Kuinka hän pärjää henkilökohtaisena neuvojana ja apurina reissun edetessä.

 

Tästä edespäin ulkoistan hänet sihteerikseni tuottamaan ja arkistoimaan muistiinpanoja opinnäytetyön merkeissä. Josko apurini kantaisi muistilaput siististi järjestyksessä -ne aina tuppaavat häviämään tai unohtumaan jonnekin. Lopuksi jaettaisiin unohtumaton kokemuksemme, yhdessä. Kaikille.

 

- Nofkoff

joccejuhan1953
Uusi keskustelija
Olen vuodenvaihteessa eläköityvä myymäläpäällikkö. Tällä hetkellä viettelen pitämättömiä kesälomia, joten olisi todella aikaa testailla uutta laitettanne. Olen harrastanut valokuvaus yli 40 vuotta ja kameraan luotan edelleen enenmän kuin nykyisiin älypuhelimien optiikkaan, mutta olisi todella mahtavaa testata laite ja todeta se kuva/video tekniikaltaan paremmaksi kuin "oikea" kamera? En omista älyluuria, mutta nyt se on kai pakko ostaa? Puhelin puhumisen vuoksi ei kiinnosta ( työpäivän aikana n. 3-4 h puhelimessa. 8 h nettiruutua). mutta muut ominaisuudet todella olisi kiva testata. Ilmailun aktiiviharrastajana Note 8 :lle olisi tarjolla myös "korkeanpaikan" testiolosuhteet.
peltorane79
Uusi keskustelija

Mielelläni osallistuisin Note 8 testaamiseen, olen muutenkin aina kaikista testijutuista kiinnostunut ja kännykässä on yleensä aina ollut mm cellmapper ohjelma, jolla testannut verkon kuuluvuuksia eri paikoissa ja uskoisin, että Note 8 tulisi arkipäiväiseen monipuoliseen käyttöön samantien ja oikeasti arvostaisin jos kohdalle arpa osuu, antaisin kunnon rehelliset arviot laitteesta. Ottaisin heti ns arkikäyttöön, ainoaksi puhelimeksi, että pääsisi kunnolla testaamaan kaikkia ominaisuuksia. Monesti puhelimissa on liian tehoton akku ja tässä pitäisi myös akun keston olla sitä luokkaa, ettei tarvii kesken päivää latailla. Testailisin tällä puhelimella myös vähän graafisempia pelejä, mitä ei muuten tulisi pelattua kännykällä, että toimiiko sujuvasti ja valokuvia tulisi napsittua usein erilaisissa valaistusolosuhteissa, myös NFC siru on tarpeen lähimaksu yms jutuissa mitä käytän aktiivisesti. Kaikista tärkeintä olisi kiinnittää huomiota siihen perus käytettävyyteen ja miten ohjelmisto toimii kyseisessä puhelimessa, minkälaisia mahdollisia virhetilanteita tai jumituksia tulee yms ja niistä raportoisin myös, että toimiiko oikeasti niinkuin hintaan nähden voisi olettaa. 
*jää jännityksellä odottamaan testiryhmän valintaa*

Makekake82
Rekisteröitynyt ☆

Miksi pitäisi päästä mukaan, viimeiset 6 vuotta olen käyttänyt Applen puhelimia ja useasti saan kuulla kuittia kavereilta miten paljon parempia anroid laitteet ovat käytöltään, kestävyydeltään ja monipuolisuudeltaan. Haluaisin päästä aidosti testaamaan ovatko kaikki huhut niin totta mitä kaikki puhuvat. Laite pääsisi kovaan testiin softan puolella, samsungin 360 kameraa varmasti pääsisi hyödyntämään tässä samalla. Lisäksi paljon urheilun parissa pyörivänä videokuvaaminen ja videoitten jakaminen on minulle erityisen tärkeää niin sitäkin tulisi testattua. Lisäksi perinteisen lapsiperhe arjen käytössä akku joutuu kovalle rasitukselle, puhelut, some, viestipalvelut ja työtä unohtamatta. Tästä on hyvä lähteä testijaksoa aloittamaan.

Anttilatimo
Uusi jäsen

Hei, olisin hyvä testaaja Samsung Galaxy Note 8:lle.

 

Minulla ei vielä ole ollut noin suurella näytöllä varustettua puhelinta, joten osaisin arvostella sitä samasta näkökulmasta kuin moni ostopäätöstä pohtiva.

Käytän aktiivisesti puhelinta lähes kaikkeen (some, kuvat+videot, nettisurffaus, pankkiasiat, pelaaminen, spotify jne), joten odotan puhelimelta loistavaa kameraa, suorituskykyä ja lagaamisen puutetta.

Kytken puhelimen usein auton hands freehen, telkkariin, BT-kaiuttimeen ym, joten liitettävyys on tärkeää.

Koska en juuri työn ulkopuolella käytä tietokonetta, on puhelimen tehot ja akunkesto keskeisessä asemassa, käytän puhelinta käytännössä tietokoneen korvaajana. Siitä syystä S Pen-ominaisuuskin kiinnostaa.

 

Jos saan puhelimen testattavaksi, aion tehdä sekä kirjallisia että videoita. Mahdollisesti hankin puhelimen kylkeen jonkin lisälaitteen, jotta testauksesta tulisi monipuolinen ja kattava.

 

IlonaSep
Rekisteröitynyt

Viimeiset 5 vuotta minulla on ollut käytössäni ainoastaan iPhoneja, joten Samsungin testaus olisi kivaa vaihtelua. Teen puhelimella lähes kaiken nykyään, joten kätevyys olisi ennen kaikkea tärkeintä ja tietysti pitkä akun kesto. Otan aina kaikki kuvat puhelimella, koska se on joka paikassa mukana, joten myös kuvan laadun täytyy olla hyvä. 

HeidiElina
Rekisteröitynyt ☆

Heips!

 

Edellisestä Samsung kokemuksesta on jo kulunut reilu vuosi ja nyt kutkuttaisi päästä kokeilemaan tuollaista parempaa luuria.

 

Päivittäisessä työkäytössä tulee otettua kuvia jonnin verran joissa laadun tulee olla prilianttia. Videoita joutunee silloin tällöin ottamaan sekä tehtyä muistiinpanoja asiasta kun asiasta. Puhelin kulkee koko ajan mukana ja näkee monennäköisiä maisemia.

Voipi olla että luuri jollekkin työmatkallekkin pääsisi mukaan.

 

Olisihan tuollaista luuria komia esiteillä työkavereille kahvipöydässä, eikä jäisi vertailussa muille kakkoseksi.

 

 

NikolaiJOKELA
Uusi jäsen

Minulla puhelin kulkee aina mukana. Metrossa, lentokoneessa, autossa, pyöräillessä, iltaisin oppitunneilla ja tietenkin töissä.

Otan paljon kuvia työkseni, esittelen tilaisuuksissa, keskustelen ja kommentoin työkseni. Tarvitsen puhelimen joka vastaa elämäni haasteisiin. Voisiko tämä puhelin toimia minulla, se selviää testaamalla!

miksa1987
Tutustumassa
Minun testissäni Note 8 pääsisi rankkaan viihdekäyttöön. Pelejä, videoiden ja kuvien muokkausta, kuvaamista erilaisissa olosuhteissa.. Vaadin seuraavan puhelimen kameralta paljon jotta perhemuistot säilyisivät mahdollisimman hyvin. Kuvaan lisäksi paljon treenimateriaalia, ja laadun pitää olla parempi kuin nykyisessä A5:ssä. En myöskään tykkää puhelimen hidastelusta, ja aikoisinkin pistää Note 8:n todelliseen rasitustestiin. Lisäksi käytän puhelinta paljon muistiinpano- ja organisointivälineenä, ja uskon että ideat saa parhaiten muistiin raapustamalla kynällä nopeasti isolla näytöllä sen sijaan että naputtelee näppiksellä. Puhelimen akku joutuisi myös kunnon koetukselle käytössäni kun puhelinta tulee käytettyä todella paljon, ja enemmän akkua rasittavissa jutuissa. Perheellisenä mulla ei ole rahaa näin kalliiseen puhelimeen, joten nyt teillä on mahdollisuus antaa pikku duunia vastaan perheenisälle mahdollisuus tallentaa kaikki hetket mahdollisimman elävästi myös tulevan vauvan kanssa! (Ja säästää em. perheenisän hermoja kun kerrankin olisi puhelin joka toimisi salamannopeasti)
Neglas
Rekisteröitynyt

Terve!

Olen datanomi opiskelija ja olen erittäin kiinnostunut tästä kyseisestä puhelimesta. Käyttäisin puhelinta mm. Sovellusten testauksiin, valokuvien ottamiseen ja moniin muihin mielenkiintoisiin asioihin, jotka vaatisivat puhelimelta paljon tehoa.

Ps. Olisin erittäin mielissäni, jos saisin kyseisen puhelimen testikäyttööni.

Velituomio
Uusi jäsen

Tässä sitä taas ollaan sormet ristissä, että tulisi valituksi!

Minun mukana Note 8 pääsisi huikean hektiseen perhe-elämään viiden lapsen isälle. Puhelin kulkee mukana työmatkapyöräilyn rajuissakin olosuhteissa, kuten profiilikuvasta näkee. 😁


Itse olen ottanut mobiililaitteet haltuun juuriaan myöten ja käytän Googlen ekosysteemiin kuuluvia palveluja laajalla skaalalla. Käytän älypuhelinta lähes kaikessa. Kirjojen lukemisesta päivittäisten menojen muistamiseen. Erityisesti omalla kohdallani Note 8 helpottaisi Google sheetsin käyttöä taulukkolaskennassa, videoiden editoinnissa, sekä muistiinpanojen tekemisessä. Nauhoitan ja editoin  pelikanavani videot AZ SCREEN recordia käyttäen.

 

Omana laitteena on OnePlus 3t, joka onkin todella karsittu versio androidista. Samsungin Galaxy Note 8 olisi uskomaton tilaisuus päästä kokeilemaan muokatumpaa versiota androidista, höystettynä bixbyllä, touchwichillä, sekä s-pen ominaisuuksilla. Näytöstä puhumattakaan.

 

Ohessa video varsinaisesta hakemuksestani testikäyttäjäksi.

JBlack
Uusi jäsen

Moro yhteisö!

 

Note 8 tarvii arvoisensa testi ympäristön. Paikan missä kerosiini tuoksuu, hydrauliikkaöljy on läsnä ja kädet on aina työpäivän ajan rasvoissa, öljyissä ja kerosiinissä!

 

Mistä tälläinen ympäristö löydetään? Tietenkin lentokoneiden suihkumoottorien korjaamolta.

 

Puhelimen täytyy suoriutua ensinnäkin likaisesta työstä, muistiinpanoista sekä tärkeimpänä tarkasta kamerasta. Kriittisin ominaisuus testissä olisi stylus pen. Onnistuisiko sillä minimoimaan likaiset sormen jäljet puhelimessa ja sen turhan näppäilyn kun kaiken tarvittavan saisi nopeasti kirjoitettua talteen? Saa nähdä.

 

Tottakai, jotta elämä ei olisi pelkkää työtä niin vapaa-aikana kamera tallentaisi otoksensa perheemme karvaturrista, eläkkeellä olevasta noutajasta. 

 

Maistiaisiksi ”testi”ympäristön kuvaa:CF6-80CF6-80

 

 

 

 

pimu67
Rekisteröitynyt ☆

Voi ilomielin ottaisin tuollaisen komistuksen kainalooni!

Olen vasta alkutaipaleella älyluurien maailmassa. Tällähetkellä on käytössä ensimmäinen älyluuri.

Olisi hienoa tietää ja vertailla mitä eroja eri luureissa on.

Olen oloneuvos joka viettää päivänsä koiransa kanssa. Joten en tiedä paikkaa mihin ei voisi joutua.

 

 

olkitu
Kunniajäsen

Vielä en keksinyt järkevää käyttöä kun usein tarvitsee jo kunnon fyysisen näppäimistön, mutta johonkin muistinpanoihin tollainen voisi toimia. Mutta kai voisi tehdä niin välillä että ensin laite ja sitten käyttötarkoitus... 

mnmnmn
Uusi keskustelija

Note pääsisi elämänsä seikkailuun kanssani ja joutuisi myös ihan tosissaan töihin! 🙂 Täällä kun on superinnokas valokuvaaja ja somettaja ja olen jatkuvasti tekemisissä puhelimen kanssa. S6 ei meinaa enää oikein pysyä menossa mukana joten olisi mahtavaa haastaa Note 8, että miten se selviäisi kanssani! Testaisin kauanko Noten akku kestää ahkerassa käytössä ja miten laadukkaita kuvia sillä saisi otettua. Kaksoiskamera houkuttelee ja myös videoiden kuvaaminen! Infinity-näytön ominaisuuksia testaisin eri käyttötarkoituksissa kuvien, videoiden, pelien ja vaikka minkä suhteen ja olisi huikea päästä työskentelemään tarkasti S penillä! Tämä puhelin voisi olla aivan unelmieni täyttymys ja haluaisin todella kovasti tätä testaamaan ja kirjoittamaan tästä teille raportteja. Useimmiten kun itse etsii puhelimesta kokemuksia löytää aina vain miesten kirjoittamia raportteja. Olisi joskus mukava saada myös naisnäkökulmaa uutuuksiin! 😉

 

tilasto
Kunniajäsen

Kanssani Note pääsisi kulkemaan pitkin Helsingin katuja sekä ahtaita kerrostalokämppiä. Välillä se saattaisi päätyä taskun pohjalta käteenkin ja päästä tositoimiiin esimerkiksi valokuvauksessa, navigaattorina, musiikkisoittimena. Saattaisipa tuo päästä myös eurooppaa näkemään, ajankohdasta toki riippuen, luvata en sellaista voisi. Tärkeintä olisi tietenkin kohdella laitetta hellästi, ja säilyttää sitä kuten luottokorttia, olisihan se sen arvoinen. Lepohetkensä tuo saisi varmasti laturiin kytkettä kaapissa, jottei kissa purisi sen ainutta mahdollisuutta pysyä menossa mukana poikki..

arapahoe
Vakiokalustoa ☆☆

Lähinnä normaali käytöön eli miten ruutu kestää takin taskussa,kestääkö akku koko päivän ja miten kaikki softat toimii.Tietenkin testaisin myös wlan/Bt/usb-c/usb 3.1 yms toiminnot ja miten streemaan telkkariin kuvaa sekä kuinka hyvä se kamera oikein on sekä sitä iris scanneria ja langatonta latausta.Käyttö olisi siis normaalia nettiselaamista sekä ulkona(mobiili) että sisällä(wlan) ja käytännön softien kokeilua tyyliin pankkisoftan sormenjälkitunnistus.Puhelin tulisi myös oikeasti tarpeeseen koska vanhaan puhelimeen ei taida enää tulla päivityksiä.

 

eli tähän ei tule ilmeisesti korjausta https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/haavoittuvuudet/2017/haavoittuvuus-2017-033.html

Ismoman
Uusi keskustelija

hei. Olen täysin kiinnostunut saamaan tuon upean note 8 älypuhelimen omaksi kiitos 🙂 

Photon
Uusi jäsen

Moi,

Note 8 puhelimella testaisin valo- ja videokuvausta auringonpaisteessa ja yön pimeydessä, sekä toki sateessakin. Kuvien ja videoiden jälkikäsittelyä puhelimessa.

Vaikkakin Galaxyn oma kamera pitäisi olla loistava niin silti testaisin lisäksi miten onnistuu järjestelmäkameran etäohjaus, kuvien siirto puhelimeen ja jakaminen eri some kanaviin.

Sovellusten yhteiskäyttöä oli mielenkiintoista käytössä testata, että nopeuttaako / helpottaako se jotenkin tekemistä.

Myös S pen on täysin uusi tuttavuus. Sitä voisi testata niin yleiskäytössä kuin kuvankäsittelyssä, sekä muistiinpanojen kirjoittamisessa. Ehkäpä viimein sadat ympäri kotia majailevat paperilappuset siirtyisivät Galaxyn myötä digiaikaan. Piirto-ominaisuudet vaikuttavat niin hyviltä, että kenties vuosikaudet unholaan jäänyt rakas piirustus/maalausharrastus palaisi nyt digimuodossa.

TomiKantoniemi
Rekisteröitynyt ☆

Hei.

Olen sivutoiminen yrittäjä ja olen laajentamassa toimintaani sivutoimisesta päätoimiseksi yrittäjäksi. Puhelin tulisi kovaan testikäyttöön. Uuden yrityksen avaamiseen liittyvät asiat olisi mukavaa saaada hoidettua uudella laadukkaalla puhelimella. Puhelinta tulee käytettyä myös ulkona säällä kuin säällä, talviset lumimyräkät näyttäisi onko puhelin todellakin vedenkestävä. Laadukkaalle kameralle olisi myös kova tarve, kun uusiin tiloihin täytyy suunnitella sisustus sekä ulko-alueella valot sekä piha-alueen aitaus. Laadukkaat kuvat helpottaisi muun muassa kaupassa uusien huonekalujen hahmottamisessa uusiin tiloihin.

Lapset myös varmasti haluaisi kokeilla tehdä omia growtopia videoita omalle tubekanavalle 🙂 sekä kokeilla muita puhelimen sovelluksia. Puhelin myös varmasti näyttäisi onnistuuko yrityksen kirjanpidon kirjaaminen puhelimella.

nuuka
Uusi keskustelija

Hei, olen erittäin kiinnostunut tämän puhelimen testaamisesta. Puhelin pääsisi testipenkkiin sekä vapaa- että työajalla. Innokkaana matkapuhelinalan seuraajana testijuttujen tuottaminen ei aiheuttaisi ongelmia. Omaan kokemusta niin vanhoista kapula-Nokioista kuin myös uudemmista Androideista ja Windows Phonesta. Valo- ja videokuvausta harrastavana maalaisena tulisi tietysti tämän Samsungin ensimmäisen tuplakamerapuhelimen kuvanlaatukin testattua erinäisissä käyttötilanteissa esimerkiksi luonnon helmassa, ja voisi testata esimerkiksi, kuinka paljon raakakuvista saa irti ja millainen on mikrofonien äänenlaatu. Tietenkin, kun kyseessä on sekä Samsungin lippulaivamalli että yleensäkin markkinoiden paras tuote, on sitä arvioitava myös hiukan kriittisesti, vaikkakin epäkohtia puhelimesta tuskin juurikaan löytyy.

 

Testijutut tuottaisin videomuodossa. Suunnitelmissa on tuottaa määrättyjen juttujen lisäksi myös ylimääräisiä kirjallisia artikkeleita tai videoita joistain puhelimen osa-alueista ja ominaisuuksista.

Active2016
Uusi keskustelija
Hermis84
Uusi jäsen

Testaisin Note 8:a erittäin mielelläni. Olen omistanut neljä eri älypuhelinta kolmelta merkiltä, mutta kaikki ovat olleet edullisia malleja vailla uusimpia ominaisuuksia.

 

Käytän älypuhelintani paljon päivittäin. Soitan, juttelen kavereiden kanssa, otan valokuvia, katson videoita sekä kuuntelen musiikia.

 

Olen erittäin kiinnostunut uutuuspuhelimista ja tutkin niiden ominaisuuksia, vaikkei minulla ole varaa kalliimpiin malleihin.

 

Olen myös lahjakas kirjoittaja, joten arvostelujen kirjoittaminen sujuu ongelmitta. Jos valitsette minut puhelimen testaajaksi, lupaan paneutua asiaan todenteolla.

Jopii
Uusi jäsen

Hei,

 

Olisin oiva henkilö toiseksi Note 8-puhelimen testaajaksi, sillä ottaisin puhelimesta kaiken irti jokaisella osa-alueella. Olen insinööriopiskelija ja kyseinen puhelin olisi oiva varuste tukemaan opintojani. Note 8:n suorituskyky joutuisi koetukselle esimerkiksi Autocad-mallien ja suurien karttatiedostojen käsittelyssä ja tarkastelussa, koululla ja myöskin kentällä ollessani. Puhelimessa olevasta tarkasta gps-paikantimesta olisi hyötyä karttapisteiden tallentamisessa. Lisäksi puhelin pääsisi toimimaan navigaattorina tiellä, maastossa tai veneellä liikuttaessa. Puhelimen nopeista yhteyksistä olisi hyötyä suurten datamäärien synkronoinnissa koulupäivien päätteeksi.

 

Puhelimen toimivuutta VR-ympäristössä olisi hieno päästä testaamaan sillä mitähän kaikkea siitä saisi irti korkeakouluopiskeluissa. Puhelimeen lisävarusteena saatavaa DeX-station telakkaa tulisi kokeiltua opiskelussa, sillä olisi jännä nähdä olisiko nykypäivän älypuhelimesta tietokoneen korvaajaksi kevyessä työskentelyssä.

 

Harrastan valo- ja videokuvausta maalla, merellä ja ilmassa. Puhelin toimii nykypäivänä pääsääntöisenä kamerana kuvatessani. Puhelimen isosta näytöstä olisi apua dronen ohjaamisessa. Puhelimen sää- ja pölysuojaus tulisi testattua Suomen vaihtelevissa olosuhteissa. Puhelimessa olevaa stylys kynää olisi hieno päästä testaamaan kuvankäsittelyssä, sillä piirtopöytä on vakituinen varuste tietokoneella työskennellessä.

 

Silloin kun aika on rentoutua, puhelin toimii minulle multimedialaitteena äänentoistojärjestelmän ohjaamisessa ja jopa äänilähteenä. Note 8:n 3,5mm liitännän äänenlaadusta olisi hieno tehdä vertailu muutamilla eri huippukuulokkeilla. Puhelimen suuresta ja tarkasta näytöstä olisi hyötyä myöskin Youtuben ja Netflixin katselussa.

 

Lisäksi eri SoMe-palveluiden (FB, IG, WA, SC) käyttö kuuluu jokapäiväiseen arkirutiiniin puhelimella.

 

Olisin innokas jakamaan omat käyttökokemukseni puhelimesta muiden yhteisöläisten kanssa!

JussiRaittimo
Rekisteröitynyt

Toimin matkailun opena Rovaniemellä ja Ski patrolina Ylläksellä ja Levillä. Työssäni pääsen liikkumaan matkailuyrityksissä ja lapin luonnossa. Kuvaisin Notella työssäni lapin tarjontaa. Vapaalaskureissujani, Patrol-työskentelyä, yöpymistä lumiluolassa, uusia tuotteita kuten lasi-igluja, jäärakentamista, kauniita tunturimaisemia, revontulia, poroja ja vaikka suloisia sinisilmäisiä huskeja. Toki käyttäisin sitä työssäni teknisenä apuvälineenä maileihin yms. Käyttäisin sitä todella aktiivisesti somessa. Myös striimipalveluita tulisi varmasti käytettyä, saisi vaimokin joskus käyttää padia kun mulla olisi oma.

 

Seurassani Note pääsisi aktiivilomalle lappiin, elämysmatkailun mekkaan.

 

FB: Jussi Raittimo

IG: jurkho

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

 

Osallistumisaika on nyt umpeutunut, kiitos kaikille osallistumisesta 🙂 Seuraavana valitsemme voittajat. Olkaahan kuulolla 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hakemukset on nyt käyty läpi ja voittajat on onnistuttu valitsemaan, helppoa se ei ollut. Toinen voittaja löytyi täältä Yhteisöstä ja toinen Telian Facebookin kautta osallistuneista. Kunhan saamme heidät kiinni niin julkaisemme voittajien nimet tässä blogissa 🙂

JBlack
Uusi jäsen

Mikäs täällä on tilanne? Eikö minua ole saatu kiinni vai jääkö nimet ilmoittamatta? 😄

 

Nofkoff
Uusi keskustelija
Edellä olevaa kompaten. Tainnu molemmat meistä jääny tavoittamatta.
Jopii
Uusi jäsen

Samaa itsekin miettinyt miksi ei ole vielä testikäyttäjiä tavoitettu...?

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hups, kyse ei ole muusta kuin allekirjoittaneen unohduksesta, pahoittelut tästä. Voittajat on tavoitettu sääntöjen puitteissa ja he ovat:

 

@depepe sekä toinen voittaja valikoitui Facebookin puolelta eli Mirva Rontti.

 

Onneksi olkoon voittajille ja jäämme innolla odottamaan testien käynnistymistä 🙂

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.