peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54678 Jäsentä
155459 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Käyttökokemukset Samsung Galaxy A40Highlighted
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 3 095
1/3

Käyttökokemukset Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 edestä.jpg

 

Uutuuspuhelimen myynti on käynnistynyt ja voit tilata oman Samsung Galaxy A40:n Telian verkkokaupasta.

 

Kerätään tähän ketjuun käyttökokemuksia, ja jos mietit tällaisen hankkimista niin voit kysyä tässä ketjussa lisätietoa ennen hankintaa.

 

Ajalla 11.4 - 24.4. Yhteisössä on käynnissä skaba josta voit voittaa itsellesi tällaisen testiin Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
2 vastausta
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎23-04-2019
Kirjoituksia: 2
2/3

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A40

Vihdoin uusi Samsung Galaxy A40 -puhelin tuli postista. Puhelin on hiukan ohuempi ja pienempi kuin vanha puhelimeni, mutta näyttö on silti isompi. Hämmästyttävää! Ihan ensi töikseni haluan löytää kivat suojakuoret, koska ilman niitä puhelinta on hankala käsitellä. Kiva yllätys oli myös mukana tulevat kuulokkeet ja laturi. Ei mitään itsestään selvyyksiä nekään nykyään.
Minulla on aiemmin ollut lähinnä Sonyn puhelin enkä ole edes uskaltanut hankkia muita merkkejä (joskus ostin uuden Huawein, mutta myöhemmin lahjoitin sen lapselle ja kaivoin tutun ja turvallisen Sonyni kaapista pölyttymästä). Vanha puhelimeni on alusta asti päästänyt outoja kilinkolin-ääniä aina, jos soittoäänet ovat ylipäätään päällä. Siksi se onkin aina äänettömällä. Nyt kun voittopuhelimen myötä uskaltaudun ottamaan käyttöön ihan uuden merkin, toivon että se ei päästele mitään outoja ääniä eikä muutenkaan osoittaudu millään tavalla vialliseksi yksilöksi. Toivon myös, että sisällön saa siirrettyä kätevästi ja nopeasti uuteen puhelimeen. Koska vanha puhelimeni ei ole Galaxy, siirtäminen ei onnistukaan ihan niin helposti kuin Galaxystä Galaxyyn ilmeisesti. Pitäisi ilmeisesti USB-kaapelin kautta onnistua, mutta ensin pitää etsiä vanhan puhelimen kaapeli.
Odotan myös, että akun kesto on ainakin parempi kuin nykyisessä vanhassa puhelimessa. Samoin toivon, että ongelmat muistin rajallisuuden kanssa ratkeavat ainakin joksikin aikaa. Toivoisin myös kameran olevan hyvä ja helppokäyttöinen, sellainen että ei tarvitse itse osata kauheasti säätää. Yleensä mahtavimmat kuvakulmat tulee ja menee niin nopeasti, että pitää saada nopeasti räpsy.

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎15-04-2019
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A40

20190513_230049.jpg

Sain haettua vasta tänään Samsung A40 -puhelimeni lähipostista, sillä haku viivästyi ulkomaanreissun johdosta, mutta nyt siis testaaminen voi alkaa!

 

Tähän asti olen käyttänyt Samsung Xcover 3 -puhelinta, ja siihen verraten uusi A40-puhelin on yhtä leveä, mutta näyttö on suuremman kokonsa puolesta hieman korkeampi. Ensivaikutelma puhelimesta on hyvin laadukkaan ja modernin oloinen, varsinkin kun vertaan tuohon Xcoveriin. Meillä on pienet lapset, joten tähän asti puhelimen käyttökestävyys on hallinnut puhelinhankintoja suuresti. Tässä mallissa ei iskunkestävyyttä erityisesti ole, ja siitä syystä heti myyntipakkauksen suojamuovin poistamisen jälkeen asensin puhelimeen panssarilasin, ja myös suojakotelon, jotta puhelimen käyttöön tulisi varmuutta, ja puhelin pysyisi myös kädessä hyvin.

 

Työkäytössä minulla on Samsung J5 (2017), ja myös siihen verraten A40 on huomattavasti nykyaikaisemman oloinen. Näytön pyöristetyt reunat antavat puhelimelle hyvän tuntuman käteen. Puhelimen ensikäynnistys sekä alkuasennukset sujuivat vaivattomasti, ja vaikka en vielä olekaan siirtänyt sim-korttia tai aiemman puhelimen tietoja tähän uuteen, niin wifi-yhteyden kautta jo testailin youtubea ja näytön hyvä laatu sekä tarkkuus yllättivät erittäin positiivisesti. Myös puhelimen äänentoisto mukana tulleilla kuulokkeilla vaikuttaa hyvältä. On mielestäni myös etu, että sekä kuulokeliitäntä, että latauspistoke ovat puhelimen alaosassa samassa paikassa, toisin kuin xcoverissa. Puhelimen näyttö on 5,9” koollaan juuri sopivan kokoinen omaan käyttööni, suuren resoluution ansiosta siitä näkee kaiken tarvittavan, ja puhelin mahtuu hyvin myös taskuun.

 

Odotan innolla, miltä A40 tulee tuntumaan käytössä, kuinka nopea on pikalataus (ei aiempaa kokemusta) sekä akunkesto, ja miltä varsin suuri muistin kapasiteetti 64Gt vaikuttaa käytössä. Xcover 3:ssa sisäinen muisti 8Gt on ollut jatkuvasti täynnä, mutta nyt muistia on moninkertaisesti, hienoa! Navigointi on autokäytössä tarpeen, ja myös sen nopeus sekä toimivuus kiinnostavat. Eilen päättyneellä lomareissulla Xcover 3 suoriutui lomakuvauksista varsin mallikkaasti valoisissa olosuhteissa 5Mpix kameralla, joten tämän A40-mallin merkittävästi laadukkaammat kamerat kiinnostavat myös erilaisissa kuvausympäristöissä.

 

Edit SannaMKoo: Kuvaa hieman suurennettu