Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Ex-telialainen
Ex-telialainen
 • 128 custom-general.kudos
 • 561 custom-general.replies
 • 19 custom-general.solutions

Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kuva 1234..png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)

 

Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

 

Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.

 

 

Etsimme testaajia uutuuskelloille

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.

 

 • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular

 

 • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!

 

Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa 

 

 1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.
 2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 
 5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.

 

Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Paljon onnea arvontaan! Hymiö Onnellinen

 

 

Apple Watch 4..JPG

 

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello

 

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).

 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.7.2019

 

Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.

 

 

Lue myös:

 

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
215 vastausta
Jannsskuu
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei, 

Olen seurannut kateellisena vierestä kun omalla äidillä on Apple watch kello. Haluaisin itse päästä kokeilemaan, miten kello tulisi vaikuttamaan esimerkiksi painonhallintaan. Odotaisin sitä, kuinka helpompaa olisi olla kun ei tarvitsisi koko ajan olla puhelin kädessä kun tärkeimmät asiat näkee heti kellosta. 

selinaa
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta:

—Odotan paljon! Olen applen käyttäjä muutenki, löytyy iPhone ja pari iPadiä, ja aktiivisuutta tulee seurattua vanhoilla Polareilla ja Suunnolla. Lisäksi sormessa pyörii uusi Oura ring, joten toivoisin Apple watchista korvaajaa vanhoille kelloille. Urheilen paljon, ja seuraan kehitystä. Lenkeillä ja salilla tulee käytyä, lisäksi kauden mukaan tulee urheiltua. Palautumista seuraan. 

Mitä ominaisuuksia siltä toivot

-Toivon koonteja ja kehityskäppyröitä. Ehdotuksia miten kehittyä. Sitä että pärjäisi välillä vain kellon kanssa ja kännykän saisi jättää kotiin.

Mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

-Sisäänrakennettu GPS lenkeille ja karkea EKG kiinnostaa, terveydenhuoltoalan ihmisenä varsinkin. eSim ehdottomasti myös.

Sumppih
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta?

Uusien julkaisujen yhteydessä on perusteltua odottaa kehittymistä aikaisemmista versioista. Puhelimissa korostetusti nousee esiin akun kestävyys. Kelloissa se ei ole niin relevantti asia, sillä akku kestää hyvin yhden päivän ja sen saa yöksi lataukseen, kun sen ainakin itse riisuisin yöksi. Uudelta Apple Watchiltä odotan eniten parempaa käytettävyyttä ja yhteistoimintaa puhelimen kanssa. Parempi käytettävyys tarkoittaa tässä nimenomaisesti sitä, että kellotauluun mahtuu oikea määrä informaatiota helposti saatavilla.

 

Mitä ominaisuuksia siltä toivot?

Toivon, että kehittyneet tuntopalautteet osaa antaa ajantasaista tietoa omasta vireystilasta ja kunnosta. Olen itse kehno nousemaan työpöydältä ylös, joten kello on hyvä keino huomauttamaan, että on aika hakea virkistävä vesilasi.

 

Mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

Aktiivisuuden jakaminen ystäville ja leikkimielinen kilpailuhenkisyys on ainakin tekijöitä, jotka saavat oman voitontahdon heräämään, jota myötä oma aktiivisuus ja liikkuminen pysyy yllä ylläpitäen terveyttäni.

Saritosca
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mieluusti uutta älykelloa testaisin. Odotan yhteensopivuutta puhelimeni kanssa ja akun pidempi kesto myös kiinnostaa. Tällä hetkellä käytössäni on Garminin laite, joka on jo hieman ”vanhanaikainen”. Myös se, ettei puhelinta tarvitse pitää kellon lisäksi mukana lenkkeillessä, on plussaa. Kolmen koiran ulkoilutus ja puhelimeen vastailu on melko vaivalloista kuulokkeista huolimatta.

HansByxor
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen harkinnut Apple watchin hankkimista jo pidemmän aikaa.

Pelaan golfia, joten kello olisi huvä apuväline siihen. Nykyisessä puhelimessani on muös tuo eSim, se on mahtava ominaisuus. Spotify on mukana lenkeillä, eikä tarvitse kiikuttaa enää puhelinta mukana! 

 

Itseni tuntien, jos arpaonni ei suosi, niin kohta kello löytyy kuitenkin kädestä. 😂

TeroSaukkonen
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olen haaveillut ja odottanut Apple watcia siitä asti kun eka malli tuli markkinoille ja nyt kun tuli malli joka toimii itsenäisesti ilman iPhonea, niin odotan sen toimivan loistavasti! Aktiivisuus toimintoja aion käyttää ainakin ja paljon muuta.

Qorupt
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Akunkeston parannus on ehdottomasti se tärkein. Toivon airpods iphone kombo tyylistä yhteistyötä, missä helppokäyttöisyys on itsestäänselvyys. Toivottavasti kelloa ei tarvitse laittaa joka päivä laturiin

OJ855
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotan kellolta kestävyyttä ja laatua, sitä mitä Apple yleisesti on edustanut. Tarkka sykkeenmittaus sekä sen yhdistäminen liikuntaharrastukseen paikkatietoineen olisi varmasti hyödyllinen ominaisuus omiin käyttötarpeisiini. Lähimaksu kellolla kiinnostaisi kokeilla.

Joonasp
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Odotuslistalla nykyiseen verrattuna eSim, joten puhelimesta riippumattomuus kiinnostaa. Lisäksi myös ”ekg”-ominaisuus ja sen mahdollisuudet kiinnostavat ammatillisessa mielessä 

Mammatestaa
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

juuri tämä ”puhelittomuus” kiinnostaa. Koiran kanssa ulkoillessa puhelimen kantaminen on haasteellista, mutta kuitenkin pitäisi pystyä olemaan tavoitettavissa.

Pitkään harkittuani olen hankkimassa älykelloa, joten tämä olisi erittäin hyvä vaihtoehto.