peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

HybridimodeemiHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎24-05-2017
Kirjoituksia: 1
1/2

Hybridimodeemi

Asensin juuri Telia Hybridimodeemin. Saako modeemissa olla virta päällä yötäpäivää?

0 tykkäystä
1 vastaus
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 798
2/2

Vs: Hybridimodeemi

Hei!

 

Modeemit ja muut verkkolaitteet ovat suunniteltuja jatkuvaan käyttöön, joten ihan huoletta voit pitää laitetta päällä kellon ympäri. Katsoisin kuitenkin, ettei laite ole jossain pienessä suljetussa kaapissa taikka lämpöpatterin päällä, sillä liiallinen lämpö voi lyhentää laitteen kestoa. Lisäksi laite on hyvä kytkeä irti sähkö- ja puhelinverkosta ukkosen ajaksi. Joskus, vaikka kerran kuukaudessa parissa kannattaa Hybridireititin käynnistää uudelleen, sillä kuten mikä tahansa tietokone, niin sekin voi menettää suorituskykyään, kun ohjelmisto pyörii päällä koko ajan ja uudelleenkäynnistys korjaa tilanteen. Mutta mitään syytä sille, että sitä ei voisi pitää koko ajan päällä ei ole.

 

ps. Tää ei ole Telian virallinen kanta vaan valveutuneen kuluttajan mielipide. Hymiö Onnellinen