peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

IP-osoitteen selvittäminenHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎30-09-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

IP-osoitteen selvittäminen

Moi? Mikä on IP osoitteeni 

 

 

Edit EssiJn: Otsikko

0 tykkäystä
1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 770
2/2

Vs: IP-osoitteen selvittäminen

Hei @Niko95tapani90 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Selvitä ulkoinen IP-osoitteesi

Tietokoneella pitää olla ulkoinen IP-osoite, jolla se voidaan yksilöidä netissä. Yksityiskäyttäjän tietokoneen ulkoinen osoite ei kuitenkaan näy käyttäjälle automaattisesti eikä toinen käyttäjä voi selvittää toisen käyttäjän IP-osoitetta, ainakaan kovin helposti. 

Verkossa on kuitenkin palveluita, kuten esimerkiksi tämä Suomen Hostingpalvelun palvelu, joissa voi selvittää oman IP-osoitteensa. Vastaavasti sivuston nimen perusteella voi Whois-palvelussa, kuten tässäViestintäviraston ylläpitämässä palvelussa, selvittää sivuston IP-osoitteen ja muita tietoja.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump