peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52057 Jäsentä
150237 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Ohjelmistopäivitys Cisco EPC 3928Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-03-2015
Kirjoituksia: 7
1/4

Ohjelmistopäivitys Cisco EPC 3928

Onko kaapelimodeemiin Cisco EPC 3928 saatavissa ohjelmistopäivitystä?

0 tykkäystä
3 vastausta
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 072
2/4

Vs: Ohjelmistopäivitys Cisco EPC 3928

Tämä modeemi saa kaikki päivitykset aina automaattisesti verkosta, eli ei vaadi mitään erillisiä toimenpiteitä. Sinunkin laite on siis ihan ajantasalla Hymiö Onnellinen 


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎11-01-2017
Kirjoituksia: 3
3/4

Vs: Ohjelmistopäivitys Cisco EPC 3928

Minulla on Cisco EPC 3928 Modeemi kaapeliyhteydellä ja mahdollisuus myös langattomana ja tästä seuraa kysymyksiä? Voiko tällä modeemilla katsoa Windows 10 käyttöjärjestelmän vaatimaa Miracast "peilaus" ominaisuutta HDCP tuella (johon vaaditaan Intelin WIDI lisenssi lupa) live lähetyksiä esim. Samsung Smart HD LED televisiolla? Tietojeni mukaan edellinen ei edes vaadi WIFI-verkkoa, vaikka minulla se on? Kyseiseen televisioon saan samanlaisen Live kuvan Samsungin Tabletista Screen Mirroring kautta WIFI-verkossa. Olen ostamassa uutta kannettavaa Windows 10 käyttöjärjestelmällä, jossa tämä kyseinen omanaisuus tulee olla?

0 tykkäystä
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎03-03-2015
Kirjoituksia: 7
4/4

Vs: Ohjelmistopäivitys Cisco EPC 3928

Kiitos vastauksesta.

0 tykkäystä