Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JarmoA_
Kommentaattori
  • 0 custom-general.kudos
  • 22 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Nettiarkisto aivan sekaisin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Soitin tästä jo asiakaspalveluunne ilman mitään tulosta. Ohjattiin vain Helpsonille, johon en suostu soittamaan kehden euron minuuttihintaan.

Eli. Kun nettiarkiston käynnistää niin se tuntuu aina aloittavan uudelleen kopioinnin. Milloin tavoitemäärä on 75gt, milloin 100 mt, milloin 20 gt jne jne. Tuntuu, että kopiointi alkaa aina alusta pienissä paloissta. Muutaman päivän se arkisto takoi 75 gigan tavoitetta jo 73 gigaan ennen kuin suljin koneen. Kun uudestaan käynnistiin niin taas aloitettiin kopioimaan 75 gigaa ja valmiina oli 0%. Tilastosta kun katson niin kopioituja tiedostoja on 35 gt. Kun katson netin yli arkistoa niin siellä on 75 gt tiedostoja.

Mihin siis luottaa. Onko tiedostoni turvassa vai ei? Miksi nettiarkisto toimii näin irrationaalisesti, että vaihtelee jatkuvasti kopioitavaa määrää? Miksi arkisto tilasto näyttää ihan eri lukemaa kuin mitä netin yli katsottuna olisi kopioitu. On erittäin ärsyttävää, jos/kun kopiointi alkaa aina alusta ja vie hurjasti muutenkin hidasta kaistaa.

Näihin kun saan vastauksen voin vielä miettiä tietoturvapaketin/nettiarkiston pitämistä.
1 vastaus
Mia_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1133 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei JarmoA,
Tilanteesi näyttää sellaiselta, että vikailmoitus on tarpeen. Laitathan palvelupyynnön tulemaan tänne meille päin, niin pääsemme tarkistamaan nettiarkiston lisenssiavainta, ja selvittämään, mikä ongelman aiheuttaa.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut