Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Napalm1_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Yhteyden pätkiminen ja nopeuden lasku

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Alunperin käyttöön otettiin laajakaistaliittymä 8mbit/s, joka sitten nostettiin 24mbit/s kun ostettiin Sonera Viihde -palvelu. Tässä vaiheessa en saanut uutta ADSL-modeemia, vaan käytössä ollut sama alkuperäinen. Tästä nopeuden nostosta alkoi ongelmat. Aluksi yhteys pätki satunnaisesti (mutta silti viikossa useamman kerran), mutta aina tv:tä katsoessa jos haluaa varmistaa ettei yhteys katoa, pitää tietokone liittää irti modeemista. Nyt keväästä kuitenkin yhteys saattoi pätkiä muutaman minuutin välein ja nopeustestit antoivat nopeudeksi vain 1-4mbit/s. Kokeilin erilaisia modeemin asetuksia tehdasasetuksista teidän antamiin ohjeisiin ja millään ei ollut mitään merkitystä. Sain lainaksi toisen adsl-modeemin ja yhteyden pätkimiset loppuivat kokonaan lukuunottamatta edelleen tv:n katkoksia. Nopeusmittarilla saan lainaboxille 16mbit/s. Mitä tälläiselle modeemiongelmalle voi tehdä?

Alkuperäinen modeemi on Zyxel P-660HN-T1A
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei Napalm1,

Modeemi näyttäisi tällä hetkellä olleen linjoilla noin 12 päivää putkeen. Oletko kokeillut käynnistää modeemia uudelleen?

Kuinka pitkä puhelinkaapeli sinulla on käytössä? Jos kaapeli on pidempi kuin 2 metriä, niin kannattaa kokeilla lyhyemmällä.

Onko sinulla käytössä muita puhelinverkkoon yhdistettyjä laitteita? Esim. faxi tai lankapuhelin? Jos on, niin kokeile ilman näitä laitteita.

Jos ongelma ei poistu, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu