Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
elina45_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

iPhone 5, puhelut ja tekstiviestit

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei!

Ongelmana on se, ettei puhelut ja tekstiviestit tule perille puhelimeeni. Ne jäävät johonkin jumittamaan, kunnes käynnistän puhelimen uudestaan jolloin jumittuneet viestit tulevat, sekä ongelma katoaa hetkeksi. Sitten jonkun ajan päästä ne jäävät taas jumittamaan. Netti toimii puhelimessa kuitenkin aina.

Onko ongelma puhelimessa vai operaattorilla? Epäilisin, että puhelimessa. Onko mitään tietoa, että mitä tälle kannattaisi tehdä? Onko muuta vaihtoehtoa, kuin kiikuttaa puhelin huoltoon? Puhelimena siis tosiaan iPhone 5 ja liittymä Soneran.

Kiitos jo etukäteen!
1 vastaus
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi elina45! Onpa harmi, että uuden laitteen kanssa on ongelmia. Voisit aluksi tutustua sivuiltamme löytyviin ohjeisiin ja kokeilla siellä ehdotettuja toimenpiteitä. Mikäli näistä ei ole apua, ei auta kuin toimittaa laite huoltoon Sonera Kaupan kautta.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut