Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori
  • 173 custom-general.kudos
  • 393 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Esittelyssä Nokia 5.3 - neljän takakameran nokialainen

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Nokia 5.3.png

HMD Global on tuonnut markkinoille suurella näytöllä ja neljällä takakameralla varustellun edullisemman hintaluokan uutuuden - Nokia 5.3 -puhelimen. Omassa kategoriassaan se tarjoilee paljon, ja sen varmasti suurimpia valtteja ovat näytön koon ja kameraominaisuuksien lisäksi tuttuun nokialaiseen tapaan akunkesto, jonka valmistaja kertoo voivan olevan jopa kaksi vuorokautta. Perehdytään heti alkuun lähemmin kameraominaisuuksiin, uskon niiden kiinnostavan sinuakin. 

 

Kamera monipuoliseen kuvaamiseen

 

Neljä ympyrän muotoon asetettua takakameraa ovat 13 megapikselin ja f/1,8-aukon pääkamera, viiden megapikselin 118 asteen ultralaajakulmakamera, kahden megapikselin makrokamera sekä kahden megapikselin syvyyskamera. Ultra laajakuva -ominaisuus tuo etenkin maisema- ja tilakuvaamiseen uutta ulottuvuutta, sillä saat taltioitua helposti vaikkapa aavan maiseman tai miltei koko huoneen kuvaasi. Valmistaja kertoo yö- ja hämäräkuvauksen kuten myös muotokuvauksen onnistuvan erityisen hyvin tekoälykuvauksella. Etukamera on kahdeksan megapikseliä ja sen aukon koko on f/2,0. Linssi sijaitsee pienessä lovessa näytön yläreunan keskellä. Alareunasta löytyy puolestaan logo. 

 

Nokia 5.3 cyan blue -sävyn sininen on tunnelmaltaan sähäkkä.Nokia 5.3 cyan blue -sävyn sininen on tunnelmaltaan sähäkkä.

Iso näyttö mahdollistaa hyvät peli- ja katselukokemukset

 

Puhelimen valmistustekniikka on mahdollistanut sille ohuen ohuet reunat. Näin maksimoitu näytön pinta-alan käyttö sekä suuri 6,55 tuuman koko mahdollistaa sekä työnteon että viihteellisen käytön puhelimella. Dynaamisen Qualcomm® Snapdragon™ 665 -suoritin ja 4000 milliampeerin akku mahdollistavat pitkän käytön latausten välillä, joten pitkätkin sessiot esimerkiksi liikkeellä ja latausmahdollisuuksien ulottumattomissa ollessa onnistuu huoletta.

 

Yksi Nokia 5.3:n ominaisuuksista on Android One -sertifiointi, eli siinä ei ole sisäänrakennettuna mitään niin sanottua ylimääräistä ja kuormittavaa, kuten sovelluksia tai käyttöliittymiä. Se osaltaan myös pitkittää akun latausväliä. Valmistaja pitää kolmen ensimmäisen vuoden ajan huolen säännöllisistä tietoturva- ja ohjelmistopäivityksistä, jolloin puhelimen käyttö on turvallista ja sujuvaa kuin uudella puhelimella.

 

Puhelimen 2.5D-näyttölasi on naarmunkestävä. Myös puhelimen kuori on kestävää ja käyttöikää pidentävää komposiittimateriaalia. Puhelin on siis turvallinen ratkaisu menevämpäänkin elämäntyyliin.

 

Google Assistant -painikkeella puhelimen käyttö on helppoa jopa ääniohjauksella. Sen avulla etsit nopeasti vaikkapa ruokareseptejä, soitat parilla käskyllä kaverillesi, tsekkaat sääennusteen tai haet ajo-ohjeet määränpäähäsi.

 

Teknisiä tietoja kootusti

 

Värit Syaani, hiilenharmaa

Koko 164,3 × 76,6 × 8,5 mm

Näytön koko 6,55 tuumaa

Kuvasuhde 20:9

Paino 185 g

Käyttöjärjestelmä Android 10, enintään 3 vuoden ohjelmistopäivitykset

RAM-muisti 3, 4 tai 6 Gt (LPDDR4X)

SIM-kortin tyyppi Nano-SIM

Akku 4 000 mAh2

Sisäinen muisti 64 Gt

SIM-kortin tyyppi Nano-SIM

 

tilaa tästä Nokia 5.3

 

 

 

Lue myös näistä puhelimista:

Yhteisön moderaattori | TV & dekkarit | Samsung |
0 vastausta