Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
LauraWn
Ex-telialainen
Ex-telialainen
  • 35 custom-general.kudos
  • 69 custom-general.replies
  • 2 custom-general.solutions

Esittelyssä perhekäyttöön sopivat Lenovon tabletit

Tabletti-kansi.jpg

 

Lenovon tabletit ovat maltillisia hintatasoltaan verrattuna isompien tablettivalmistajien laitteisiin. Ne ovat kuitenkin näppäriä laitteita peruskäyttäjälle surffailuun ja videoiden sekä leffojen katsomiseen. Molemmat esitellyt tabletit sopivat erityisen hyvin perhekäyttöön, ja Lenovo tituuleeraakin niitä koko perheen tableteiksi. 

 

Lenovo Tab P10

Lenovo Tab P10.png

Lenovon P10 -tabletti on kevyt kantaa mukana: se on 7 mm ohut ja painaa vaivaiset 440 grammaa. Koko ei ole kuitenkaan karsinut laitteen tehokkuutta. Laitteen suoritin on 8-ytiminen Qualcomm Snapdragon 450. Laitteessa on tableteille suuri 4 GB:n keskusmuisti, joka sekin kasvattaa käyttötehokkuutta. Tallennustilaa on lisäksi 64 gigatavua, jota voi vielä kasvattaa laitteeseen menevällä muistikortilla.

 

Tabletissa on jopa kahdeksan tunnin akunkesto, eli sen parissa ehtii viihtyä hyvän tovin ennen uutta lataamista. Arvostelujen perusteella akunkesto ylittää valmistajan lupauksetkin reippaasti. Akunkestoon vaikuttaa toki, mihin laitetta käyttää ja millä asetuksilla. Tabletissa on mahdollisuus myös pikalataukseen.

 

P10-tabletin näytön koko on 10,1 tuumaa. Siinä on Full HD -näyttö, joka on suunniteltu toimivaksi etenkin leffojen ja sarjojen katseluun terävyydellään. Laite onkin pienikokoinen viihdekeskus sarja-ahmijoille. Katsomismukavuuteen vaikuttaa myös laitteen näytön IPS-teknologia, joka varmistaa ettei näytön värit haalene tai muutu riippumatta katselukulmasta. Näytön lisäksi tabletissa on panostettu ääniin neljällä suoraan suunnatulla kaiuttimella, jotka mahdollistavat laadukkaan Dolby Atmos -äänen.

 

Laite on musta (Aurora Black), ja kuoressa on tyylikästä kuviointia. Sen reunoista löytyy lisäksi kultaisia yksityiskohtia. Tabletissa on kaksikerroksinen lasi, alumiinikehys ja lasinen premium-takakansi. Lenovon mukaan sitä onkin kaunis katsella ja käsitellä.

 

Lenovon tableteissa on Android-käyttöjärjestelmä, tässä laitteessa toimii versio 8.1. Tabletissa on perhekäyttöön näppärä usean käyttäjän tila: yksittäiset käyttäjät voivat valita itselleen sopivat sovellukset, taustakuvan ja asetukset. Laite on siis turvallinen käyttäjälleen myös perheen sisällä. Tablettiin voi kirjautua sormenjälkilukijalla - jokainen omalla sormenjäljellään. Siihen saa myös lapsitilan, jolla voi rajoittaa tabletin käyttöä esimerkiksi aikarajoituksilla ja estoilla.

 

Laitteeseen saa liitettyä sim-kortin ja 4G:ssä toimivan yhteyden, jolla viihdesisällöt kulkevat mukana mihin vain menetkin.

 

Lenovo Tab M10 HD LTE

Lenovo Tab M10.png

 

Lenovon M10-malli on näyttökooltaan edellisen lailla 10,1 tuumaa. Se on paksuudeltaan 8,1 mm ja painaa noin 480 grammaa, eli se ei ole aivan yhtä solakka ole kuin P10-malli. Kuitenkin alle puolikiloinen laite sopii hyvin mukana kannettavaksi laukussa tai repussa. Laitteen väri on musta, eikä siinä ole kuviointia.

 

Tabletissa on keskusmuistia kahden gigatavun verran. Tallennustilaa siinä on puolet P10-mallista eli 32 gigatavua. Tallennustilaa voi tässäkin mallissa kasvattaa, koska laitteessa on monien toivoma muistikorttipaikka.

 

Laitteen käyttöjärjestelmä on Android 8 ja suoritin Qualcomm Snapdragon 429. Tabletin 4850 milliampeeritunnin akku mahdollistaa jopa yhdeksän tunnin akunkeston. Valmistajan mukaan laite pyörittää videoita kahdeksan tuntia, eli muutaman leffan ja sarjan ehtii vilkaista ennen pelkoa akun simahtamisesta.

 

Lenovon M10-tabletti on sekin parhaimmillaan toistaessaan videoita, leffoja ja sarjoja. Viihdetoistoon on tässäkin mallissa panostettu: laitteessa on HD IPS -näyttö, joka mahdollistaa katsomisen eri kuvakulmista laadun kärsimättä. Tabletin stereokaiuttimet on kohdistettu eteenpäin, ja tukevat laadukasta Dolby Atmos -ääntä. Lenovo on verrannut äänenlaatua jopa elokuvateatterimaiseksi – toki pienoiskoossa.

 

Laitteessa on viiden megapikselin takakamera sekä kahden megapikselin etukamera. Siinä on aiemman sormenjälkitunnistimien sijaan kasvojentunnistus: voit kirjautua laitteeseen sitä katsomalla.

 

Myös tässä laitteessa on mahdollisuus usealle käyttäjälle sekä lapsitila, joka tuo turvaa lapsen surffailuun. Voit muokata lapsitilan asetuksia omaan arkeesi sopivaksi. Kid’s Packiin kuuluu vaimentava puskurityyny ja lapsille sopivat ajantaisest ja valikoidut sisällöt.

Lenovo Tab M10.png

Tabletteja voi käyttää wi-fi-verkossa, mutta näppärintä on hankkia laitteeseen oma 4G-tukinen liittymä, joka mahdollistaa nettisurffailun missä tahansa kodin ulkopuolella mobiiliverkossa. Tabletti on oiva väline reissussa, joten mobiililiittymän hankkimista kannattaa tosissaan harkita.

 

M10 HD LTE -tablettiin saat yhdistettyä näppärästi Telian liittymän, jotta laite kulkee mukanasi joka paikkaan nettiyhteyden kanssa. 

 

Laitteiden tärkeimmät speksit 

 

                               Lenovo Tab P10             Lenovo Tab M10

Näytön koko

10,1”

10,1”

Kamera

8 mp + 5 mp

5 mp + 2 mp

Käyttöjärjestelmä

Android 8.1

Android 8

Akku

7000 mAh

4850 mAh

Tallennustila

64 Gt

32 Gt

Liitännät

USB-C, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHx + 5 GHz), Bluetooth 4.2

microUSB, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHx + 5 GHz), Bluetooth 4.2

 

Lue lisää:

0 vastausta