Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Uusi iPhone SE.png

 

Uusi iPhone SE julkistettiin 15.4. Tässä artikkelissa kerromme uuden iPhonen ennakkomyynnistä, käymme läpi puhelimen tärkeimmät ominaisuudet ja päivitämme tietoa toimitusten etenemisestä. Lisäksi järjestämme arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi AirPods Pro -kuulokkeet.

 

 

iPhone SE - iPhone 8:n muotoilu yhdistettynä huipputehoihin

 

Apple iPhone SE:n sisällä sykkii A13 Bionic siru, joka löytyy myös iPhone 11 Pro -mallista. Tehokkaan sirun ansiosta esimerkiksi appien käynnistys ja uusimpien pelien pelaaminen tuntuu laitevalmistajan mukaan sujuvalta. Puhelimessa on 4,7 tuuman Retina HD -näyttö ja laitteen runko on valmistettu lasista sekä alumiinista. iPhone SE on muotoiltu iPhone 8 -mallin mukaan ja siksi se muistuttaakin ulkoisesti vuonna 2017 julkaistua virkaveljeään. Laitteesta löytyy myös IP67-luokitus, joten se kestää Applen mukaan roiskeet, pirskeet, läiskeet ja pulahdukset, eikä pölykään ole ongelma.

 

Edistyksellinen kamerajärjestelmä mahdollistaa muoto­kuva­tilan, joka korostaa kuvauskohdettasi sumentamalla taustan tyylikkäästi myös selfieissä. Syvyydensäädön avulla voit sumentaa taustaa ennen kuvan ottamista tai sen jälkeen. Sumennusefektiä voi säätää myös erikseen yksinkertaisella säätimellä. Kamerasta löytyy myös kuusi studiotasoista tehostetta, jonka avulla voit säätää valaistusvoimakkuutta, jolloin kuvauskohteesi näkyy parhaassa mahdollisessa valossa.


Applen mukaan iPhone SE:llä voit katsoa jopa 13 tuntia videota yhdellä latauksella. Puhelin tukee langatonta latausta ja pikalatauksen ansiosta saat ladattua akun nollasta jopa 50 prosenttiin puolessa tunnissa. Laite tukee myös viimeisintä WiFi 6 -standardia, joka mahdollistaa entistä nopeammat ja vakaammat yhteydet WiFin ylitse.

 

Uudesta iPhonesta löytyy tuki eSIMille ja liittymäasiakkaanamme saat myös uudelle omenallesi pidennetyn 3 vuoden takuun.

 

iPhone SE 2020 product red.png

Ennakkotilaukset ja toimitukset

 

Ennakkotilattavaksi uusi iPhone SE tulee perjantaina 17. huhtikuuta kello 15.00 ja toimitukset alkavat 24.4. iPhone SE -mallia myydään kolmessa eri muistikoossa: 64 Gt 128 Gt ja 256 Gt ja puhelin on saatavilla kolmessa eri värissä: mustana, valkoisena sekä punaisena. Voit ennakkotilata uuden iPhone SE:n 17.4. alkaen verkkokaupastamme (laitteet ilmestyvät verkkokauppaan, kun myynti alkaa). Kerromme tässä ketjussa laitteiden saatavuudesta ja päivitämme tietoja toimitusten etenemisestä.

 

Laitteen tarkat speksit löydät Applen sivuilta.

 

Arvonta

 

Laitamme uuden iPhone SE -mallin julkaisun kunniaksi pystyyn arvonnan, jossa on palkintona kahdet Apple AirPods Pro -kuulokkeet. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän artikkelin alle, mikä uusista Apple iPhone SE-malleista kiehtoo sinua eniten (muistikoko ja väri). Alla on lueteltu kaikki saatavilla olevat uudet iPhone SE -mallit. Arvontaan voi osallistua 16.6 - 22.4.2020 

 1. iPhone SE 64 Gt musta
 2. iPhone SE 64 Gt valkoinen
 3. iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED™
 4. iPhone SE 128 Gt musta
 5. iPhone SE 128 Gt valkoinen
 6. iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™
 7. iPhone SE 256 Gt musta
 8. iPhone SE 256 Gt valkoinen
 9. iPhone SE 256 Gt punainen (PRODUCT)RED™

 

Arvonnan säännöt löydät Lue lisää -painikkeen takaa. Onnea kaikille arvontaan 🙂

 

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT
Onnea voittajille: @Solid ja @Aliverkkosukat 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Esittelyssä uusi Apple iPhone SE - saatavuudet ja toimitukset


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 16.6 - 22.4.2020 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) Apple AirPods Pro -kuulokkeita. Yksi kuulokepari/voittaja. Palkinnon arvo 279 €.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän artikkeliin, mikä uusista Apple iPhone SE-malleista kiehtoo sinua eniten (muistikoko ja väri). 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 23.4.2020 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisössä yksityisviestitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kahden (2) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi tai nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisö-nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 16.4.2020

 

 
SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-uusi-Apple-iPhone-SE-saatavuudet-ja-toimitukset/ba-p/204165
Linkki kopioitu
158 kommenttia 👇
kiisseli67
Kunniajäsen

Wow tukee langatonta latausta ja voi katsoa jopa 13 tuntia videota 🤗

1. 64 Gt riittäisi minulle ihan hyvin kun säilöisin suurimman osan kuvista ja videoista pilveen.

2. Punainen se olla pitää, nykyinen iPhone SE on ruusukultainen.

Stix2
Rekisteröitynyt ☆

1. Muisti 64gt riittää.

2. Valkoinen, kun ei ole hopeista:)

AiletJoonas
Seuraamassa menoa

7. iPhone SE 256 Gt musta

Datajanne
Seuraamassa menoa

Harmi kun valkoisessa mallissa ei ole valkoista etupaneelia, joten tämän takia musta malli olisi ehkä mieluisin, sopisi mustan iPad minin kanssa yhteen. Toisaalta tätä samaa värien outoa logiikkaa olen ihmetellyt pitkään, esim. iPhone 11 ja XR malleissa hienoja värejä joita ei nyt sitten saakaan tähän SE:hen. Sama juttu vanhojen Lumioiden kanssa, 620:ssa oli hieno omenan vihreä jota ei muissa malleissa ollutkaan.

 

Koon puolesta 64 gigaa riittäisi hyvin, mutta hinnat tippuneet sen verran että ottaa samalla 128 gigaisen ja säästää hermoilut gigojen kanssa, jos joskus videoita innostuu kuvailemaan. Joten musta 128 gigainen kiinnostaa, mutta uskon että vanhalla 6S:llä mennään vielä vuosi eteenpäin.

JUSACES
Rekisteröitynyt ☆

Paras malli olisi itselle iphone se 256 product red!

JyRinne
Rekisteröitynyt ☆

Tuttu ja turvallinen ulkomuoto. Musta ja 128 Gt sen olla pitää.

zarkko
Rekisteröitynyt ☆

Ehdottomasti kiinnostaa tuo perus pekka Iphone SE, 64Gt, punainen väri miellyttää vahvasti silmää. Kerran jo tilattu Iphone 8, mutta palautetttu kun päätinkin jatkaa odottelua. Nyt on tullut ja huomenna tilaten. 💪

OmenaApple
Rekisteröitynyt ☆

iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™

Rtk59
Rekisteröitynyt ☆

iPhone SE 128 ja musta

HalliSa
Tutustumassa

"iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED™" ... Punainen väri on aina "seksikäs", musta on myös aina klassikko, mutta se on vähän "pliisu", on paljon kivempaa vähän säväyttää. (Nytkin on mattapunaiset muovikuoret iPhone 11:lla)

 

Lisäksi iPhone SE perustuu siihen että se on "tarpeeksi tehokas", "tarpeeksi hyvillä ominaisuuksilla" ja käytännössä "64GB on tarpeeksi", 32 tuppaa olemaan jo nykyään liian vähän, mutta 64GB on juuri ja juuri riittävästi. Ja se tärkein, HINTA! Se että saa "tarpeeksi kaikkea" ja "halvalla" on syy miksi olen aina pitänyt iPhone SE:stä, kun tuo vanha SE lopetettiin olin varma että Apple teki ison virheen.

Ja Apple olisi tullut kärsimään pahasti, jos kaikki puhelimet olisivat ollleet yli 1000e. Toisaalta iPhone 11 oli yllättävän hyvä veto, kohtuuhintainen (~850e) ja todella hyvät ominaisuudet (kamera on ihan uskomaton!)... Ajattelin että tämä on MELKEIN SE:n korvaaja, ongelmana on vain kun se maksaa tuplat siihen mitä SE maksoi.

 

Iso perhe kun ostaa 6 luuria, sillä on merkitystä maksaako luuri(t) 500, 800 vai 1000 euroa. (3000-6000). Aina voisi siirtyä halpoihin Android puhelimiin, mutta Applen ekosysteemissä on kuitenkin se jokin, minkä takia ihmiset käyttävät Applen tuotteita.

Ohikulkija
Uusi keskustelija

Koko: 128 Gt

Väri: mikä vaan, mutta ehkäpä noista punainen nousee ylitse muiden

 

Normaalisti ottaisin mustan koska valkoinen etumus häiritsi videoita katsellessa silloin kun sellainen oli, mutta nyt kun etupaneeli on kaikissa musta ottaisin mielellään värillisen tai valkoisen.

Miveyn
Uusi keskustelija

iPhone SE 128 punanen

Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa ☆

iPhone SE 256GB "Verrarin punainen".

 

Muistikapasiteetti on sama kuin nykyisessä iPhone 8 plus puhelimessa. Kokonsa puolesta erittäin hyvä takin ja tarvittaessa työhousujen taskuun. 

 

Plussaa iPhonessa käyttöjärjestelmän toimivuus, päivitettävyys ja käyttöikä.

 

Nykyinen puhelin ollut käytössä noin 2.5 vuotta ja toimii edelleen hyvin. Pari halkeamaa näytönsuojassa, mutta muuten kunnossa. Akku pitää virrat päivän ja kameralla saa luonnonvalossa hyviä kuvia. Joku naarmu tullut linssiin koska keinovalossa kuviin tulee virheitä.

 

Itse pidän varsinkin iMovie sovellusta puhelimessa toimivana. Reissussa otetut kuvat ja videot on helppo työstää valmiiksi videoksi siirtymineen. Näin saadaan harrastelijankin näkökulmasta ammattimaista laatua. Jakaminen someen / videopalveluihin on kätevää ja lähettäessä voi vielä hienosäätää tarkkuutta.

 

Punainen väri siksi, että tämä on kannanotto Pelasta ihmishenkiä. Punainen on myös muutenkin komian näköinen. Olisin jo nykyisen puhelimen ottanut punaisena, mutta sitä ei ollut silloin saatavilla.

 

Fyysinen kotinäppäin on myös plussaa ja siihen yhdistetty sormenjäljen lukija on toiminut nykyisessäkin moitteetta.

 

Hinnoittelun puolesta erittäin kiinnostava. Viisas teko Applen suunnalta tuoda SE takaisin mallistoon. Tämä on kuin morsiuspuku... "jotain lainattua, jotain sinistä". Kuitenkin uniikki yksilö, kuten me käyttäjätkin.

 

"Ten points" ja jatkoon. 🙂

essaL2077
Tutustumassa

iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED

 

64gt on sopiva määrä koska enempi tila olisi enempi työ 👍

Kasukki
Rekisteröitynyt ☆

Eniten kiehtoo näistä IPhone SE 64gt musta

InnAnnI
Rekisteröitynyt ☆

Mahtavuutta, uusi SE on tullut markkoille!!! Pienikokoinen puhelin, joka mahtuu taskuun eikä ole liian iso pieneen käteeni. En ymmärrä, miksi markkinoille lanseerataan koko ajan vain isokokoisia puhelimia, joita on kömpelö käyttää ja kuljettaa mukana kokonsa puolesta. Nyt ei tarvitse pelätä nykyisen SE-puhelimen kosahtamista, vaan voi siirtyä levollisin mielin uuteen (parannettuun versioon) samaiseen malliin, eikä tarvitse hankkia mitään jättikokoista halkoa puhelimeksi. Todella hyvä uutinen! 🙂

 

Vaihtoehdoista valitsisin puhelimekseni: iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™ ❤️ ❤️ ❤️

Aliverkkosukat
Tutustumassa ☆

Valintani on 128 Gt PRODUCT(RED).

 

Ilmeisesti pieni osuus punaisen mallin myyntituloista menee koronaviruksen tutkimukseen. 128Gt:n malli on vain vähän kalliimpi kuin puolta pienemmällä muistilla oleva perusmalli. 

halibut
Rekisteröitynyt ☆

Perusmalli 64G valkoisena on oikein riittävä.

MaxHelsinki
Tutustumassa

iPhone SE 128 Gt musta, mmmmmm 

spezza16
Uusi keskustelija

iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™ Kiinnostaisi noista eniten. 256Gt olisi itselle turhan paljon muistia, joten tuo 128 Gt riittäisi oikein hyvin. Hymiö Erittäin onnellinen

KaiSP
Rekisteröitynyt ☆

3.punainen 64 riittää... 

 

opoksa
Uusi keskustelija

iPhone SE 128Gt mustana !

schroeder
Tutustumassa

iPhone SE 128 Gt musta

 

128 giganen 🌚 kuu- 🍎 omena riittänee hyvin tänne!

Nooraester
Rekisteröitynyt

iPhone SE 64 Gt valkoinen

pegetchuu
Rekisteröitynyt

1. 64Gt pitäisi riittää, vaikka 128Gt malli onkin houkuttelevasti hinnoiteltu aiempiin verrattuna

2. Musta se on aina ollut

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Korjasin juuri aloituspostaukseen päivämäärän liittyen toimitusten käynnistykseen. Toimitukset käynnistyvät siis 24.4. 🙂

Bakkeri
Uusi jäsen

Punainen 64GT tilattu ja kuulokkeethan kelpaisi hyvin sek kaveriksi😍

 

tuleeko näidenkin toimituksista yhtä hyvä ja ajantasainen seuranta kuin aikaisempien iPhonejen? Toivottavasti👌

Rosays
Uusi jäsen

Entien kiehtoo iPhone SE 256 Gt valkoinen

ja myös se miksi mallilla on sama nimi, kuin iPhone 5 tehdyllä SE mallilla.

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@Bakkeri@  kirjoitti:

Punainen 64GT tilattu ja kuulokkeethan kelpaisi hyvin sek kaveriksi😍

 

tuleeko näidenkin toimituksista yhtä hyvä ja ajantasainen seuranta kuin aikaisempien iPhonejen? Toivottavasti👌


Laitamme vastaavan seurannan pystyyn, jos tarve vaatii. Hymiö Onnellinen

Minjuska1971
Tutustumassa

iPhone SE 128 Gt musta 

Siinä on riittävästi tilaa ja väri on yksinkertainen, mutta tyylikäs sekä myös tuttu ja turvallinen. Hinta on edullinen, kun ottaa huomioon kaikki puhelimen ominaisuudet. Kamera on todella hyvä. SE on muutenkin parannettu versio vanhasta, joten se olisi paljon hyödyllisempi. 

 

Kuulokkeet olisi tarpeen, nykyisten ollessa rikki. Airpod prot olisivat helppokäyttöiset ja käytännölliset, eikä olisi turhaa johtoa tiellä. 

 

OldBoxer
Rekisteröitynyt

8.iPhone SE 256 Gt valkoinen

Puffet
Uusi jäsen

Kiinnostunnut valkoisesta iPhone SE 128 Gt mallista. Upea nyt kun myös valkoisella on musta etupuoli. Ja 128Gt niin varmasti riittää tulevat 3 vuodet. 🙂 

Jaaggr
Tutustumassa ☆

2. iPhone SE 64 Gt valkoinen olisi passeli!

Solid
Seuraamassa menoa

iPhone SE 256 Gt musta. Perustyylikäs väri. Paljon tallennustilaa on aina hyvä juttu. Erinomainen hinta-laatusuhde tässä uudessa SE:ssä. Muotoilu on toki nähty, mutta ihan tyylikäs vieläkin. 

Jamppa2020
Tutustumassa

Musta, 256gb. Taitaa mennä hankintalistalle

tilduri
Uusi jäsen

Eniten kiinnostaa iPhone SE 64 Gt valkoinen. En tarvitse niin kovin isoa muistia ja väri taas kiinnostaa siksi kun aiemmin ollut aina musta iPhone, joten olisi kiva vähän vaihtaa väriä! 

Junkala
Uusi jäsen

iPhone SE 128 Gt musta

Jando
Tutustumassa

iPhone SE 128 Gt musta on komee

SaSSeli
Uusi jäsen

iPhone SE 256 Gt valkoinen

K0nna
Kommentaattori

iPhone SE 128 Gt punainen (PRODUCT)RED™

Ervin20050
Rekisteröitynyt ☆
  1. iPhone SE 256 Gt musta

iPhone SE korvasi iPhone SE:n (2016), mutta parannetulla kameralla ja suurennetulla diagonaalilla, joka on jopa "4,7" tuumaa.

Vuoden 2020 alussa tämän mallin kustannukset ovat melkein puolet Pro-version kustannuksista. IPhone SE: llä on A13 Bionic -prosessori ja sen suorituskyky on samanlainen kuin Applen kalliiden lippulaivojen. Puhelin on varustettu 7 megapikselin kameralla ja pystyy ottamaan muotokuvia, selfies-kuvia ja yövalokuvia hämärässä. iPhone SE erottuu Huawein ja Samsungin kilpailijoista ja on paras älypuhelin, jonka voit ostaa 600 eurolla.

MSL76
Tutustumassa

IPhone SE 128 musta

Rzzzz
Rekisteröitynyt ☆

256gt ja ehdottomasti valkoinen kiinnostaisi

Empatia95
Uusi keskustelija

iPhone SE 64 Gt musta o/

adabridges
Rekisteröitynyt

iPhone SE 64 Gt punainen (PRODUCT)RED olisi se😍

AnttiRan
Tutustumassa

Iphone se 64Gb valkoinen.

VMJ
Vakiokalustoa ☆☆

Eniten kiinnostaa (= minkä ostaisin, jos olisin nyt puhelinta hankkimassa) malli Product Red 128 GB muistilla. 

Mustia luureja maailma on jo täynnä, punainen näyttää hyvältä, vaimolla on sen värinen aiempi malli ja nykyisen luurin 128 GB muisti on vähintäänkin riittävä puhelimelle.

SJS49
Tutustumassa

Kiinnostavin 4

MaraEJ
Rekisteröitynyt ☆

iPhone SE 128 Gt valkoinen

k_laakso
Tutustumassa

Musta SE 128gb koossa lähti tilaukseen korvaamaan vanhemman SE:n

Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 8 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Suoritan tällä hetkellä tietojenkäsittelyn opintoja.