peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51989 Jäsentä
150036 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Samsung A5 (2017) missä viipyy Nougat?Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎19-12-2017
Kirjoituksia: 2
1/2

Samsung A5 (2017) missä viipyy Nougat?

On monta aluetta ja operaattoria jotka ovat päivittäneet A5 (2017) Nougattiin jo ajat sitten (android 7.0) mutta täällä ei tapahdu mitään, missäs se viipyy?

0 tykkäystä
1 vastaus
Data-Jehu 2018
Data-Jehu 2018
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 702
2/2

Vs: Samsung A5 (2017) missä viipyy Nougat?


KeksiJokuNimi kirjoitti:

On monta aluetta ja operaattoria jotka ovat päivittäneet A5 (2017) Nougattiin jo ajat sitten (android 7.0) mutta täällä ei tapahdu mitään, missäs se viipyy?


Morjesta!

 

Onkos tuo malliltaan SM-A520F ? Tieto on ainakin myyntipakkauksessa, löytyy myös jostain asetusvalikosta.

 

Sammobilen mukaan SM-A520F:lle on jo Nougat jakelussa. Tullut 10.12. saataville.

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a5/SM-A520F/

 

Jos se ei puhelimen valikosta "hae päivitykset" naputtamalla löydy, niin suosittelen kokeilemaan päivitystä tietokoneen kautta Samsung Smart Switch -ohjelmalla. Tuo yleensä löytää päivitykset nopeammin kuin puhelimesta etsien.

 

Kokemuksesta tuon Smart Switch -ohjelman asennus voi kestää kauan, jopa yli puoli tuntia ja se voi vaikuttaa "kaatuneelta", kannatta vaan odottaa.

 

Smart Switch löytyy  täältä:

http://www.samsung.com/fi/smart-switch/

ja kun riittävän alas skrollaa, tulee otsikko "Lataa Smart Switch" ja valitse sen mukaan onko käytössäsi Windows vai Mac.