peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Täsmennystä L-liittymäpaketin ehtoihinHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-05-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Täsmennystä L-liittymäpaketin ehtoihin

Hankkimaani L-pakettiin kuuluu rajaton netinkäyttö Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä muualla EU-alueella dataa 10 G/kk. Puheluita kuuluu 1200 min. Suomessa, Baltianmaissa ja Pohjoismaissa + 1200 kpl tekstiviestejä.
- ulkomailla koskeeko kaikkia operaattoreita, jos ei, miten operaattori valitaan
- sekä ulkomailla että Suomessa, koskeeko kaikkien operaattoreiden välisiä puheluja (muistan että joskus ollut edullisempaa soittaa oman operaattorin liittymiin)

- oliko näin että Suomesta voi soittaa paketin hintaan sisältyen Pohjoismaihin ja Baltianmaihin ja takaisin 1200 min. rajoituksen puitteissa, mutta muualle EU-maihin puhelut Suomesta eivät sisälly MUTTA muualta EU:sta soitot Suomeen ja muihin EU-maihin sisältyvät

Tiedän että kaikki vastaukset löytyvät jostain ehdoista, mutta näkövammaisuuden takia, sopimusten lukeminen on työlästä ja sopimustekstit vaativat usein täsmennystä kuitenkin


Eli esim. kun menen kesäkuussa Skotlantiin viikoksi, voin käyttää lisämaksutta nettiä 10 G edestä, voin soittaa paketin puitteissa Suomeen ja vaikka siskolle Ruotsiin ilman lisämaksu kunhan pysyy 1200 minuutissa koko kuukauden soitot. Meneekö näin.

Suuret kiitokset täsmentävästä vastauksesta

 

Anskumummi

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/2

Vs: Täsmennystä L-liittymäpaketin ehtoihin

Hei @asiilanna ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Ihan oikeilla jäljillä olet mutta hyvä kuitenkin että varmistat. Meidän liittymät toimivat ulkomailla siten että ohjaamme liikenteen vahvimpaan verkkoon. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia mitä verkkoa milloinkin käyttää vaan me teemme sen asiakkaan puolesta. Näin esim. jos jokin verkko ulkomailla vikaantuu, ohjataan liikenne sellaiseen operaattoriin joka toimii. Eu- ja Eta -maissa kaikki operaattorit kuuluvat tähän edullisempaan roaming hinnoitteluun.

Jos soitat esim. Skotlannista Ranskaan, ei ole väliä minkä operaattorin liittymä ranskalaisella on. Puhelu menee aina EU ja ETA -alueella puhepaketista.

 

Suomesta voit soittaa pakettihinnalla Pohjolan ja Baltian maihin. Jos soitat jonkin muun maan liittymään, veloitetaan siitä ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti. Jos sen sijaan olet itse muualla EU tai ETA maassa ja soitat sieltä esim. suomeen, menee puhelu paketista. Myös puhelut toiseen EU ja ETA maahan kuuluu silloin pakettiin.

 

Kesäkuinen Skotlannin reissu kuulostaa oikein kivalta Hymiö Onnellinen Ja siellä voit tosiaan liittymää käyttää huoletta. Pakettiin sisältyy nettikäyttöä 10Gt ja ruotsin siskon kanssa voit rupatella rauhassa, kunhan soitot pysyvät sen 1200min. sisällä aivan kuten itse arvelitkin.

Toivottavasti tämä selvensi hinnoittelua vielä lisää. Oikein mukavaa reissua kun sen aika tulee ja kysy ihmeessä lisää jos tulee jotain mieleen.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg