Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63809
Kirjoituksia 173776


Highlighted

4G Posiolla

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

4G Posiolla

1/6

Posion Lehtiniemeen on ilmestynyt Soneran 4G-verkko (800Mhz). Ainakin puhelin yritti siihen kytkeä ja näytti välillä 1 tolppaa. Kaverin 4G modemi löysi myös ko verkon ja siihen saatiin 3 tolppaa. Onko tietoa missäpäin tämä 4G masto sijaitsee? Olisi helpompaa suunnata antenni oikeaan vaaraan. Kyseisen alueen 3G-verkko on turhan ruuhkainen illalla. Olisi hyvä saada toimiva 4G-yhteys Posiollekin.

0 tykkäystä
5 vastausta
Highlighted

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 349 kpl

2/6

*Viestiä muokattu*

 

 

0 tykkäystä
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

3/6

Soita maanantaina vikapalveluun myytipalvelun kautta (ilmainen numero). Ilmoitat vain sille robotille että haluat myyntipalveluun.

 

0 tykkäystä
Highlighted

Yhteisömanageri
Viestejä 3 995 kpl

4/6
Moro Niothgolem ja tervetuloa Klaaniin 🙂
Myyntipalvelun sijaan otahan yhteys suoraan vikapalveluun numerossa 0206 90101 tai tee Omien Sivujen kautta palvelupyyntö, vikapuolen kaverit kertovat suuntiman josta tukiasema löytyy omaan sijaintiin nähden. Tarkkaa tukiaseman sijaintia he eivät kerro.

Mitä tulee kuuluvuuskarttaan niin se aina on suuntaa-antava ja tästä on maininta myös kartan yhteydessä.
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

5/6

Vaikka nuo mastojen sijainnit lienevätkin jonkinlaisia turvallisuusstrategisia salaisuuksia, niin kyllähän ne näkyvät ihan julkisessakin kartassa.

 

Esim tuossa näkyy Posion lähialueelta 3 mastoa, 2 lähes keskellä karttaa keskustan kahta puolta, ja yksi vähän etelälounaaseen.

 

Kartan ajantasaisuudesta en tiedä, eikä se tietenkään kerro operaattoreita tai taajuusalueita, mutta mastot sinänsä kyllä löytää. Omalla kotiseudullani kartta on ajantasalla. Samalla merkillä on sitten merkitty myös radio-, tv- ja linkkimastot ym korkeat rakenteet. Toisaalta jos tukiasema sijaitsee korkeassa rakennuksessa, vesitornissa tms niin se ei tietenkään näy mastona.

 

http://www.paikkatietoikkuna.fi/web/fi/kartta?ver=1.17&zoomLevel=8&coord=553048.049_7332638.629&mapL...

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

6/6

Tuo kartta näyttää tosiaan kaikenlaisia mastoja samalla merkillä, eli kaikki näistä ei ole edes teleoperaattorien käytössä. Nuo mastojen tarkat sijainnit on turvallisuussyistä salaista tietoa. Asiakkaalle kuitenkin riittää hyvin tieto siitä, että mihin ilmansuuntaan antennia kannattaa suunnata, jotta saa parhaan signaalin 🙂

 

Niinkuin TeroRe tuossa jo kommentoikin, niin parhaiten saat tiedon soittamalla alkuviikosta Soneran vikapalveluun 020 690 101 tai laittamalla omien sivujen kautta palvelupyyntöä.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.