Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63931
Kirjoituksia 174102


Highlighted

4g

Uusi keskustelija
Viestejä 5 kpl

4g

1/3

Sen verran hankala tilanne meillä osoitteessa Halmekarinkuja 47400 Kausala että 4g yhteys on todella surkea!Omalla ipadilla vaihtelee kokoajan gprs,3g ja LTE:n välillä olet sisällä tai ulkona.En kyllä haluaisi maksaa mokomista liittymistä mitä meillä on jos ne ei toimi kunnolla.Varmaan jokin lisäantenni helpottais mutta eikös se ole palvelun tarjoajan ongelma?Oma ongelma on kenen palveluja käytän.

 

 

Edir Ramaria: tarkka osoite pois.

0 tykkäystä
2 vastausta

Lady
Lady
Viestejä 3 424 kpl

2/3

@Kimpet kirjoitti:

Sen verran hankala tilanne meillä osoitteessa Halmekarinkuja 16 47400 Kausala että 4g yhteys on todella surkea!Omalla ipadilla vaihtelee kokoajan gprs,3g ja LTE:n välillä olet sisällä tai ulkona.En kyllä haluaisi maksaa mokomista liittymistä mitä meillä on jos ne ei toimi kunnolla.Varmaan jokin lisäantenni helpottais mutta eikös se ole palvelun tarjoajan ongelma?Oma ongelma on kenen palveluja käytän.


Hei Kimpet ja tervetuloa klaaniin! Tarkkoja osoitetietoja ei kannata tänne klaaniin laittaa kaikkien nähtäville. Minkälaisella tekniikalla 4G on toteutettuna? Onko sinulla sim-kortti iPadissa vai onko onko sinulla 4G-modeemi/mokkula?

 

 

Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 4 415 kpl

3/3

@Kimpet Oletpa vähän katveessa tosiaan tukiasemasta. Eli täälä näet missä tukiasema on: http://www.cellmapper.net/map?MCC=244&MNC=91&type=LTE&latitude=60.88623144430897&longitude=26.320526... (142177)

 

Voisin sanoa että tuo Elisan 4G ainakin toimisi paremmin kun tukiasema on lähempänä. DNA:sta ei ole tietoa kun kukaan ei ole kartoittanut sitä Cellmapperiin. Androidillahan sen voi tehdä kätevästi ja täältä löytyy ohjeet: https://www.taisto.org/Cellmapper

 

Eli hankkisin Elisan SIM kortin, esim prepaid ja kokeilisin toimisiko se paremmin.  Ei oo pakko maksaa liittymästä, äänestä jaloillasi 🙂 , mutta eipä operaattoria yhden asiakkaan ongelmat paljon kiinnosta kun asiakaskunta on laaja ja sitä verkkoa pitää parantaa monessa muussakin paikassa. Oikeasti, luuletko että palveluntarjoajaa haittaa jos yhteytesi pätkii?

 

Palveluntarjoajalla tarkoitan Elisa, DNA ja Sonera sekä muita operaattoreita... En yksistään Soneraa siis.

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.