peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53026 Jäsentä
152377 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

NB-IoT kuluttajakäyttöönHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-02-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

NB-IoT kuluttajakäyttöön

Saako Telialta jo NB-IoT -liittymiä kuluttajakäyttöön tai toimiiko se jollain olemassa olevalla liittymätyypillä? Modeemi löytyy (Quectel BC66) ja verkkohaku löytää Telian (AT+COPS=?), mutta SIM on vielä hakusessa.

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 686
2/2

Vs: NB-IoT kuluttajakäyttöön

Moi @zyge80 ja tervetuloa Yhteisöön! NB-IoT on pääasiassa yrityksille tarjottava palvelu, josta löydät lisätietoja sivuiltamme. Tällä hetkellä myynnissä on NB-IoT Starter Kit -aloituspaketti, mutta se taitaa vaatia sen, tilaajana on yritys. Voit halutessasi ottaa yhteyttä IoT-asiantuntijoihimme, niin he voivat tsekata tilanteesi vielä tarkemmin ja antavat vinkkejä IoT:n hyödyntämiseen. Yhteystiedot löydät täältä.


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä