Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
ionisula_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Sim-kortin siirto

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Siirsimme perhepiirissä liittymän uudempaan puhelimeen. Tällöin katosivat näkyvistä kaikki – tärkeätkin – tekstiviestit, jotka vanhempi laite osasi tallentaa vain sim-korttiin. Onko uuden puhelimen käyttöjärjestelmä todella varoittamatta puhdistanut kortin viesteistä, koska vanhakaan nyt ei niitä enää löydä??
1 vastaus
TapaniV_
Telialainen
Telialainen
  • 2 custom-general.kudos
  • 767 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei ionisula!

Kiitos viestistäsi. Kyllä normaalisti SIM-kortille tallennetut tekstiviestit pitäisi näkyä myös uudessa puhelimessa, joten on vaikea varmuudella sanoa, mistä tilanne johtuu. Toki asia riippuu myös puhelinmallista.

Ainakin vanhemmissa puhelinmalleissa viestiasetuksissa on erillinen kohta, josta voi katsoa SIM-kortille tallennetut viestit. Oletko tarkistanut uudesta puhelimestasi, löytyykö asetuksista myös kohta, josta voi lukea SIM-kortille tallennetut viestit?

Uuden puhelimesi laitevalmistajan teknisestä tuesta saat varmasti asiantuntevimman vastauksen.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut