Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64251
Kirjoituksia 174762

Radiokanavat kaapelissaRadiokanavat kaapelissa

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 171 kpl

Radiokanavat kaapelissa

1/27
Olisikohan taas samaa vikaa Grooven suhteen Hyvinkään alueella? Säröilee aika ikävästi, muut kanavat ok.

PS. Tuo vanha ketju on jostain syystä Viihteen alla vaikka kaapelia koskeekin.

Re: RADIO KANAVAT HUKASSA ?
Kirjoittaja Tanja » 02 Touko 2012, 14:15

Groove FM -radiokanavan kuulumisessa on Hyvinkään alueella todettu vika, joka jatkuu edelleen. Kanava kuuluu välillä ja välillä ei. Korjaustoimet on aloitettu ja pitäisi tulla kuntoon ensi viikolla viimeistään.


Kirjoittaja Marko- » 15 Kesä 2012, 14:16

Korjaus on Groove ongelmaan on valmistunut tänään. Eli taajuudella 101.4 MHz pitäisi Groove jälleen kuulua.
0 tykkäystä
26 vastausta
Highlighted

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 2 542 kpl

2/27
Hei jiiwee

Tarkistelin asiaa meidän verkonhallinnalta ja mitään yleistä ongelmaa ei Grooven suhteen Hyvinkään alueella ole. Onko ongelmaa vain sinulla vai oletko tiedustellut asiaa esim. naapureilta? Ongelmahan voi olla myös Grooven lähetyksessä yleisesti.

Mikäli vikaa tuntuu olevan useammalla käyttäjällä ja se ei johdu Grooven lähetyksestä itsestään, kannattaa asiasta ilmoittaa suoraan Vikapalveluun joko soittamalla tai tekemällä häiriöilmoitus asiasta.
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

3/27
Vantaalla Radio Suomipop toimii aika heikosti. Kanava rätisee ja tavallaan ei pysy taajudessa. Muilla kanavilla mitä olen kuunnellut, niin ei ole samaa ongelmaa.
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 171 kpl

4/27
Antti- kirjoitti:

Tarkistelin asiaa meidän verkonhallinnalta ja mitään yleistä ongelmaa ei Grooven suhteen Hyvinkään alueella ole.


Kysehän on marginaalisesta vaivasta, joten ei teillä siitä oletettavasti mitään tietoa voi ollakaan. Ajattelinpa vaan infota asiasta. Veikkaan kuitenkin, että liittyy siihen kun olette vaihtaneet YleX:n taajuutta ja lisänneet näköjään Radio Helsingin joukon jatkoksi (verkkosivuillanne päivitetty 3.6.).

Ja täsmennyksenä, että itse asissa Groove-kanavalla on vahvaa taustakohinaa ja RDS-tiedotkin näkyy vain satunnaisesti -> heikko signaali?
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 171 kpl

5/27
Groovehan näyttää nyt poistuneen, vaikka juuri päivitetty radiokanavalistauksenne muuta väittääkin, ja mikä lie LOOP tullut tilalle, mutta tuo taustakohina on kuitenkin täällä päin sitkeästi tallella. Teinpä tästä aiheesta kesällä ihan vikailmoituksenkin, jossa asentaja totesi, että kyse on tosiaan alueellisesta viasta Antin väittämästä huolimatta. Väänsi sitten keskuksessa jotain ruuvia, muttei pystynyt juuri silloin toteamaan vaikutusta. Myöhemmin kuitenkin todettiin, että eipä auttanut tähän vaivaan ja lupasi avata keikan uudelleen. Tämä siis n. 4...5 kk sitten ja siihen jäänyt. Juu, edelleenkään ei ole kovin tärkeä, mutta kunhan nyt vaan ilmoitin.
0 tykkäystä
Highlighted

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 2 542 kpl

6/27
Hei jiiwee

Jos vika ei ole korjaantunut asentajatyöstä huolimatta, kannattaa siitä jättää uusi vikailmoitus vikapalvelun kautta niin saadaan asia uudestaan tutkintaan. Jos tiedät että joillain muillakin käyttäjillä on ongelmia kyseisen radiokanavan suhteen, pyydä heitäkin tekemään asiasta vikailmoitus. Vaikka ongelma olisikin marginaalinen suhteessa esim. KaapeliTVn käyttäjiin, tulee ongelma silti korjata.

jiiwee kirjoitti:
Teinpä tästä aiheesta kesällä ihan vikailmoituksenkin, jossa asentaja totesi, että kyse on tosiaan alueellisesta viasta

Oliko teillä tällöin ongelmaa myös kaapeliTVssä? Asentajan kommentista en osaa kantaa ottaa mutta meillä ei yleistä häiriötä nimenomaan kaapeli radio-kanavien suhteen ole ollut kun asiaa viimeksi tiedustelit.

Tuo Groove kanava tosiaan näkyy vielä kanavalistauksessa. Laitellaanpa viestiä tästä eteenpäin onko korvaantunut juurikin uudella kanavalla LOOP. (Hyvinkää, Mäntsälä, Jokela, Groove FM: 101,4 ) Lista päivitetty 22.11.2013
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 171 kpl

7/27
Vika on koko ajan koskenut vain tuota yhtä radiokanavaa. TV-puoli ollut kyllä kunnossa.

Jos tuota listaa päivitätte, niin eipä haittaisi samalla korjata myös tv:n taajus- ja kanavalistauksetkin. Niissä kun on edelleen tyrkyllä muutamia aikoja sitten poistuneita kanavia.
0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

8/27
Tampereen kaapelin kautta tulevista radioasemista useampi on mystisesti kadonnut listalta ja niiden tilalla tarjotaan vain suhinaa:

http://www5.sonera.fi/ohjeet/Kaapeli-TV ... ra#Tampere

Puuttuu ainakin:

106,8 Radio Gramox
107,4 Järviradio
98,4 Radio Moreeni
103,1 Bassoradio
89,0 Fun Tampere
106,1 Radio Sun
92,7 Nostalgia
107,1 Musa
0 tykkäystä
Highlighted

Vakiokalustoa ☆
Viestejä 171 kpl

9/27
Kuitataan nyt, että olette näköjään saaneet ruuvattua tuon Loopin kohdalleen. Ei kohise enää ja rds-tietokin pysyy stabiilina. Eikä siihen mennyt kuin se puoli vuotta 😉
0 tykkäystä
Highlighted

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 4 902 kpl

10/27
Hei jiiwee,

Hieno juttu että tuo on saatu kuntoon vaikka aikaa siinä onkin ikävän kauan mennyt. Pahoittelumme siitä.
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.