Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
LaraMariia
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Tallennus ja tallenteiden hallinta

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei,

En löytänyt sopivaa alustaa tälle, mutta josko tätä kautta saisi annettua palautetta ja tietoa asiasta. Asiani koskee tallennuksia sekä niiden hallinnointia, näihin liittyen muutamaa kohtaa.

1) Tallennusten ajastaminen kun ohjelma jo alkanut: miksei tämä ole mahdollista suorittaa etänä Oma telia palvelussa verkkotallennuksen kautta? Tallennuksen käynnistäminen onnistuu kyllä mobiilissa sekä suoraan laitteelle - miksi nämä ohjelmat muuttuvat harmaaksi verkon kautta kun kello lyö ohjelma-ajan?

2) Tallennuksien hallinta laitteella: tallennukset saa lajiteltua vain rajoitetuin kriteerein ja poistaminen sekä oikean ohjelman etsiminen on työlästä. Tallennustilaa on kuitenkin useita tuhansia tunteja (ei sillä että tämä koskaan täyttyisi rajoitetun säilytys ajan vuoksi), mutta ohjelmien etsiminen ja poistaminen on turhauttavaa. Varsinkin, kun samannimiset sarjat eivät lajittelusta huolimatta mene aika tai jaksojärjestykseen. Olisiko mahdottomuus saada muokkailtua kansioita ja valittua useampia ohjelmia poisto- tai muokkauslistoille?

Pahoittelut jos olen näiden kysymysten kanssa väärässä paikassa ja kiitos jos ihmetykset johtuvat vain omasta tyhmyydestä ja jos joku osaa neuvoa näissä asioissa!

0 vastausta