Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

V sport+ suomi telia tv.jpg

V -kanavilla sekä kanavapaketeissa 1.10. tapahtuvien muutosten yhteydessä avaamme Telia TV:n käyttäjille V sport+ Suomi -kanavan vapaaseen katseluun. Hyppää kanavalle ja nauti monipuolisesta urheilutarjonnasta!

 

Kuka voi katsoa V sport+ suomi -kanavaa maksutta

 

Avaamme kanavan kaikille Telia TV digiboksi- ja kaapelikorttiasiakkaille, sekä Telia TV -sovellukselle niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu. Voit tilata Telia TV:n käyttöösi verkkosivuiltamme. Saat tilauksen yhteydessä myös yhden maksuttoman leffavuokrauksen sovelluksen vuokraamoon.

 

Milloin kanava on näkyvissä Telia TV:ssä

 

Kanava on näkyvissä perjantaina 1.10. automaattisesti kaikille. Kanava on auki toistaiseksi.

 

Mitä teen, jos kanava ei näy

 

Jos kanava ei tule automaattisesti näkyviin, kokeile seuraavia toimenpiteitä:

  • Telia TV digiboksi: sammuta digiboksi ja käynnistä se uudestaan
  • Telia TV sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään
  • Telia TV kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan

 

Mitä V Sport+ suomi -kanavalla esitetään

 

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi näet kanavalla valikoituja otteluita jalkapallon osalta Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistoon saapuu myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

 

Lue myös:

 

 
JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Telia-TV-uutiset-ja-muut/V-sport-Suomi-kanava-vapaassa-katselussa-1-10-2021-alkaen/ba-p/229815
Linkki kopioitu
6 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Olen yksi Telia Yhteisön moderaattoreista sekä Telia Partion jäsen. Kirjoittelen ajoittain juttuja Yhteisöön ja osallistun keskusteluihin.