peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
59823 Jäsentä
165298 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Puhelut ulkomailtaHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-09-2019
Kirjoituksia: 1
1/2

Puhelut ulkomailta

Kysyisin, että onko Telialla sama systeemi ulkomailla asuneita kohtaan kuin kilpailevilla firmoilla. Eli jos on asunut ulkomailla (jos Ruotsi sellaiseksi voidaan lukea) viimeisen kahden vuoden aikana, täytyy maksaa ylimääräistä, että voi saada liittymän mistä voi soittaa esim. Ruotsin puolelta Suomeen?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎29-01-2015
Kirjoituksia: 258
Kirjautuneena
2/2

Vs: Puhelut ulkomailta

Moikka @Sollentuna ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

Meidän puhelinliittymistä tavallisilla laskutusliittymillä mahdollisuus soittaa puheluita Suomesta ulkomaille ja toisinpäin ulkomailta Suomeen. Meidän liittymäpaketteihin sisältyykin mukavasti käyttöä EU/ETA-alueella! Sopimusta tehdessä asiakkaalla tulisi olla virallinen kotiosoite Suomessa, jotta tilaus liittymästä voidaan tehdä. 

Sopimuksen teon yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa järjestelmä tarkastelee mm. maksuhistoriaa. MIkäli luottotietoja ei voida selvittää tarpeeksi, voidaan pyytää ennakkomaksu tai vakuus, jotta tilaus liittymästä voidaan suorittaa loppuun. Pidempiaikainen ulkomailla asuminen saattaisi olla tilanne, jossa ei välttämättä saada riittävää maksuhistoriaa tarkastettua, mutta nämä ovat aina hyvin tilannekohtaisia ja on vaikea sanoa etukäteen luottopäätöksen tulosta. Tilanne selviää siis tarkemmin liittymän tilauksen yhteydessä Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä