peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53058 Jäsentä
152490 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Tuotteiden tilausHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎20-11-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Tuotteiden tilaus

Moi! Tein uutena asiakkaana tilauksen Telian verkkokaupasta viime torstaina(15.11). Edelleen tilaussivullani lukee:"Tilaus on käsittelyssä".Kauanko siis joudun odottamaan että saan tavarat kotiini?

0 tykkäystä
1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 163
2/2

Vs: Tuotteiden tilaus

Moi @Isoanzka73 ja tervetuloa Yhteisöön! Hymiö Onnellinen

 

Käsittelyvaiheessa tavarat eivät vielä ole lähteneet ja voi olla, että tilauksessa oleva tuote on päässyt loppumaan varastolta tai tilauksen käsittely on viivästynyt ja sen vuoksi tilaus ei ole edennyt toimitusvaiheeseen. Lähetämme sinulle seurantakoodin, kun tilaus lähtee varastolta.

 

Tätä kautta en näe tilauksesi tilannetta tarkemmin, koska Yhteisössä emme voi käsitellä asiakastietoja. Asiaa voidaan selvittää tarkemmin asiakaspalvelun avustuksella. Yhteydenottokanavamme löydät täältä Hymiö Onnellinen


paras yhteisö.jpgeSIM.jpgliiga.jpg
0 tykkäystä