Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65007
Kirjoituksia 176701

Taloyhtiönetin peruttaaminenHighlighted

Taloyhtiönetin peruttaaminen

Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 503 kpl

Taloyhtiönetin peruttaaminen

1/2

Mites taloyhtiönetin ja tv-kortin sekä tv pakettien tilaamisen peruttaminen toimii eli onnistuuko niiden tekeminen tuolta omilta sivuilta vai pitääkö soitella/käydä teidän liikkeessä?.Toi netti on siis korotettu nopeus.Pitääkö teiltä saatu vdsl modeemi jättää kämppään jos muuttaa vai saako uusi asukas teiltä uuden modeemin?.Voiko ton vuokramodeemin palauttaa teidän kauppaan?.

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

2/2

Asiakassivuilta itsepalveluna ei pysty näitä kokonaan sulkemaan, mutta sinne sisäänkirjautumisen jälkeen asia voidaan hoitaa myös chatin kautta. Chat-ikkuna löytyy sivun oikeasta alanurkasta ja paikalla ollaan vuorokauden ympäri Hymiö Onnellinen

Sanoisin etä VDSL-modeemi on sinun omasi, mutta se voidaan myös tarkistaa vielä siellä chatissa. Tavallisesti nämä tosiaan kuuluvat aina asiakkaalle itselleen, ja uusi asukas tilaa sitten modeemin meiltä omiin nimiinsä. 

Jos sinulla on vuokralaitteita, niin nämä tulisi palauttaa meille aina postitse tähän osoitteeseen: Posti, E-varasto / Sopimustunnus 628184, Satamatie 37, 37800 Akaa. 

Ja palautus tuohon osoitteeseen on tietenkin maksuton!

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.