peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
138656 Kirjoitusta
46848 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ
Jää liukas, kausi pitkä
Telialainen
Telialainen

Jää liukas, kausi pitkä

Telia_liiga_blogi_2_1260x720[2].png

 

Liiga on startannut jälleen pitkän odotuksen jälkeen. Haluaisin toivoa ”Neljän tylsyyden vuoden” olevan nyt takana. Jättien ajan. Ja ei tämä nyt kolmen kierroksen jälkeen ole vaikuttanut lainkaan pahemmalta. Tapparan nimilista hurja, mutta se on vain mustetta paperilla -kuten huomattu. Avauskierroksen 3-0 ”Tampereenherruus” vaihtuikin Turussa johonkin ihan muuhun.  

Jyp on osoittanut olevansa aina mestarimateriaalia, voittamisen kulttuuri on tuossa kaupungissa vahva.

HIFK näytti viime kaudella sen, että kovat nimet olivat todellakin vain nimiä. Stadissa haluttiin varmasti nollata tuo ja startata uusi kausi ihan eri levelillä. Ihan ei telineistä lähtö ole vakuuttanut. Mutta aikaahan toki on. Kysymys kuuluukin vain, että kuinka kauan?

Sami Kapanen Kalpan peräsimessä –tuoko huipputason pelaaja sen viimeisen puristuksen Savolaisten loppukiriin?

Ja mitä ihmettä Kouvolassa on kesällä tehty? Kaurapuuron ja treenin määrä on ollut ilmeisen oikeassa suhteessa.

 

Mutta näin se vaan menee

 

Aina löytyy joukkueita, jotka ovat kauniita pöytäkirjalla, mutta toteutus jäällä ei välttämättä silmiä hivele. Ja aina löytyy yllättäjiä. David vs. Goljat -asetelmat, lajin ehdoton suola. Näitä minä ainakin eniten jälleen odotan.

 

Olen lopen kyllästynyt niihin listauksiin, joissa joukkueet jaotellaan 1–4, 5–8, ja loput. Tottahan meillä on jälleen pari muita kovempaa porukkaa, mutta kuten kaikki tiedämme; kausi on pitkä, jää liukas, kiekko nopea ja pelaajatkin menevät välillä rikki. Mitä tahansa voi tapahtua.

  

Telia_liiga_blogi_3_1260x720[2].png

 

Itse olen pitkän linjan kiekkoihminen

 

Hokkarit ovat olleet jalassa 5-vuotiaasta ja peliuraa on takana parinkymmenen vuoden verran. Kehtaan siis väittää ihan oikeasti tietäväni lajista jotain. Nyt aktiivipelaamisen aika on ollut jo jonkin aikaa takana, mutta rakkaus lajiin ei katoa koskaan.

Liigaa seuraan aktiivisesti. Ja koska Lahest, siksi turkoosi. Viime kaudella taisin katsoa muutamaa hassua peliä lukuun ottamatta jokaisen Pelsujen peleistä. Ja siinä sivussa monta muutakin, monen muun joukkueen peliä.

Sillä kaiken takana on kuitenkin aina...se laji. Ihan parasta on nähdä upeita syöttöjä, kauniita maaleja, kovia ja puhtaita taklauksia sekä hienoja gamesavereita, oli joukkueen pelipaita mikä tahansa. Taito jäällä on ehdottoman parasta. Toissa kaudella ihailin King Patrikin ilmiömäisyyttä, vaikka Tappara ei todellakaan ole lempijoukkueitani. Taito ja talentti on kaunista.

 

Telia_liiga_blogi_1_1260x720[2].png

 

Terkut Liigan suuntaan

 

Toivon kovasti, että olette saaneet tuomarilinjaanne tasoitetuksi viime kaudesta. Ei ole kenenkään etu, jos edes pelaajat eivät enää tunnu tietävän mikä on sallittua ja mikä ei. Pitäkää peli puhtaana ja nopeana ja oma linjanne tasaisena – sellaisena, jonka takana voitte suoraselkäisesti seisoa. Cody Kunykin viiden pelin panna on hyvä alku –viestiä penkille ja penkin taakse. Kiekossa saa ja pitääkin pelata kovaa, mutta turhat ylilyönnit pitää kitkeä pois. Älkääkä Saipa –fanit nyt suuttuko! Olin itse julistamassa Tyrväiselle viime kaudella hänen saamaansa pelikieltoa pidempääkin kakkua. En nyt siis puhu joukkuetasolla. Kiekko on parhaimmillaan silmiä hivelevän hienoa ja pleksejä hajottavan kovaa herrasmiespeliä, pidetään se sellaisena.

  

Ja jos et vielä, niin viimeistään nyt! Tsekkaa täältä, miten pääset katsomaan Liigaa.

3 Kommentit
Maanviljelijä

Lähimuistista tulee mieleen Patrik Laineen viime sekunnin tasoitus kärppiä vastaan, nosti kylmät väreet pintaan. Hymiö Onnellinen

Kokenut kulkuri

Kärppien pelejä on tullut paljon käytyä katsomassa. Toivotaan tänä vuodelle parempaa menestystä

Varmaan hienoin muisto on kun pikku veli pelasi aktiivisesti jääkiekkoa ja käytiin viemässä vierumäelle leirille.. niin oli teemu selännettä jne jne ja toki yhteiskuvaan pakko päästä Hymiö Erittäin onnellinen siinä on hienoin muisto ja tietty kun päästiin vielä katsomaan oma fanittamaa peliä hyviltä paikoilta,tappio siinä pelissä. Mutta se fiilis mikä hallissa pelin aikana on Hymiö Erittäin onnellinen  yksi sukulainen  on joskus nakki ja sota pelannut Hifk:in riveissä Hymiö Erittäin onnellinen