Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65912
Kirjoituksia 178514

Yhteisö.jpg

 

 

 

katsomo.PNG

Klaanin MM-kisaveikkaus


Heitä tähän ketjuun oma arvauksesi kisojen mitalikolmikosta 6.5.2015 klo 12:00 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Vain tähän ketjuun jätetyt veikkaukset huomioidaan kilpailussa.

 
Kilpailu päättyi 6.5. klo 12:00. Edelleen saa toki veikkailla kilpailun ulkopuolella! Kiitos osallistujille!

Kerro postauksessasi:

Kultamitalin voittaja: ?

Hopeamitalin voittaja: ?

Pronssimitalin voittaja: ?

 

- Oikein arvanneiden kesken arvomme kisan pääpalkinnon, iPad Mini 2 16GB! Mikäli oikein vastanneita on yksi hän voittaa pääpalkinnon.

- Kaikkien veikanneiden kesken arvotaan kolme voittajaa, jotka voittavat vapaavalintaisen kanavapaketin maksutta käyttöönsä 3kk ajaksi. Joko Viihteeseen, kaapeliin tai Mobiiliviihteeseen. Valittavana HBO, Discovery, MTV Total, Viasat Kulta tai Surf-paketti.

- Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi

 

Voit osallistua kilpailuun jättämällä veikkauksesi tähän ketjuun 6.5.2015 klo 12:00 mennessä. Yksi arvaus/hlö, voit editoida omaa viestiäsi vain 30min ajan postauksestasi (Klaanin asetus). Jos joku postaa useamman arvauksen kuin yhden, ensimmäinen jätetään voimaan ja loppuja ei huomioida kisassa.

 

Kisan voittajat arvotaan 24h sisällä kisojen päättymisestä ja nimimerkit julkistetaan tässä samassa viestissä. Voittajiin otetaan yhteys Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kisojen päättymisen jälkeen 20.5.2015 klo 18:00 mennessä, arvomme uuden voittajan 21.5.2015 ja tieto julkaistaan tässä samassa viestissä.

 

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.


Kisaennakko

Tällä kertaa jääkiekon MM-kisat pelataan Tsekeissä, pelipaikkoina toimivat Praha ja Ostrava. Jälleen kerran kisoista on odotettavissa kovatasoiset ja erittäin mielenkiintoiset. Moni joukkue näyttää paperilla äärettömän kovalta, kun mukana on suuri joukko myös NHL-jäillä kouliintuneita huippupelaajia. Suomi lähtee kisoihin myös vahvalla orkesterilla, joten kaikki tulee olemaan mahdollista. Ei siis heitetä kirvestä kaivoon ennen kisojen alkua!

 

Allekirjoittaneen omissa pohdinnoissa yksi on ylitse muiden. Kanada lähtee kisoihin niin armottoman kovalla hyökkäysjoukolla, joten maaleja syntyy varmasti, mikäli joukkueen yhteispeli vain toimii. Hyökkäyskalustosta voisi nostaa muutaman kirkkaimman tähden esiin, eli Sidney Crosby, Claude Giroux ja Taylor Hall. NHL supertähdellä Crosbyllä on jo hallussaan Stanley cup voitto sekä olympiavoitto, mutta maailmanmestaruus puuttuu vielä. Ei välttämättä puutu enää näiden kisojen jälkeen.

 

Yhdeksi ennakkosuosikiksi on tottakai nostettava meidän oma Suomen joukkue. Leijonat lähtee kisoihin tasaisen vahvalla ryhmällä. Ykköskenttänä aloittaa ilmeisesti harjoituksissakin yhdessä pelannut trio J. Jokinen – Barkov – Donskoi. Tältä ketjulta odotetaan tehoja ja parhaimmillaan ketju voikin olla täysin pitelemätön. Viimeinen sinetti Suomen menestykselle saatiin, kun viimeisimpänä joukkueeseen liittyi tämän hetken maailman paras maalivahti Pekka Rinne. Rinne pystyy kyllä hoitamaan oman tonttinsa, jotta helppoja kiekkoja ei herran taakse uppoa. Mikäli kenttäpelaajat venyvät hienoihin suorituksiin, niin Suomi on korkealla.

 

Kolmantena pitää nostaa jalustalle myös kivenkova Venäjä. Itänaapurimme on saanut jalkeille jälleen todella hurjan ryhmän, mutta toisinaan venäläisten ongelma tällaisissa kisoissa on ollut joukkuepelin puute. Pelkillä yksilösuorituksilla ei näissäkään kisoissa pitkälle pötkitä, vaikkakin rosterista löytyy armottomia maalitykkejä kuten Kovaltchuk, Tarasenko ja Malkin. Mikäli venäläiset pelaavat joukkueena, niin mahdollisuudet ovat aivan finaaliin saakka.

 

Lohkojaot ovat seuraavanlaiset:

lohkot.PNG

 

Suomen pelien aikataulu:
otteluohjelma.PNG

Mikäli sinulta puuttuu vielä MTV Total kanavapaketti, niin täältä voit tilata!

72 kommenttia 👇
Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 2 kpl

1.Kanada

2.Venäjä

3.Ruotsi

Uusi keskustelija
Viestejä 14 kpl

1.Kanada

2.USA

3.Ruotsi

Tutustumassa
Viestejä 3 kpl

1. Ruotsi

2. Venäjä

3. Suomi

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

1. USA

2. Kanada

3. Venäjä

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

1. Kanada

2. Venäjä

3. Ruotsi

Uusi keskustelija
Viestejä 36 kpl

1. Ruotsi

2. Kanada

3. Suomi

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 4 kpl

1. Usa

2. Ruotsi

3. Tsekki

 

Uusi jäsen
Viestejä 7 kpl

1. Ruotsi

2. Kanada

3. Venäjä

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

1. Kanada

2. Ruotsi

3. Suomi

Uusi keskustelija
Viestejä 23 kpl

1. Kanada

2. Suomi

3. Ruotsi

Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Kello 12 asti on aikaa jättää oma veikkaus mitalikolmikosta ja sen järjestyksestä 🙂 Jos olet itse jo veikannut niin kerrohan kaverillekin että tulee Klaaniin ja veikkaamaan sekä lueskelemaan mitä täältä löytyy 🙂

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

1. Ruotsi

2. Kanada

3. Venäjä

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

1. Kanada
2. Suomi
3. USA

Uusi keskustelija
Viestejä 18 kpl

1. Kanada
2. Usa
3. Ruotsi

Uusi jäsen
Viestejä 7 kpl

1. Usa
2. Tšekki
3. Kanada

Rekisteröitynyt ☆
Viestejä 1 kpl

1. Kanada

2. Suomi

3. Ruotsi

Vakiokalustoa
Viestejä 88 kpl

1. Kanada

2. Ruotsi 

3. USA

Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Kiitos kaikille veikkauksista, pari viikkoa niin nähdään miten meille kävi 🙂

Klo 12 umpeutui aika johon asti veikkauksia otimme vastaan joten Sasam:n veikkaus on viimeinen joka huomioidaan kisassa. Veikkailla toki voitte vaikka koko ajan mutta niitä ei huomioida kisassa 🙂

 

Itse en osaa ainakaan vielä muodostaa omaa kolmikkoa, ehkä lähempänä finaaleja sitten 🙂

 

 

Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Skaba on päättynyt jo mutta spekuloidaan silti miten kisoissa käy 🙂

 

Olikos kellään veikattu Suomea mestariksi? Mites minusta tuntuu että Suomi voittaa tittelin tänä vuonna?

Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Kylläpä olin hukassa veikkaukseni suhteen 🙂

 

Mitä tuumitte, kumpi voittaa kultaa tänään, Venäjä va Kanada? Itse veikkaan Kanadaa, niin suvereenisti on pelannut tähän asti että ihme on jos eivät voita myös tätä viimeistä peliä.

 

Voin toki olla väärässäkin 🙂

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl
Vanha tsekkihyökkääjä Metrin Slerba näyttäisi olevan veikkauksellaan vahvasti kiinni iPadissa.
Yhteisömanageri
Viestejä 4 063 kpl

Yeah, @MetrinSlerba voitti skaban ihan suvereenisti, hän tiesi/arvasi ainoana mitalikolmikon ja heidän keskinäisen järjestyksen! Onnea voittajalle, iPad 2 mini 16GB lähtee postiin ihan lähiaikoina 🙂

Arvoimme kolme kanavapakettia kolmeksi kuukaudeksi hintaan 0eur. Saimme kaksi onnekasta voittajaa kiinni jo tänään, ja kun tavoitamme myös kolmannen niin julkaisemme myös kanavapakettien voittajat tässä ketjussa 🙂