Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Telia_mobiilivarmenne_kisa.jpg

 

Kisa on nyt sulkeutunut ja seuraavana arvomme huomiseen mennessä voittajan kaikkien osallistuneiden kesken 🙂

 

---

 

Tällä hetkellä jo yli 20 000 verkkopalvelua toimii mobiilivarmenteella. Mihin sinä käytät mobiilivarmennetta?

 

Kirjoita tämän blogin kommentteihin lyhyt tarina josta selviää, mihin ja miten käytät mobiilivarmennetta ja olet mukana Apple iPhone 7 32GB:n arvonnassa. Voit tutustua palkintopuhelimeen etukäteen täällä.

 

Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi niin osallistu skabaan myös Telian FB-sivulla. Arvomme voittajan sekä täällä Yhteisössä että Telian Facebook-sivulla skabaan osallistuneiden joukosta.

 

Kisa käynnistyy nyt ja päättyy 1.10.2017. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin voit liittyä mukaan sivun yläreunan "Liity jäseneksi" -linkin kautta tai klikkaamalla tästä.

 

Onnea arvontaan 🙂

 

P.s. Jos sinulla ei ole vielä Mobiilivarmennetta niin kipin kapin tilaamaan telia.fi:stä 🙂

 

P.s.s. Klikkaa Paljastus-sanaa lukeaksesi arvonnan säännöt.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Mobiilivarmenne-arvonta


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 18.9. – 1.10.2017. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale iPhone 7 32GB, arvo 699 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-Mobiilivarmennetta-Osallistu-arvontaan/ba-p/1528... kommentoimalla Yhteisön blogiin. Arvontaan voi osallistua myös kommentoimalla Telia Finlandin Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun https://www.facebook.com/teliafinland/posts/1438516409529445.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 3.10.2017. Jos arvonnan voittaja on osallistunut arvontaan Telia Yhteisössä, hänelle ilmoitetaan voitosta yksityisviestillä Yhteisön kautta. Jos voittaja on osallistunut arvontaan Telia Finlandin Facebook-sivulla, voittajalle ilmoitetaan voitosta vastaamalla hänen kommenttiinsa. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 18.9.2017

---

 

Itse käytän mobiilivarmennetta muutaman kerran viikossa. Useimmiten avatakseni työpaikan etäyhteydet tehdäkseni töitä kotitoimistolla. Tunnistautuminen yrityksemme VPN-palveluun hoituu mobiilivarmenteella. Muutamia muita mainitakseni, tilasin hetki sitten Kiinasta tavaraa ja tullauksen hoidin verkossa. Tunnistautumisessa tullin palveluun käytin mobiilivarmennetta.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Mihin-sina-kaytat-mobiilivarmennetta-Osallistu-iPhone-7-n/ba-p/152839
Linkki kopioitu
127 kommenttia 👇
Villepetteri92
Rekisteröitynyt

Käytän mobiilivarmennetta kaikissa paikoissa missä se vain on mahdollista, mutta eniten omakanta ja suomi.fi sivustoilla.

LILY91
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta Telian omille sivuille kirjautuessa.

mirova
Uusi jäsen

Käytän mobiilivarmennetta kelan sivuille tunnistaumiseen, jotta saan opiskelijan tuet. 

Zachar
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta aina, kun se on vain mahdollista. Pankkitunnusten käyttö on matkan päällä ollessa joskus hankalan tuntuista. Mobiilivarmenteella tunnistautuminen toimii hyvin.

himpsuli
Uusi jäsen

Mobiilivarmenne on ollut käytössä jonkun aikaa, sim-kortin vaihto varmennukseen soveltuvaan oli netissä mutkatonta (ja uusi kortti tuli seuraavana päivänä!). Mobiilivarmenteen käyttö helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä pankki- ja viranomaisasiointia suunnattomasti. Lisäksi moni muukin yksityinen palveluntarjoaja, joka vaatii ns. kovan tunnistuksen, tarjoaa nykyään mahdollisuuden kirjautua käyttämättä pankkitunnuksia. Tähän kun lisää ilmeisen hyvän tietoturvan, on elämää helpottava, vaivaton ja hyvä palvelu valmis - peukkua! 

Mummikka
Tutustumassa ☆

Käytän mobiilivarmennetta Kanta.fi palvelussa.

MarkkuPt75
Uusi keskustelija

Käytän ,silloin kun se on tarjolla tunnistautumiseen ,esim .suomi.fi 

SaagaM
Rekisteröitynyt

Mobiilivarmenne on ihan loistava juttu! Käytän sitä kaikkeen mahdolliseen tunnistautumisen, jossa se on mahdollista. Esim. Oma Kanta, Oma Telia, viranomaisten sivut ( Poliisi, Verohallinto, Kela)

Alexrank64
Uusi jäsen

Lähes kaikkeen millä olen pystynyt korvaamaan pankin avainlukulistan. 

torstiva
Uusi keskustelija

Mobiilivarmenteen vuoksi en enää kuljeta pankin avainlukuja mukana, eli käytän sitä kaikkialla, missä se käy. Puhelin on myös poikkeuksetta lähempänä kuin lompakko. Ehkä tulevaisuudessa maksutkin hoituisivat sen avulla?

 

Jossain vaiheessa olin myös vaihtamassa operaattoria Telialta Moille, mutta se kariutui siihen, ettei ko. tarjoajalla ollut varmennetta käytössään.

Robert86
Rekisteröitynyt

Käytän mobiili varmennetta tunnistautumiseen erilaisiin palveluihin

Ixu79
Rekisteröitynyt ☆

Käytän mobiilivarmennetta usein. Kirjaudun mm. kelan sivuille, Kanta.fi, vakuutusyhtiöt, virastojen sivut, liiton sivut, Telia, S-pankki ja monet monet muut sivut. Helppo ja näppärä palvelu, tykkään ja voin suositella.

esaruoho
Rekisteröitynyt ☆

Muistaakseni olen käyttänyt sitä joko Kelan tai jonkin muun kanssa. ehkä pankkikoodi-applikaation aktivoimiseen? En hirveästi sitä käytä, mutta aina joskus saatan jopa käyttää. Se on hyvä kuitenkin olla olemassa.

Jouker
Kommentaattori

Otin mobiilivarmenteen käyttöön melkein heti, kun tuli saataville. Aluksi käyttöä oli tosi vähän, mutta nykyään käytän sitä paljon mieluumin, kuin pankkitunnistusta. Todella näppärä, ja käy miltei joka paikkaan tunnistautumiseksi. Itsellä usein käytetyt on Kela, Kanta ja Turun kaupungin eterveyspalvelut. 

Ansa1977
Uusi jäsen

käytän mobiilivaarmennetta aina kun on vaan se on mahdollista palvelun tarjoajan kautta, kätevä helpottaa asiointia sekä ei tarvitse kokoajan tilailla pankista uusia avainlukulistoja koska yllättävän moni palvelu kuitenkin vaatii henkilöllisyyden varmentamisen luotettavan tahon läpi

Alkeishiukkanen
Uusi keskustelija
En käytä mihinkään eikä minulla ole sitä. Sen saamiseen pitäisi varmaan vaihtaa nykyinen kymmenettä vuottaan käyvä simmi uuteen. Hyi olkoon.
Nervari
Rekisteröitynyt ☆

Käytän mobiilivarmennetta tunnistautumiseen lähtökohtaisesti aina kun se on mahdollista. Korvannut omassa käytössä pankkitunnukset kokonaan esim. Kelan sivuilla helppoutensa vuoksi.

IrakArias
Uusi jäsen

Mobiilivarmenne on hyvä juttu. Aluksi oli vaikeutta saada homma pelittämään, mutta Telia lähetti uuden simkortin, ja vot. Viranomais palveluissa ja kaikissa  missä on mahdollista tunnistautua mobiilivarmenteella käytän.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

@Alkeishiukkanen:

 

Mobiilivarmenne-palvelu on kuukausimaksuton ja sen käyttämäksi riittää peruspuhelin eli ei tarvitse älypuhelinta Hymiö Onnellinen

 

On hyvä huomioida, että joissakin kiinalaisissa älypuhelimessa (esim. Oukitel-mallissa) ei ole SIM Toolkit -sovellusta, mutta samankaltaisen voi ladata suoraan Play-kaupasta esim. SIM Card Info -sovelluksen.

 

Telian Omilta Sivuilta (Liittymäni ja palveluni > Oma liittymä > Tilaa uusi SIM-kortti) tai asiakaspalvelusta voi tilata maksutta uuden SIM-kortin, joka on eID-tyyppinen. Asiakaspalvelun kautta tehty toimenpide voi mahdollisesti olla 5 euroa. Lisätiedot SIM-kortin tilaamiseen löytyy täältä. SIM-kortin vaihtaminen uuteen ja mobiilivarmenteen ottaminen käyttöön onnistuu myös kätevästi Telia palvelupisteillä ja lisäksi matkaan tarvitsee vain henkilöllisyysasiakirjan esim. passi (pl. ajokortti).

 

Mobiilivarmenteen käyttäminen on helppoa ja nopeaa, kuin esim. pankkitunnuksilla tai helposti unohtelee käyttätunnukset palveluun esim. Telian Omille Sivuille. PIN-koodin tarvitsee olla vain 4-8 numeroinen ja sen voi vaihtaa puhelimen ns. "Telia" SIM-kortti-työkalussa. Mobiilivarmenne käy hyvin moneen suomalaiseen verkkosivustoon (pl. pankit) tunnistautumisena ja tietenkin ns. sähköiseen allekirjoitukseen Hymiö Erittäin onnellinen

Captnemo
Tutustumassa

Mobiilivarmenne on kätevä eri viranomaisten sivustoilla, ei tarvitse muistella salasanoja tai kirjautua pankkitunnuksilla.

Telian sivuillakin toimii hyvin. Toki on paljon muitakin sivustoja jotka käyttävät tätä tunnistukseen. Hyvää edistystä! 🙂

 

Hicco
Rekisteröitynyt ☆

Harvakseltaan on ollut käyttöä, satunnaisesti omakantaan ja siinä se taitaa olla.

MOIHEI12
Uusi keskustelija

Käytän mobiilivarmennette lähinnä viranomaispalveluissa sekä satunnaisilla sivuilla joihin minulla ei ole tunnusta, mutta jonne täytyy kirjautua. 

reemau
Tutustumassa

Tulee käytettyä enemmän ja enemmän, vaihtoehton pankkitunnuksille. Hyvin on toiminut.

Hemuli
Rekisteröitynyt ☆

 Käytän mobiilivarmennetta nykyisin lapsen syntymän myötä Kelan ja Kanta-arkiston tietojen tutkimiseen. Myös Trafin tunnistautumiseen olen käyttänyt. Ihan todella kätevä. Muissa yhteyksissä en ole toistaiseksi tarvinnut.

Jakzy
Tutustumassa

Käytän mobiilivarmennetta jokaisella sivulla, jossa se on mahdollinen. Paljon kätevämpi kuin kaivaa aina ne pankkitunnukset esiin.

JohnF59
Uusi jäsen

Kela, kansalaisten asiointitili,kanta, ym.Todella kätevä ja luotettava. 

Alkeishiukkanen
Uusi keskustelija
@Sekunti: Melko terävästi havaittu, että minulla ei ole älypuhelinta. 😄 Kehitysvastaisuudestani huolimatta olen alkanut tuntea pientä painetta sellaisen hankkimiseksi. Sitten myös liittymä vaihtuisi, joten nykyiseen en viitsi simmiä vaihtaa. Tulevassa saattaisin sitten mobiilivarmennettakin kokeilla. Kehitystä tietysti auttaisi, jos Telia vaikkapa lähettäisi minulle ilmaisen iFöönin. 😉
Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

@Alkeishiukkanen, vähän aavistelin mututuntumana Hymiö Onnellinen

 

Itseasiassa nykyinen liittymäpakettisi ei vaihdu mihinkään - ainoastaan tilalle tulee uusi trio-SIM-kortti (eID-tyyppinen). Jos käytät Omia Sivuja, niin laita vaikka liittymän hallintasivulta uusi SIM-kortti tilaukseen, tulee postitse kotiin n. 1-5 arkipäivän kuluessa ja sitten myöhemmin kun olet ottanut käyttöön uuden SIM-kortin, niin aktivoit tuolla Telian Mobiilivarmenne-sivustolla verkkopankkitunnuksilla Mobiilivarmenne-lisäpalvelun käyttöösi.

 

Kaikki muut pysyvät ennallaan puhelinnumerosta liittymäpaketteineen. Jos asioit Telian pisteellä, niin siellä voivat kysyä tarvitseeko tehdä liittymäpakettiin muutoksia, mutta siitä voi ihan kohteliaasti kieltäytyä. Tietysti jos SIM-kortilla on yhteystietoja niin ne pitää siirtää ensin puhelimen muistiin ja sieltä sitten takaisin uuteen korttiin.

Peikko68
Uusi jäsen

Käytän mobiilivarmennetta oikeastaan kaikkiin tunnistautumista vaativiin palveluihin, joissa se on käytössä. Tarvitsee vain yhden kunnollisen salasanan, ja homma hoituu. Juuri käytin Oulun omahoidossa ja kanta.fi-palvelussa.

Alkeishiukkanen
Uusi keskustelija
@Sekunti: Siis minulla oli itselleni toimintasuunnitelma: 1) Hanki älypuhelin. 2) Vaihda liittymä. 3) Kokeile mobiilivarmennetta. Älypuhelimen hankkisin ihan muuten vain, en siksi, että varmenne sitä vaatisi. Ja siksi, kun nykyliittymä ei mahda olla kovin pitkään enää, en viitsi siihen simmiä uusia. Toisekseen liittymä ei ole edes Telian, mutta kiitos hyvistä neuvoista, jotka auttanevat muita lukijoita. 🙂 (Olen täällä lähinnä siksi, kun kotona netti ja kaapeli-tv tulevat Telialta.)
Iekkib
Tutustumassa

Kelan Kanta on eniten käytetty ja muilla palveluntuottajilla se on monesti hieman huonosti esillä yhtenä vaihtoehtona kirjautumiseen

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Mukava kuulla @Alkeishiukkanen! Totta, vinkeistä on myös hyötyä muillekin jotka pohtivat käyttöönottoa lähitulevaisuudessa ja jos lisäpalvelu ei syystä tai toisesta kiinnosta niin sen voi lopettaa koska tahansa. Sama varmenne löytyy DNA:lta ja Elisalta 🙂

 

Tulevaisuudessa tunnistaudutaan varmaan sormenjäljellä, kasvoilla tai miksei silmällä puhelimella? Pankkimatka voisi olla aika huvittava, kun pääsisi heti skannaukseen 😄

milasusannna
Rekisteröitynyt ☆

Hei,

 

Käytän mobiilivarmennetta esim. Kelan sivuilla tai muilla sivustoilla, joissa henkilöllisyys pitää varmistaa.

TelliLasu
Uusi jäsen

Moi Telia yhteisö. Tämä alkuviesti on vaan pehmennystä ja ei kannata uskoa tätä juttua : Käytän mobiilivarmennetta aina kun keitän kahvia, niin aukaisen sillä kahvinkeittimen suodatinluukun, jotta en saisi liika tujua kahvia, kun näyttö ohjaa sopivan määrän poroja laittamaan.

 

Oikea viestini : Kanta.fi ( jotta en saisi liika isoja lukuja kahviveriarvoihin )

T : TelliLasu

eltel
Uusi jäsen

Hei, mielestäni varmenteen luominen on helppoa jos se onnistuu heti ja hieman hankalampaa itsellä kun eka ei heti mennyt kuten piti, eli pientä synkronointi ongelmaa.. Oli myös aika shokki ja huvittavaa, että yhteisöön ei voi suoraan kirjautua varmenteella 😂    mutta ehkä se korjaantuu piakkoin...

 

Muutenhan Soneralla ja nyt Telialla homma toimii hyvin. Paljon on menty eteenpäin Tele ajoista 😀

 

 

Linna89
Uusi keskustelija

 En ole käyttänyt vielä mobiilivarmennetta. 

Juhen
Tutustumassa ☆

Käytän mobiilivarmennetta aina kun se on vaihtoehtona tarjolla, mm kela. 

Osmo52
Uusi jäsen

Käytän joka paikassa missä se vain on käytettävissä.

annistrygg
Rekisteröitynyt ☆

Olen vasta alkumetreillä. En ole vielä käyttänyt mihinkään.

 

Niemtit
Rekisteröitynyt ☆

Käytän mobiilivarmennetta aina, kun se vaihtoehto on tarjolla! Avainlukulista aina väärässä paikassa, joten tämä helpoin mahdollinen, pitäisi olla saatavilla kaikissa palveluissa. 

unrated82
Uusi keskustelija

pankkiasiontiin.

maruskatti
Uusi keskustelija

pankki,

kela,

trafi

 

ja monissa muissa.

KosovonMamma81
Kommentaattori

minäkään en ole käyttänyt vielä kertaakaan 😄 onko se käteväkin vaihtoehto ?

semilanceata
Uusi jäsen

itsellä tulee käytettyä mobiilivarmennetta muutaman kerran kuussa lähinnä tunnistautumisessa erillaisiiin viranomaispalveluihin...

seisomakatsomo
Uusi jäsen

Tunnistautumiseen internetissä.

MH007
Tutustumassa ☆

Mobiilivarmenne on ollut alusta asti käytössä, ja se on paljon kätevämpi tapa tunnistautua kuin vaikkapa pankkitunnukset. Tulee käytettyä trafi.fi, kanta.fi, sonera.fi, ylipäätään aina silloin kun palvelu on käytettävissä.

Jugitzuikkeli
Rekisteröitynyt

Käytän aina kun mahdollista, esim Kelan sivuilla.

Brightheart
Uusi jäsen

Enpä ole käyttänyt, koska ei ole tullut hankittua. En edes tiennyt mistä moisen saa. 🙂

gustav17
Kommentaattori

kanta.fi sekä Telian omien sivujen selaamiseen

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

Mobiilivarmenteeseen tuli törmättyä jo pari vuotta sitten ollessani Elisan asiakas. Silloin otin Mobiilivarmenteesta paljon selvää, mutten kuitenkaan luonut varmennetta itselleni operaattorin veloittaeassa siitä. Nyt loppukesästä Telialle vaihtaessani törmäsin Mobiilivarmenteeseen uudelleen uudessa SIM-kortissani, jossa luki että kortti tukisi varmennetta. Oletin, että tämäkin maksaisi, mutta onnekseni satuin menemään nettisivuille ja yllätyksekseni totesinkin, että Telialla Mobiilivarmenne oli maksuton. Päätin luoda varmenteen ja sehän kävikin käden käänteessä. Mobiilivarmenteelle on ollut paljon käyttöä viime aikoina, sillä olen asioinut paljon Kelan ja TE-palveluiden sivuilla säännöllisesti. Mobiilivarmene toimii paljon näppärämmin ja turvallisemmin minusta kuin pankkitunnuksien kanssa tunnistautuminen. Säästyypä ylimääräisten tunnuslukulappujen pyörittely ja pankkiin kirjautuminen kun voi yhdellä PIN-koodilla tunnistautua Mobiilivarmenteen avulla. Vahvat suositukset paljon verkossa tunnistautumista vaativille käyttäjille.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.