peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
141522 Kirjoitusta
48111 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 6

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 6

OnePlus 6 skaba.jpg

 

 

**Edit 17.5. Voittaja on arvottu ja myös tavoitettukin ja hän on @Active2016. Onneksi olkoon voitosta Hymiö Onnellinen**

 

**Edit 16.5. Ilmoittautuminen arvontaan on nyt päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille. Arvomme voittajan huomenna 17.5. joten olehan huomenna kuulolla Hymiö Onnellinen **

 

OnePlussan puhelimet tulevat meille myyntiin (alkaen mallista OnePlus 6 ja sitä seuraavat uudet mallit) ja sen kunniaksi käynnistämme arvonnan, josta sinä voit voittaa 16.5. lanseerattavan lippulaivan, OnePlus 6:n. 

 

Osallistu arvontaan vastaamalla simppeliin kysymykseen:

Mikä on sinun nykyinen puhelimesi ja mitä hyvää siinä on? 

Lisää kommenttisi tähän blogiin ja olet mukana skabassa. Jos et ole vielä Yhteisön jäsen niin liity mukaan nyt ja voit osallistua tähän ja jatkossa myös muihin skaboihin sekä kaikkeen muuhun kivaan. Kaikkien kommentoijien kesken arvomme yhden OnePlus 6 -puhelimen. Voittaja saa puhelimensa ensimmäisten joukossa sitten, kun sitä tulee saataville 😊

 

Löydät arvonnan säännöt klikkaamalla PALJASTUS-sanaa.

 

Onnea arvontaan!

 

Ps. Ota tämä Yhteisön blogi seurantaan niin tiedät, miten OnePlus 6 -puhelimen julkaisu sekä myynninaloitus etenee.

 

Paljastus

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Arvonta: "Osallistu arvontaan ja voita OnePlus 6”

 

Arvonnan järjestäjä Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä Telian kumppaneiden työntekijät, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 3.5. – 16.5. klo 19.00 -välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1kpl OnePlus 6 -puhelimia (arvo xxx €).

 

Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

  

Arvontaan osallistuminen

Kommentoimalla tähän Telia Yhteisön blogiin. Yksi kommentti = 1 arpa. 1 arpa/jäsen.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Palkinto arvotaan ja voittajalle ilmoitetaan voitosta Telia Yhteisön kautta yksityisviestitse 17.5.2018. Jos voittajaa/voittajia ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

 

Helsingissä 3.5.2018  

 

855 Kommentit
Kokenut kulkuri

Samsung S8+

 

Riittävän kookas heikkonäköisellekin.

Kulkuri

 Honor 8 nykyisin. Hyvää siinä on toimiva sormenjälkitunnistus ja kohtuullisen hyvä kamera. 

Kulkuri

Huawei honor 8 lite. Joku semmonen kait. Ihan ok kamera 

Talonpoika

Iphone 7. Toimii hyvin. Käytän paljon niin akku kuluu.

Seppä

OnePlus 3t. Tuplasim. 😊

Kokenut kulkuri

Samsung S7. Toimii

Nykyinen puhelin on Oneplus 2. Hyvää nykyisessä puhelimessa on akunkesto. 

Kulkuri

Tällä hetkellä käytössä oneplus 3t ja siinä olen tykästynyt muokattavuuteen mitä muilta puhelinvalmistajilta ei oikein löydy. Saan pitää tasan ne sovellukset mitä haluan ja alkuperäisiä sovelluksia ei ole nimeksikkään verrattaen vaikka samsungiin. 

Uusi jäsen

Tällä hetkellä one plus 3t olis toi kutonen mukava jatkumo kolmosen jälkeen.liki puhdas android on tämän merkin hyviä puolia ja hinta laatu suhde.

Kulkuri

Sony Z3+:ssani oli uutena tosi hyvä akun kesto. Nyt taas...

Uusi jäsen

Alkuperäinen Oneplus One, hyvää puhelimessa on cyanogenOs sekä edelleen korkeatasoinen rauta.

Suutari

Honor 6A.Edullisesta päästä mutta hyvin toimii.

Samooja

Nykyinen luuri on oneplus 3. Hyvinä puolina pidän lähes puhdasta android versiota (toisin kun esim. Samsung) ja erittäin kilpailukykyistä hinta-laatu suhdetta, niin tehojen kuin viimeistelyn puolesta. Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen siihen viimeisen vajaa kahden vuoden aikana. Näyttö ja usb c-portti alkavat olla vaan aika heikossa hapessa

Kulkuri

Samsung Galaxy S6. Aika tasapainoinen puhelin, vaikkakin jo vanha. Kamera on  mielestäni paras ominaisuus.

Kokenut samooja

Sony Ericsson Arc - hyvää on muotoilu ja sopivan kokoinen mitoiltaan. Akku pariin kertaan vaihdettu niin latauksen kesto on nykyään myös hyvällä tasolla..

Uusi jäsen

Apple iPhone 5S, se on sopivan kokoinen ja voi räplätä yhdellä kädellä.

Kulkuri

Nykyinen puhelin on OnePlus 3. Kaikin puolin hyvä puhelin, tehokas ja muistia riittää. Ja nättikin on. Olisi mahtavaa päivittää puhelin tuohon kutoseen 👌

Talonpoika

OnePlus 2. En nyt tiedä mikä ihan ykkösjuttu olis, mutta aiempiin puhelimiin nähden ainakin sormenjälkitunnistin helpottaa elämää.

Kulkuri

iPhone 6s. Edellinen oli 6. Tämä on hyvä ja varmatoiminen puhelin. Toimii jouhevasti ja ohjelmia on riittävästi. Taloudesta löytyy kaikki muutkin laitteet Applea, tabletit ja tietokoneet. Tämä on henkilökohtainen kiitokseni Microsoftille, joka tuhosi Nokian alkuperäiset matkapuhelimet. 

Uusi jäsen

Oneplus One (se ensimmäinen lippulaivan tuhoaja). Hyvää siinä, että kestää vieläkin hyvin käytössä, vaikka onkin jo melko vanha

Uusi jäsen
Motorola Moto G3. Hyvää on puhdas Android ja IP67 luokitus Gorillalasilla
Uusi jäsen

Oneplus 3, ja puhelin on erinomainen tehoiltaan ja akunkestoltaan. Pidän myös oxygenos käyttöjärjestelmästä, koska se on ripeä käyttää ja ei ole turhia sovelluksia ladattuna etukäteen.

Talonpoika

Oneplusone, original flagshipkiller ekasta toimituserästä, lineagella tällä hetkellä pyörimässä. Vanha sotaratsu jossa on riiittänyt toistaiseksi tehot mutta akku kuolee nykyään päivässä joten uudempaan vaihto edessä, merkkiä tosin en ajatellut vaihtaa.

Uusi jäsen

Huawei P10. Loistava kamera sekä kompakti koko.

Kulkuri

Doro 6531, perusmalli riittänyt tähän asti, olisko jo aika eka älypuhelimelle.

Uusi jäsen

Microsoft Lumia 640, erinomainen hinta-laatusuhde ja loistavat kartat. Puhelimesta löytyy kaikki älypuhelimen normaalit ominaisuudet ihan käyttökelpoisella tasolla.

Uusi jäsen

Huawei P10 lite. Hyvä kamera ja kätevä käyttää, hyvä toimintavarmuus.

Kulkuri

Honor 7, siinä on 2 sim paikkaa, joten se on näppärä puhelin paljon matkustavalle

Kulkuri

iPhone 8 mulla on nyt ja on se ihan ok. Vähän liian suurikokoinen mun makuun.

Maanviljelijä
Nokia 8, puhdas antero ja kuukausittaiset päivitykset
Kulkuri

Huawei p10. Kamera. 

Kulkuri

Oneplus One. Harrastajat tukevat vanhaa sotaratsua vieläkin. Alunperin Android 4 ja nykyisin Android 7 sisässä ja 8 versio työnalla.

Kokenut kulkuri

OnePlus 3T löytyy tällä hetkellä. Tykkään puhelimesta, koska siinä on puhdas android käyttöjärjestelmä, eli ei mitään ylimääräisiä sovelluksia kuluttamassa akkua.  Haaveena olisi tuo uusi OnePlus 6 Sydän

Kulkuri

 Nokian Simpukka vuodelta 2007 ja hienointa siinä on kestävä akku .Päivittäisessä käytössä vaan tokihan minunkin tulisi siirtyä älyaikaan ettei lasten tarvitsi hävetä Hymiö Erittäin onnellinen DSCN0018.JPG

Kulkuri

Nexus 6 on nykyinen ja siinä parasta on näytön koko sekä androidin puhtaus. Nykyinen puhelin kylläkin vaihtuu ensi viikolla P20 prohon Hymiö Erittäin onnellinen

Kulkuri

Galaxy S6 ja näytön tarkkuus, siihen se jääkin

Uusi jäsen

 Honor 8, moittimatta hyvä phone: Hyvä akunkesto ja kamera, kaatunut monta kertaa eikä mennyt moksiskaan!

Uusi jäsen

OnePlus 5

 

Puhelimessa on tosi paljon hyvää sanottavaa. Lyhyesti paras puhelin mikä minulla on tähän asti ollut, mutta näyttö ottanut aika paljon jo osumaa ja haaveena olisi tuo OP6

Kulkuri

Kysyin mun pojalta ja mulla on honor 8. Hyvänä puolena pitäisin sitä, että tää on toiminut. 

Uusi jäsen

iPhone 6, tyylikäs ja helppokäyttöinen. 

Kulkuri
Ikivanha Nokia 720. Todella hyvä Windows ja toimiva puhelin, mutta sitä ei enään tueta.
Kokenut kulkuri

Huawei P20 Pro, kamera, kamera ja kameraHymiö Onnellinen

Kokenut kulkuri

iPhone 7 Plus, kaikki vaan toimii hyvin... 😊

Talonpoika

Nykyinen puhelin on Oneplus 5 ja oon aivan rakastunut tähän puhelimeen, toimii kuten pitää ja ei jumittele., vaikka vanha puhelin alkaa olemaankin. Kuitenkin kutonen olisi loistava uutuus, joka kiinnostaa erinomaisilla spekseillä, mitä on luvattu. Vaihtaisin siis mielelläni uuteen😍

Kokenut kulkuri

Tällä hetkellä luurin virkaa hoitaa Samsung Galaxy S8, jossa on minulle sopivassa koossa hyvä suorituskyky ja kelpo kamera.

Kulkuri
Nykynen luuri on Applen Iphone 5s.. Hyviä puolia aikalailla tasan se että on edukas kun käytettynä hankin. Kaipaisi hieman päivitystä.
Talonpoika

Oneplus 3T toimintavarma ja akun kesto hyvä.

Talonpoika
Nykyinen puhelimeni on Samsung Galaxy S5 Neo. Se on sopivan kokoinen ja tykkään sen väristä.
Maanviljelijä

Tällä hetkellä S7 Edge. Tässä on kaikki loistavaabpaitsi sisäistä muistia saisi olla enemmän!! (64Gb).

Käytän puhelinta paljon kuvaamiseen ym. vaikka sisällä on 128Gb muistikortti sisäisen muistin (64Gb) lisäksi näin 2 vuoden käytöllä meinaa tila loppua kesken.

Kulkuri

Honor 8 käytössä. Erinomainen hinta laatusuhde, hyvät materiaalit ja tuplakamera.