peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
54726 Jäsentä
155582 Kirjoitusta
Uusi käyttäjä, aloita täältä
^

Keskustele. Kerro kokemuksistasi. Ratko ongelmia. Testaile uusia makeita juttuja.

ALOITA HAUSTA

Etsimästäsi aiheesta voi löytyä jo valmiita keskusteluita tai artikkeleita. Jos ei, aloita uusi keskustelu.

HAKUUN

VERTAISTUKI

Yhteisössämme jäsenet ovat tähtiä. Törmäät nopeasti VIP-jäseniimme. Mukana on ajoittain myös telialaisia.

TUTUSTU

OLE AVULIAS

Paina peukkua hyville kommenteille. Merkitse ratkaisuksi vastaus, joka ratkaisi ongelmasi. Neuvo muita.

YHTEISÖN SÄÄNNÖT

Samsung Galaxy Watch sekä eSIM tulivat myyntiin Suomessa

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Samsung Galaxy Watch sekä eSIM tulivat myyntiin Suomessa

Samsung Galaxy Watch Telia.jpg

 

 

Samsung Galaxy Watch -älykellossa on sisäänrakennettu eSIM-toiminto, jonka ansiosta kello toimii itsenäisenä laitteena. Voit siis lähteä lenkkipolulle pelkkä kello ranteessa ja kuulokkeet korvilla ja voit kuunnella musiikkia, soittaa ja vastaanottaa puheluita, navigoida karttojen avulla ja niin edelleen. Et siis tarvitse enää erikseen puhelinta jonka kautta verkkoyhteydet toimivat vaan pelkkä kello riittää.

 

Samsung Galaxy Watch Telia 3.pngGalaxy Watch 46mm harmaaSamsung Galaxy Watch Telia 1.pngGalaxy Watch 46mm harmaa

Galaxy Watch pitää sisällään sykemittarin, GPS-ominaisuuden sekä 17 erilaista harjoitustilaa. Kello on myös vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan myös uintitreeneihin. Galaxy Watch toimii sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmien kanssa ja Samsungin mukaan sen akku kestää mallista riippuen jopa neljä päivää joka kuulostaa kyllä erittäin hyvälle verrattuna muihin älykelloihin. 

 

Kellosta löytyy eri kokoa, 42 ja 46mm sekä kolme eri värivaihtoehtoa, musta, hopea ja ruusukulta.

 

Kellon hinnat ovat alkaen 379€.

 

Samsung Galaxy Watch Black Telia.jpgMustaSamsung Galaxy Watch Silver Telia.jpgHopeaSamsung Galaxy Watch Rose Gold Telia.jpgRuusukulta

Lue myös:  Käyttökokemukset Samsung Galaxy Watch.

 

 

Mikä eSIM?

esim_icon_telia.jpg

eSIM on lyhyesti sanottuna laitteisiin sisäänrakennettu, sähköinen SIM-kortti. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi Samsung Galaxy Watch -älykello ja uusia laitteita tulee koko ajan lisää. eSIM toimii kuten perinteinen SIM-kortti joita olemme käyttäneet esimerkiksi matkapuhelimissa jo vuosikaudet. eSIM:ssä on uutta se että se on laitteessa kiinteästi ja sisäänrakennettu ominaisuus eikä siitä tarvitse sinun enää erikseen huolehtia. Tähän asti älykelloihin yhteydet on pitänyt jakaa matkapuhelimen kautta (tai kellosta riippuen sinne piti asettaa perinteinen sim-kortti) joten puhelinta on pitänyt kantaa aina mukana. Jatkossa voit lähteä lenkkipolulle pelkkä Galaxy Watch ranteessa ja langattomat kuulokkeet korvilla ja voit soittaa tarvittaessa puheluita, vastailla viesteihin ja niin edelleen. Halutessasi saat saman tutun puhelinnumeron käyttöösi myös älykelloosi joten käyttö on sekä vaivatonta ja että myös saumatonta.

 

Voit hankkia eSIM-kortille valikoimastamme minkä tahansa liittymän. Älykellojen tapauksessa suosittelemme niihin kuitenkin Multi-SIM -palvelua, jossa sama puhelinnumero on sekä matkapuhelimessa että älykellossa. Näin sama numero on mukanasi kaikkialla minne menetkin. Suosittelemme myös, että aktivoit eSIM:n käyttöösi Telia Kaupassa sitten, kun olet saanut kellon hyppysiisi. Huomioithan tämän: Jotta kellon eSIM voidaan aktivoida niin puhelimessasi tulee olla meidän liittymä. Muiden operaattoreiden liittymillä aktivointi ei onnistu.

 

Ensimmäinen eSIM-palvelumme kanssa yhteensopiva laite on siis Samsung Galaxy Watch -älykello. Tulevaisuudessa eSIM-laitteita tulee myöhemmin lisää.

 

Tiedote: Telia tuo eSIM-laitteet verkkoon

Lue myös: eSIM käyttökokemukset ja yleiset kysymykset

 

122 Kommentit
Tutustumassa

Jumankauta kyllä siinä eSimin tulossa kestikin. Onko tiedossa jonkinlaisia ennakkotilausetuja? Esim. Briteissä Samsung tarjoaa Duo Chargeria ennakkotilaajille.

Moderaattori

Mahdolliset ennakkotilaajan edut julkaistaan, kun laite tulee ennakkomyyntiin Hymiö Onnellinen Tässä vaiheessa ei ole antaa lisätietoa asian suhteen.

Yhteisömanageri

@Lequu parempi myöhään kun ei milloinkaan 😎

SIM-guru

eSIM on odotettukin, tämä oli se julkistus jota näistä kahdesta itse odotin enite Hymiö Onnellinen Tokihan myös aina uudet laitteet joilla sitä palvelua voidaan hyödyntää on mielenkiintoisia. Hymiö Silmänisku

Yhteisömanageri

Meiltä on kyselty jonkin verran eSIM:n toimivuudesta Apple Watchissa (nykyisessä/mahdollisissa tulevissa malleissa). Meillä ei ole aiheesta vielä kerrottavaa, katsotaan mitä tuleman pitää.

Uusi keskustelija

Olen käyttänyt jo vuodesta 2016 esim palvelua virolaisella telian liittymällä ja samsung galaxy S2 3G kellolla.

hienosti on toiminut ja toimii myös suomessa ja on toiminut joka puolella maailmaa.

mikä on tarkka päivämäärä jotta saan esim voucherin liittymääni ja voin jo alkaa käyttää kelloani

suomalaisella telian liittymälläni?

Moderaattori

@Jalle1 Tässä vaiheessa tuemme vain Galaxy Watch laitteita.  Tarkempaa tietoa ei toistaiseksi ole laajeneeko tuki jollain aikatalululla myös vanhempiin eSIM laitteisiin, kuten tuohon maintsemaasi Galaxy S2 kelloon. Informoimme kyllä asiakkaitamme heti kun muutoksia tämän osalta tulee.

Uusi keskustelija

Hei @Merja_J. Et vastannut kysymykseen millä päivämäärälä esim palvelu on tilattavissa? kerro päivämäärä.

 

Edit ReOlivia: Korjattu tägitys

Moderaattori

@Jalle1

 

Päivämäärää jolloin palvelu olisi tilattavissa myös Galaxy S2 3G kelloon, ei ole tiedossa.

 

Uuteen Galaxy Watchiin se on tilattavissa sitten kun itse kellokin tulee markkinoille, syyskuussa.

Uusi keskustelija

en ymmärrä miksi koko ajan puhut 3g kellosta. kyseessä on palvelu joka tilataan erikseen maksullisena oli galaxy watch tai ei mitään kelloa. jonain päivänähän se lanseraataan. eli mikä on tarkka päivämäärä?????

Konkari ☆

Itse rivien välistä luin, ettei ihan suoraviivaista tuo ole, joten esimmi tulee kun tulee... Jos tulee.

Yhteisömanageri

@Jalle1, en ole ihan varma mitä viimeisellä viestilläsi tarkoitat, jos ymmärsin jotenkin väärin niin pahoittelut. Mutta siis, eSIM:hän on liitetty (kiinteästi) aina laitteeseen ja alkuvaiheessa tuemme ainoastaan Samsung Galaxy Watchin eSIM:iä. Eihän kännykkäliittymääkään voi hankkia ilman, että tiedetään mikä sim-kortti siihen liitetään. eSIM ei ole myöskään mikään erillinen palvelu minkä voisi hankkia yksinään.

 

Tulemme tarjoamaan ajan myötä palveluita myös muille eSIM-laitteille, mutta nyt alkuvaiheessa keskitymme tarjoamaan liittymiä eSIM-laitteista vain Samsungin uudelle kellolle ja sen myynti alkaa 14.9. ja toimitukset käynnistyvät 28.9.

Uusi keskustelija

Hei.

Tiedustelen galaxy watch kellon käyttöönottoa tilanteessa missä minulla on numerollani käytössä multisimpalvelu ja 2 puhelinta.

saanko galaxy watchin ja esimin liitettyä tähän settiin?

Moderaattori

@Jalle1 Tuohon settiin sitä ei saa enää liitettyä. Eli ainakaan toistaiseksi ei ole mahdollista että yhdellä numerolla olisi kolme eri laitetta samanaikaisesti käytössä.

Uusi jäsen

Monilla foorumeilla on huhuttu, että Galaxy Watchissa saa LTE-yhteydet toimimaan vain Samsungin puhelimella. Pitääkö tämä paikkansa?

 

Samsungin sivuilla on myös pienellä tälläinen teksti.

 

"4G LTE standalone connectivity only available on Samsung Galaxy Watch LTE version. Standalone voice calling on LTE version requires initial pairing with eligible Samsung Galaxy device and separate qualifying wireless plan. Your carrier may not support standalone voice calling, or support may be available only in certain areas. Please check with your carrier for more information. Standalone functionality limited if paired phone is not powered on or connected to a wireless network."

Yhteisömanageri

Kellon ennakkomyynti alkoi viime yönä ja toimitukset ovat tosiaan 28.9. alkaen.

 

Tiedoksi ja muistutukseksi niin kun kello on sinulla hyppysissä niin suosittelemme että menet lähimpään Telia Kauppaan aktivoimaan kellon eSIM jossa siellä aktivoidaan siihen Multi-SIM-palvelu Hymiö Onnellinen

 

---

 

@Rodimus en tiedä tähän sanoa mutta kyselen ja palaan.

Yhteisömanageri

@Rodimus tähän tuli jo vastaus: Meillä myynnissä oleva kello toimii myös ilman puhelinta, eli sillä voi käyttää nettiä ja soittaa puheluita ilman puhelinta. Asennuksessa vaaditaan älypuhelin, Android tai iOS.

 

Kerrotko missä tuo lainaamasi teksti Samsungin sivuilla mainitaan, pystytkö heittämään tänne siihen suoran urlin? 

Uusi jäsen
@TeroRe https://www.samsung.com/us/explore/galaxy-watch/ Ihan sivun alareunassa on numeroidut lisätekstit. En tarkoittanut että toimiiko se ilman puhelinta, vaan monissa arvosteluissa on ollut, että puhelin vaatii Samsung Galaxy puhelimen, jotta LTE yhteyden saa ylipäätänsä alunperin edes toimimaan kellossa. "initial pairing"
Yhteisömanageri

Kiitos @Rodimus lisätiedoista.

 

Meillä on testattu tämä käyttöönotto myös iPhonen kanssa, joten väite ei pidä paikkaansa. En osaa sanoa muuta tuohon huhuun Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija

totuus on se että samsung galaxy watch todennäköisesti toimii vain bluetooth yhteydellä applen iphonejen kanssa.

olen itse yrittänyt parittaa samsung S2 3G esim kelloa applen uusimpaan äksään mutta etäyhteys joka vaaditaan kellon yhteysominaisuuteen laitteeseen ei tule samsung wearable sovelluksella näkyviin applen kanssa paritettuna.

eli iphonen kanssa et saa samsungin kelloa toimimaan etäyhteydellä laisinkaan. pelkkä bluetooth yhteys toimii.

tämä on totuus!

Uusi keskustelija

Nyrkkisääntönä todettakoon että samsungin kellot toimivat aina samsungin laitteiden kanssa täydellisesti, apple watchit applejen kanssa, huawei kellot huawei puhelinten kanssa jne.

tämä on nyrkkisääntö ja jos haluaa kunnolla toimivat laitteet kannattaa ostaa puhelinmerkin kello.

Rodimus olet oikeassa. Applea ei pysty parittamaan etäyhteyteen galaxy watchin kanssa.

Yhteisömanageri

@Jalle1 en ota kantaa väitteisiisi kun minulla ei ole omakohtaista kokemusta mutta mielestäni puhutte @Rodimus kanssa nyt eri asioista. Hän kysyi, että saako kellon LTE-toiminnon aktivoitua iPhonen kanssa ja tämä on tosiaan meillä testattu että toimii ok.

Rekisteröitynyt

@TeroRe Mainitsit viimeksi n. kuukausi sitten tässä ketjussa Apple Watchin: "Meiltä on kyselty jonkin verran eSIM:n toimivuudesta Apple Watchissa (nykyisessä/mahdollisissa tulevissa malleissa). Meillä ei ole aiheesta vielä kerrottavaa, katsotaan mitä tuleman pitää."

 

Onko Apple Watch eSIM tuesta mitään uutta uutisoitavaa? Viime viikolla julkaistu Watch 4 kiinnostaa ja tällä kertaa aion hankkia LTE version.

Uusi keskustelija

Järkevä ostos zupadupa. Itsekin olen tilannut ruotsiin teräsisen kultaisen LTE version koska kun LTE lanseerataan todennäköisesti ensi vuonna suomeenkin ruotsin mallit toimivat samantien kun niissä on se ominaisuus.

suomesta ostetut kellot joudutaan vaihtamaan LTE malliin taas eli nyt kannattaa jo hankkia LTE malli......

Tässä haisee että pyritään ensi vuonna vaihdattamaan kertaalleen ei esim malleja taas esim malliin myöhemmin....

Tutustumassa

 @Jalle1 itse en usko Applen kikkailevan niinkin pienellä markkina-alueella kuin Suomi jollain tahalleen myöhästetyllä lanseerauksella. Eiköhän kyseessä ole vaan Applen haluttomuus yhteistyöhön paikallisten operaattoreiden kanssa juurikin pienen markkina-alueen takia. Luulen, että Applella on näköpiirissään ennen Suomea muut suuremman ostovoiman  Euroopan maat, joista LTE-malli Suomen tapaan puuttuu, esim. Norja ja Irlanti. Toki olisi hyvä saada LTE-mallit Suomeenkin, itse joko odotan sen saapumista tai ostan ulkomaan reissulta, lähinnä teräsrakenteen ja safiirilasin takia.

Uusi keskustelija

Suomalaiset operaattorit ovat neuvotelleet applen kanssa jo jonkin aikaa ja aivan varmasti LTE ominaisuus lanseerataan apple watchiin myös suomessa ensi vuoden aikana. Silloin kaikki suomesta ostetut apple watch 4 kellot joudutaan vaihtamaan esimiä tukemaan malliin koska nyt lanseerattavat mallit eivät sitä tue.

siksi suosittelen jo nyt ostamaan esimerkiksi ruotsista LTE mallin koska se toimii bluetooth versiona myös suomessa ja kun LTE lanseerataan ei tarvitse vaihtaa kelloa taas kertaalleen. hinta ja takuut ovat kuitenkin samat eu alueelta ostetussa mallissa.

lisäksi ruotsissa on saatavilla teräs sekä hermes versiot jotka on varustettu aidolla safiirilasilla ja kunnon runkorakenteella.

 

Uusi keskustelija

Valitettavasti meidän rakas naapurimme ruotsi on aina edellä meitä niin apple valikoimassa kuin monessa muussakin asiassa....

Rekisteröitynyt

Ulkomailta ostettaessa kannattaa huomioida, että toisin kuin iPhonessa, Apple Watchissa ei ole tukea kaikille LTE, 3G ja 2G taajuuksille. Laitteessa on huomattavasti rajoitetummin tilaa verkkolaitteille, joten esimerkiksi USA:sta ostettu LTE Apple Watch ei toimi Suomen verkoissa, ja toisinpäin. Käytännössä tässä rajana menee juuri USA vs. muu maailma. Eli Ruotsista ostettu kello toimii kyllä Suomessa.

 

Tarkempia tietoja täällä:

https://www.apple.com/watch/cellular/

Yhteisömanageri

@ZupaDupa tässä vaiheessa ei ole ikävä kyllä uutta kerrottavaa, Applen eSIM:n tulo Suomeen on avoinna. Tarkastelemme asiaa koko ajan.

 

Lupaan, että kun asia jotenkin nytkähtää niin kerron siitä ilman muuta täällä Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija

Pitää paikkansa @ZupaDupa. Usa versiot on erilaisia ja voi sanoa että euroopan versiot ovat kaikki suomessa yhteensopivia LTE ominaisuuden ja yleensä verkkoominaisuuksien puolesta.

Olen tarkistanut suomen apple tuesta että suomessa myyntiin tulevat kellot eivät sisällä esim ominaisuutta laisinkaan eli niitä ei myöhemmin voi aktivoida cellular ominaisuuteen.

Olen myöskin varmistanut ruotsin apple tuesta että jos ostan ruotsista cellular kellon se toimii myöskin moitteetta bluetooth yhteydellä suomessa. Joten kyllä ainakin itse varmistan että minulla Cellular malli tässä vaiheessa koska jos ja kun se tulee ei tarvitse ruveta taas vaihtamaan kelloa koska monethan haluavat sen ominaisuuden kelloon kun tuki tulee.

Ja teliahan myös myöntää ympäripyöreästi että galaxy watchin lisäksi on myöhemmin tulossa muitakin esim laitteita...

Ruotsiin saa parillakympillä matkat ja haen sieltä hienon teräksisen kullanvärisen myös kultainen milanese loop cellular version ja voin nukkua yöni rauhassa että valmius on palvelulle kun se tulee. Ja vaikka ei tulisi silti se ominaisuus on hyvä olla varalla koska kello toimii kuten suomessakin myytävät versiot bluetooth yhteyden kautta. Lisäksi alumiininen cellular maksaa ruotsissa saman kuin suomessa pelkkä bluetooth versio. Hejjaa sverige.

Tutustumassa

@Jalle1 En tiedä, mistä olet noin halvalla löytänyt, mutta Applen omilta ruotsinkielisiltä sivuilta katsottuna jo perus alumiinimalli maksaa n. 50€ enemmän kuin Suomessa. Halvimmasta teräksisestä LTE-mallista siellä saa pulittaa reilu 120e enemmän kuin Saksassa ja hintaerot vaan kasvavat kalliimmissa malleissa. Kruunun arvostus on kait Applen silmissä kovin huono vai mistä lie johtuu, mutta aika törkeät erot on.

Uusi keskustelija

Ruotsin kruunuhan on heikko nyt joten uskoisin kyllä että hinnat ovat edullisemmat saksaan verrrattuna.

Jokatapauksessa varta vasten jos saksasta hakisin matkakustannukset olisivat kalliimmat kuin ruotsiin joita saa parillakympillä.

Samalla voi nauttia mukavasta risteilystä tuopin ääressä ja takaisintullessa ranteessa kiiltää kultainen apple watch jollaista suomesta ei saa.

Mukavaa matkaa, sanoi pirkkapekka petelius....

Uusi keskustelija

@TeroRe kirjoittaa täällä suureen ääneen että sitten kun uusi Samsung Galaxy watch 4G on hyppysissäsi nin kävele vaan telia kauppaan niin kello laitetaan toimimaan esim yhteydellä . 

Minullapa on kyseinen kello hyppysissä ostettuna ja ensin soitin telian tekniseen tukeen että laittaisivat kellon toimimaan koska minulla on valmiina jo multisim palvelu. Paukut loppuivat siihen ja sanottiin että he eivät kelloa saa toimimaan ja vannottiin että menepä telia kauppaan niin onnistuu.

Tänään sunnuntaina vietin tunnin telia kaupassa niin kuin terore kirjoitaa ertä siellä onnistuu. Eivät saaneet yhtään asiaa eteenpäin eli ole mitään tietoa eikä ohjeistusta eikä heidän järjestelmillään esimin aktivointi onnistu.

Yritettiin ihan telia kaupan teknisen puolenkin kautta mutta ei mitään.

Mikä neuvoksi? Kerroppa nyt terore KONKREETTISESTI kuka ja missä laittaa galaxy watchin 4G yhteydet kuntoon?....

 

Edit ReOlivia: Korjattu tagitys

Yhteisömanageri

@Jalle1 jep ja näin mä julistan myös jatkossa koska tällainen ohjeistus ja toimintatapa meillä on eSIM:n suhteen.

 

Mistä olet saanut kellon koska toimitukset alkavat vasta 28.9? Se on siis kuitenkin tämä uusi Galaxy Watch?

 

Tässä vaiheessa suosittelen, että odotat siihen viralliseen päivämäärään eli 28.9. ja menet sitten käymään myymälässä uudelleen.

Uusi keskustelija

Kyllä se on ihan uusi Galaxy watch ilmielävänä ja valmiina astumaan palvelukseen myös esimin kanssa mutta hups! Palvelua ei olekaan tarjolla vaikka niin täällä palstalla kehutaan.

 

Se on sivuseikka mistä olen kellon saanut. Sinänsä epärelevantti kysymys.

Yhteisömanageri

@Jalle1 ok no sitten ei auta kuin odottaa tuohon maagiseen 28.9. päivään. Silloin niiden toimitukset alkavat Suomessa ja siihen päivämäärään me olemme valmistautuneet.

@Jalle1

Täällä on Samsungin tietopaketti asiasta : https://www.samsung.com/fi/wearables/galaxy-watch/esim/

 

On muuten yhteensopiva uudempien iPhone puhelimien kanssa ja e-simmillä Hymiö Silmänisku

Uusi jäsen

Onko sinulla @TeroRe tietoa esim Galaxy Watch 44 mm 4G mallin kpl määristä. Onko odotettavissa samanlaista viivettä saatavuuden suhteen kuin on Apple Watch 4 kellon kanssa? Vai saavatko kaikki ennakkotilauksen tehneet omansa jo tulevana pe?

Yhteisömanageri

Pahoittelut @Golfer viiveestä, yritin saada infoa sinulle mutta en sitä vielä saanut. Palaan huomenna asiaan.

 

Kelloja on mennyt hyvin kaupaksi, uusi malli ja eSIM siis kiinnostaa. En tiedä itse sanoa kuitenkaan noista toimitusmääristä mitään niin siksi joudun varmistamaan tämän ensin.

Uusi jäsen

 

Pahoittelut @Golfer viiveestä, yritin saada infoa sinulle mutta en sitä vielä saanut. Palaan huomenna asiaan. Kelloja on mennyt hyvin kaupaksi, uusi malli ja eSIM siis kiinnostaa. En tiedä itse sanoa kuitenkaan noista toimitusmääristä mitään niin siksi joudun varmistamaan tämän ensin

 

Nyt näyttäisi Gigantissa olevan tuota jo parissa liikkeessä hyllystä saatavilla https://www.gigantti.fi/product/wearables-ja-harjoittelu/alykellot/SAMSWATCH46SI/samsung-galaxy-watc...

 

Toivon mukaan teilläkin hyvä varasto mistä lähettää kelloja tulemaan Hymiö Erittäin onnellinen

Uusi keskustelija

Virosta on saanut jo kellon käteen viime viikolla.

Ja telia kaupasta ilmaiseksi kaupan päälle kun ostaa sansung S9 plus puhelimen niin kaupan päälle Galaxy watch kellon

Yhteisömanageri

Tässä blogissa oli keskustelua käyttökokemuksista, siirsimme ne kootusti talteen tänne.

Yhteisömanageri

@Golfer pahoittelut kun kesti mutta sain juuri korvanappiini tiedon että kaikki ennakkoon tilanneet tulevat saamaan omansa heti ensimmäisestä erästä 😎

Uusi jäsen

 

@Golfer pahoittelut kun kesti mutta sain juuri korvanappiini tiedon että kaikki ennakkoon tilanneet tulevat saamaan omansa heti ensimmäisestä erästä 😎

  

 

Hienoa, kiitos @TeroRe infosta Hymiö Erittäin onnellinen Laitoinkin jo numeronsiirron kilpailijalta -> Telia:lle juuri tämän eSIM tuen vuoksi

Uusi keskustelija

@Golfer en halua pilata uuden Galaxy watchin odotustasi mutta kerroit että olet yhdistämässä sitä iphoneen. 

Valitettavasti kello ei toimi paritettuna iPhonen kanssa samanlailla kuin samsungin omilla puhelimilla. 

Eihän samsungin wearables sovellusta mitä kautta kello toimii edes saa asennettua iphoneen. 

Eli et saa kellon ja puhelimen etäyhteyttä toimimaan mikä tuo puhelimen sisällön kelloon. 

Ja kellon sovelluksia et pysty päivittämään Galaxy appsien kautta. Näin se menee. Valitettavasti. 

Uusi jäsen

 

@Golfer en halua pilata uuden Galaxy watchin odotustasi mutta kerroit että olet yhdistämässä sitä iphoneen. Valitettavasti kello ei toimi paritettuna iPhonen kanssa samanlailla kuin samsungin omilla puhelimilla. Eihän samsungin wearables sovellusta mitä kautta kello toimii edes saa asennettua iphoneen. Eli et saa kellon ja puhelimen etäyhteyttä toimimaan mikä tuo puhelimen sisällön kelloon. Ja kellon sovelluksia et pysty päivittämään Galaxy appsien kautta. Näin se menee. Valitettavasti.

 

Kiitos informaatiosta @Jalle1, meiltä löytyy kyllä perheestä Samsung mielinen nuori, jolle kelpaa vallan mainiosti myös tuo kello, mikäli se ei sovellukaan meikäläisen käyttöön. Tsekkaan sitten tuon Apple Watch 4:n kun niitä joskus saapi (laitoin muuten sinulle privan asiaan liittyen).

Kuten tuolla aikaisemmin kerroin niin aion kokeilla nyt ensi alkuun Galaxy Watch kellon sopivuutta myös tuolla golfkentillä. Moni ystäväni on vannonut näiden älykellojen nimeen ja niiden sopivuudesta myös tuohon hienoon urheilulajiin Golfiin parantuneiden appien myötä. Itselläni tuohon käyttöön on Garmin S60, johon olen ollut kyllä tyytyväinen. Välillä vain pitää saada kokeilla jotain uutta Hymiö Erittäin onnellinen

Kuten mainuttu, on tämä halvempaa kuin jokavuotinen auton vaihtaminen.

Uusi keskustelija

Haluat varmaan sinäkin @Golfer nauttia kuitenkin kellon tuomista toiminnoista, ei kai näitä kukaan muuten hanki. 

Olen aina sanonut että älykellot toimivat täydellisesti ainoastaan saman merkin puhelimen kanssa ja mielellään vielä suhttuoreiden mallien kanssa. 

Sillä tavalla saa kelloista kaiken irti ja ne toimivat moitteetta päivityksien ja tietoturvien kanssa. 

Vaikka täälläkin telian markkinamiehet ovat muuta väittäneet, niin asia on niin että uusi Galaxy watch ä toimii parhaiten uusien Samsung puhelimien kanssa. 

Apple watch 4 toimii uudempien iphonejen kanssa. 

Applen ekosysteemi on ensinnäkin niin suojattu että sinne ei Samsungin sovelluksia asennella minkä kello vaatii toimiakseen kunnolla. 

Itse käytän rinnakkain samsungin ja applea ja molemmissa puhelimissa on valmistajan omat älykellot. 

Niin se menee ja kaikki toimii kunnolla niin kuin pitääkin

Hei @Golfer!

Samsungin sivuilta selvinnee oikeat tiedot : 

Pitääkö minulla olla Samsung Galaxy -puhelin jotta voin käyttää eSIM-korttia Galaxy Watch-kellossa?

Galaxy Watch on yhteensopiva Samsungin ja muiden Android- ja iOS-puhelinten kanssa. Tämä koskee myös eSIM-kortin aktivointia. eSIM-kortin yhteensopivuus ja aktivointitapa voivat vaihdella riippuen puhelinmallista ja käyttöjärjestelmästä.

 

Täällä vielä tarkemmin yhteensopivista puhelimista : https://www.samsung.com/fi/wearables/device-compatibility/

Uusi jäsen

 

Haluat varmaan sinäkin Golfer nauttia kuitenkin kellon tuomista toiminnoista, ei kai näitä kukaan muuten hanki. Olen aina sanonut että älykellot toimivat täydellisesti ainoastaan saman merkin puhelimen kanssa ja mielellään vielä suhttuoreiden mallien kanssa. Sillä tavalla saa kelloista kaiken irti ja ne toimivat moitteetta päivityksien ja tietoturvien kanssa. Vaikka täälläkin telian markkinamiehet ovat muuta väittäneet, niin asia on niin että uusi Galaxy watch ä toimii parhaiten uusien Samsung puhelimien kanssa. Apple watch 4 toimii uudempien iphonejen kanssa. Applen ekosysteemi on ensinnäkin niin suojattu että sinne ei Samsungin sovelluksia asennella minkä kello vaatii toimiakseen kunnolla. Itse käytän rinnakkain samsungin ja applea ja molemmissa puhelimissa on valmistajan omat älykellot. Niin se menee ja kaikki toimii kunnolla niin kuin pitääkin

 

 En @Jalle1 lähde tuota ollenkaan kiistämäänkään, päinvastoin olen pitkälti samaa mieltä. Onko sinulla kokemuksia tästä https://itunes.apple.com/il/app/samsung-galaxy-watch-gear-s/id1117310635?mt=8 Iphonen ja Samsungin kellon kanssa? 

Uusi jäsen

 

Galaxy Watch on yhteensopiva Samsungin ja muiden Android- ja iOS-puhelinten kanssa. Tämä koskee myös eSIM-kortin aktivointia. eSIM-kortin yhteensopivuus ja aktivointitapa voivat vaihdella riippuen puhelinmallista ja käyttöjärjestelmästä. Täällä vielä tarkemmin yhteensopivista puhelimista : https://www.samsung.com/fi/wearables/device-compatibility/

 Kiitos ja kumarrus @kiisseli67 informaatiosta