Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64276
Kirjoituksia 174820

SamsungGalaxy A70.png

KILPAILU ON P√Ą√ĄTTYNYT! 

Arpaonni suosi t√§ll√§ kertaa @Aether ja @Kurkelo_1234, paljon onnea voittajille! Hymi√∂ Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa pysyä kuulolla! Seuraavan A-sarjalaisen kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Nyt on aika laittaa k√§yntiin uusi Samsung Galaxy A-sarjan skaba, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A70 -puhelimen (arvo 429 ‚ā¨)!

 

Samsung Galaxy A70 

 

Galaxy A70 osuu hinnaltaan keskihintaisten älypuhelinten yläpäähän ja tämä näkyy myös puhelimen ominaisuuksissa. Suuri akku, huikeat kameraominaisuudet ja tehokas suorituskyky tekevät A70:stä houkuttelevan vaihtoehdon omassa hintaluokassaan.

 

A70:n ulkoasu huokuu laatua, mutta ei tarjoa mainittavia yllätyksiä. Pehmeät pyöristetyt kulmat, lähes koko etualan täyttävä Infinity U -näyttö, raikas värimaailma ja laadukkaat materiaalit jatkavat samaa tuttua linjaa muiden A-sarjalaisten kanssa. Samsung on selkeästi löytänyt oman tyylinsä, eikä hyväksi havaittua reseptiä ole tarve muuttaa.

 

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A70 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai hyvät kameraominaisuudet?

 

Samsung Galaxy A70 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön blogista.

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen j√§lkeen (v√§hint√§√§n 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon k√§ytt√§misen j√§lkeen (v√§hint√§√§n 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 15.5. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, ett√§ osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, ett√§ pystyt testaamaan puhelinta sek√§ kirjoittamaan siit√§  kaksi juttua t√§nne Yhteis√∂√∂n: Ensikokemukset viikolla 21 sek√§ varsinainen arvostelu viikolla 24
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteis√∂n j√§senille. Jos et ole viel√§ j√§sen niin liity mukaan ja voit osallistua t√§h√§n sek√§ my√∂s muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kev√§√§n aikana ja muihin skaboihin my√∂s tulevaisuudessa.

 

Lue lisää

Arvonnan s√§√§nn√∂t ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A70


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.5.-15.5.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteens√§ kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A70 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 429‚ā¨/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hy√∂dykkeeksi. Palkinto on henkil√∂kohtainen eik√§ sit√§ voi myyd√§ tai siirt√§√§ eteenp√§in. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, ett√§ he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteis√∂st√§ l√∂ytyv√§√§n K√§ytt√∂kokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (v√§hint√§√§n 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 21
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon k√§ytt√§misen j√§lkeen (v√§hint√§√§n 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 24

Testaajat voivat halutessaan tehd√§ juttuja my√∂s enemm√§n. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyv√§n tavan mukaisia eiv√§tk√§ ne saa sis√§lt√§√§ asiatonta sis√§lt√∂√§. Testaukseen saa halutessaan liitt√§√§ kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakis√§√§teiset verot n√§iss√§ virallisissa s√§√§nn√∂iss√§ ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkil√∂tietolain mukainen rekisteriseloste on n√§ht√§viss√§ osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.05.2019

 

 

Samsung Galaxy A70

Tekniset tiedot

 • N√§ytt√∂: 6,7" 2400 x 1080 (FHD+)
 • Etukamera: 32MP (F2.0 FF)
 • Takakamera: 32MP (F1.7 AF) + 8MP ultra-wide (F2.2 AF, 123¬į) + 5MP depth (F2.2 FF)
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: SM6150, Dual 2.0 GHz + Hexa 1.7 GHz
 • Mitat: 164.3 x 76.7 x 7.9 mm
 • Paino: 183 g
 • K√§ytt√∂j√§rjestelm√§: Android Pie 9.0
 • Keskusmuisti: 6 Gt
 • Muistikorttipaikka: microSD, jopa 512 Gt
 • Videokuvaus: UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
 • Liittimet: USB-C, 3,5 mm:n kuulokeliit√§nt√§
 • Sormenj√§lkitunnistin
 • Kasvojen tunnistin
 • Akku: 4500 mAh

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Lanseeraamme täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

A-sarjan arvonnat starttasimme Samsung Galaxy A50 -puhelimella, josta saimmekin jo hienot  testiraportit puhelimen voittaneilta. Samsung Galaxy A40 -arvonta p√§√§ttyi hiljattain, ja sen testit ovat parhaillaan viel√§ k√§ynniss√§.

 

Lue lisää:

Galaxy A70.JPG

153 kommenttia ūüĎá
Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Galaxy A70 puhelimen minulle t√§rke√§t ominaisuudet:  Puhelimessa on monia hyvi√§ ominaisuuksia (kamera, askelmittari, navigointi ym.), joten t√§rke√§√§ on, ett√§ ne ovat helposti k√§ytett√§vi√§, selke√§sti l√∂ydett√§viss√§ puhelimesta ja k√§ynnistyv√§t nopeasti. T√§rke√§√§ on my√∂s akun pitk√§ kesto ja hyv√§t turvaominaisuudet.

Lady
Lady
Viestejä 3 430 kpl

Kiinnostaisi kovasti p√§√§st√§ testaamaan Samsungin puhelinta ekaa kertaa. 

Eritoten kameralta odotan loistavia kuvia, hyvi√§ kuvia h√§m√§r√§ss√§kin otettuna sek√§ akkukestoa kuinka pitk√§√§n riitt√§√§ puhelimessa virtaa ūüėé

Velho
Velho
Viestejä 2 390 kpl

No jopas on kamera laitteessa! Tuota olisi mielenkiintoista testata, miten vertautuisi megapikselimäärä muihin puhelimiin ja esimerkiksi Nokia 808 tai Lumia 1020, 950 -puhelimiin, joissa niissäkin useamman megapikselin kenno.

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

A70 vaikuttaa spekseiltään erittäinkin kilpailukykyiseltä uutuudelta, jonka testin kannalta mielenkiintoisimmat ominaisuudet ovat suuri 6,7'' näyttö, akunkesto sekä kameraominaisuudet.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Olis kiva verrata iphone/ Samsungin eroa varsinkin kameraa ja muitakin toimintoja. Ulkon√§k√∂ on hieno varsinkin kun on iso n√§ytt√∂. Akun kesto kiinnostaa onko parempi kuin Iphonessa.

Uusi keskustelija
Viestejä 9 kpl

Haluaisin tuon puhelimen testiin koska olen verbalisesti lahjakas ja osan arvostella tuotteita hyvin. Arvostelisin tuotetta tavallisen ihmisen näkökulmasta ja mitkä sen edut on arjessa. Puhelimessa minulle on tärkeitä asioita kamera, näyttö ja suorituskyky. Laittaisin puhelimen testiin benchmark testeillä ja muilla sellaisilla.

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

Puhelinta testaisin eräretkillä. Odotan, että sillä voi dokumentoida retken käänteet video- ja kuvamuodossa sekä postailla someen kaikenlaista retkien aikana. Tämä kaikki pitäisi onnistua, ilman jatkuvaa latausmahdollisuutta.

Tutustumassa ‚ėÜ
Viestejä 3 kpl

Olisi kyllä hienoa päästä kokeilemaan kyseistä laitetta ensimmäisten joukossa. Puhelimen kamera ja iso akku kiinnostaa todella.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

Odotan hyviä kuvauskokemuksia, koska kamera ja iso akku kiinnostelee todella!

Kommentaattori
Viestejä 47 kpl

Mielenkiintoinen uutuus tuo A70 on. Akku isohko ja kameran valovoiman pitäisi riittää. Näyttö riittää koon puolesta jo kirjoille ja lehdille jopa. Nykyinen puhelimeni painaa 220g, joten ihanan kevytkin siis kokoisekseen.

 

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Akun kesto ja kameran ominaisuudet olisi kiva testata.

Uusi keskustelija
Viestejä 39 kpl

Moi. Odotan uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta: Miltä tuntuu isompi näyttö omassa käytössä (Nykyinen on 5,2"). Eli onko suurempi puhelin yhtä kätevä ja tuntuuko se hyvin omaan käteen sopivalta. Hyvä näyttö on tärkeä koska katson paljon elokuvia ja sarjoja puhelimella. Kamera kiinnostaa myös koska tykkään kuvata myös kuuta ja tähtiä perus nettikirppari ilmoituskuvien lisäksi. Riittoisa akku olisi kiva koska nykyisessä se riittää maksimissaan yhden aktiivisesti käytetyn päivän.

 

Minulla tuo Samsung olisi päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti kuitenkaan omia henkilökohtaisia näkemyksiäni unohtamatta.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

Vakiokalustoa
Viestejä 92 kpl

Tämä on mielenkiintoinen puhelin.
Hyvä kamera, pitkä akunkesto, pikalataus ja hyvä näyttö.

Mukaan arvontaan ilman muuta.

Ainoa mikä tulee mieleen mitä tästä puuttuu ja jota tarvitsen on infrapuna.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Olisi ensimm√§inen Samsungin 

puhelin ja kuuden iphone- vuoden jälkeen android-puhelin.

 

Olisi mielenkiintoista n√§hd√§ miten muut kuin Apple ovat puhelinta kehitt√§neet. 

 

Applen kehitys tuntuu loppuneen ja nyt keskitytään rahastamaan palveluilla. Android-maailmassa tuntuu syntyvän vielä uutta.

 

Oma puhelimen käyttöni on pääasiassa netti, valokuvaaminen, musiikin kuuntelu ja netflix, joten hyvää akunkestoa arvostaisin suuresti.

 

Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

Pari Samsungia ollut aiemmin niin kiinnostaisi testata t√§t√§kin uutuutta varsinkin kameran osalta. ūüôā

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen jo useampia vuosia seurannut uusimpia matkapuhelimia aika tarkasti. Olen opiskelija, joten käytännön kokemusta uusista puhelimista minulla ei juurikaan ole. Tämä yhdistelmä tietoa puhelimista, sekä aitoa optimistista ensivaikutelmaa ovat vahvuuteni testaajana.

Galaxy A70 vaikuttaa erinomaiselta puhelimelta kun sen tietoja vertaa hintaluokan muihin puhelimiin. Akku on hurjan kokoinen, kamera ajantasainen, samsungin puhelimien näytöt on aina hyviä ja puhelin näyttää hyvältä. En voi odottaa A70:ltä muuta kuin erinomaisuutta puhelimen peruskäytössä, eli sometuksessa, netin selaamisessa ja eri sovellusten välillä sompaamisessa. Jos sivuutetaan vaikutelma yleisestä erinomaisuudesta, omaan silmääni kiinnostavin juttu puhelimessa on sen laajakulmakamera, jolla kiinnostaisi päästä kikkailemaan.

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

Odotan hyvää akunkestoa ja muutenkin omiin tarpeisiini sopivia ominaisuuksia. Tosielämän testiin joutuisi kyllä tämä vehje.

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

Pitkä akun kesto ja kuvien laatu ovat tärkeitä ominaisuuksia minulle, kameran sijainti on parempi A70 mallissa kuin nykyisessä puhelimessani. Käytän puhelinta jokapäivä työskennellessäni korujen ja blogin parissa,myös erinäiset somekanavat vaativat aikaani päivittäin. Myös henkilökohtaiset asiani hoidan pääsääntöisesti puhelimella.

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Odotan Samsung A70:ltä sujuvaa käyttökokemusta, noilla spekseillä luurin pitäisi toimia lennokkaasti.
Pienempien puhelimen ystävänä kiinnostaa myös, miten isokokoisempi laite toimii päivittäisessä käytössä, tarvitseeko ommella suuremmat taskut vai hankkia vyölaukku puhelimelle?
Suuri näyttö on kiinnostava, kuten myös kolmoiskamera, lisäisivätkö ne videoiden katselua ja valokuvien ottamista. Lisäksi tuon kokoisella akulla varustettu puhelin kiinnostaa, sillä vähemmän latauksia lisää varmasti käyttömukavuutta.

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Puhelin on varustustasoltaan erinomainen,akun kesto hyvä,ei tarvitse koko ajan olla lataamassa. Ennenkin ollut Samsung ja tykkäsin kyllä käyttää

 Muisti on iso ja parempi ett√§ tukee niin iso kokoista muistikorttia.

Ulkonäkö tyylikäs

Mielelläni kokeilisin puhelinta ja toki kertoisin minkälainen on käyttää

 

pätevän oloinen puhelin hyvällä/hyvillä kameroilla ja tallentustilaa riittää enemmän kuin tarpeeksi

Sormenjälki tunnistin on myös mahtava

 

Edit SannaMKoo: Kaksi viestiä yhdistetty samaksi

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

 Hyv√§ akku Hieno ulkon√§k√∂ hyv√§ kamera ja oon kauheeee!!! Samsung fani,sit oon tosi kova telia faniiiii sit siin√§ on hyv√§n kokoinen n√§ytt√∂ ja tyk√§√§n a,sarjasta eniten  niin siks tahtoisin t√§n a70 

 

Paras puhelin for ever

Vakiokalustoa
Viestejä 189 kpl

Kovat odotukset ovat kameralle,vaikuttaa hyvältä. Muutkin ominaisuudet ovat kovat,kasvojentunnistus olisi kiva lisä. Olisi ensimmäinen kalliimman luokan puhelin itselläni, joten olisi kiva nähdä tuoko iso hinta paljonkin eroa normaali käyttäjälle.

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

Odotan eniten a70:sta akun kestoa, joka näyttää olevan testauksien perusteella tuon hintaluokan puhelimeksi erinomainen. Itselleni akunkesto ja sen nopea latautuminen on todella tärkeää, jos on menossa jossakin.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

Minulle tärkeintä puhelimessa on kuvien laatu ja akunkesto myös käytettävyys ja käteen sopivuus jos a70 on sitä niin olisi se hyvä testata ja todeta onko se sellainen puhelin mitä voisin käyttää pidemmänkin aikaa

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl
puhelimen ulkonäkö ei ole tärkeitä vaan kestävä akku ja hyvät kameraominaisuudet. Ja tietysti se että puhelin kestää käytössä useammankin vuoden.
Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Odotan pitkää akunkestoa: olen väsynyt jatkumaan puhelimen lataamiseen ja johtojen mukana kuljettamiseen.

Odotan my√∂s kest√§vyytt√§ ja menossa mukana pysymist√§, kotiluurille ei tarvetta ūüôā

 

Kiinnostaa kameraominaisuus! Haluan jakaa elämän iloja läheisilleni ja kunnon kameralla tämä onnistuu parhaiten.

Kommentaattori
Viestejä 31 kpl

Olisihan tuo mielenkiintoinen puhelin kameroiden ja akunkannalta testattavaksi. Kuinka l√§hell√§ sill√§ p√§√§see Huawei puhelimia. 

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

Odotan puhelimelta eniten mahtavaa kameraa ja n√§ytt√∂√§ niinkuin samsungilta voi olettaakkin, kiinostavin ominaisuus on uudistunut muotoilu 

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl
Samsungia olisi mukava tunnustella ja hypistellä; millaisia rakenneratkaisuja on Galaxy A70:ssä. Ja sitten se sisältö sekä toimivuus! Akku on ihan se eka juttu, miten se kestää käytössäni. Metsäolosuhteissa akun kestävyyden lisäksi koetuksille joutuu sään armoillakin oleva Samugga. Erilaisissa olosuhteissa kameran ominaisuudet selviäisivät - mm. juhlatilaisuuksissa, vetten äärellä, sateessa, Jazzeilla, paahteessa (toivottavasti) ja ikäväkseni myös pölyisissä olosuhteissa. Käyttis Pie 9,0 kiinnostaa, mitä siitä saa irti. Paljon, paljon kaikkea kiinnostavaa olen lukenut Samsung Pie 9,0:n pitävän sisällään. Seuraan mielenkiinnolla.
Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Puhelimella olisi kiva napsia kuvia lapsenlapsesta, lemmikeistä ja luonnosta. Hyvä akunkestävyys ja iso näyttö kiinnostaa. Uusin käyttöjärjestelmä ja hyvä selattavuus plussaa.

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Speksien perusteella A70 vaikuttaisi olevan suorituskykyinen puhelin. K√§yt√§n puhelinta paljon, mutta en juurikaan soittamiseen. Odotan ett√§ puhelimella pystyy kuuntelemaan musiikkia, podcasteja, katsomaan ohjelmia mm. netflixist√§, selaamaan netti√§ jne. ilman suurempia t√∂kkimisi√§. 

 

Olisi mielenkiintoista nähdä miten akku riittää kovalla käytöllä. Nyt latailen puhelinta pari kertaa päivässä, jotta akku ei lopu yllättäen. Puhelin kulkee oikeastaan aina mukana ja hyvät kameraominaisuudet ovatkin erittäin tärkeät. Monesti tulee räpsittyä kuvia erilaisissa tilanteissa, joissa kamera ei muuten ole mukana.

 

Puhelimen suuri koko hieman mietityttää. Miten sopii käteen ja pitääkö aina kantaa laukkua mukana? Olisi mielenkiintoista testailla puhelinta.

 

 

Tutustumassa
Viestejä 2 kpl

Odotan kaikkein eniten näyttöä ja sen hurjaa tarkkuutta, mutta myös kameraa jonka speksit ovat vähintäänkin vaikuttavat!

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Odotan Samsungilta prosessoritehoja, jotta uusimmat sovellukset toimisivat moitteettomasti. My√∂s kameralta odotan paljon ja tulisin testaamaan kameraa aikalailla haasteisissa oloissa. Akun kannalta testi√§ tulee melkolailla, kun otan nuo sovellukset k√§ytt√∂√∂n s√§hk√∂tt√∂m√§ss√§ mets√§k√§mp√§ss√§, jonne matkaan jossain vaiheessa kes√§√§. Muotoilua tulen varmaankin tutkailemaan isolla k√§dell√§. 

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

Kamera etenkin vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja sitä olisi kiva päästä testaamaan

Rekisteröitynyt
Viestejä 1 kpl

Eniten odotan akunkestoa, sill√§ se on nykyisess√§ puhelimessa huono. Toinen t√§rke√§ asia on hyv√§ kamera, my√∂s tyylik√§s ulkon√§k√∂ plussaa t√§ss√§ puhelimessa. 

Uusi keskustelija
Viestejä 6 kpl

Viimeiset 10 vuotta olen käyttänyt pelkästään Applen puhelimia. Olisi mielenkiintoista kokeilla missä androidit menevät nykyään.

 

Ominaisuuksista/muotoilusta mielenkiintoisimmat asiat ovat kamera ja etenkin koko puhelimen etuosan kokoinen uusi näyttö!

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Mielenkiintoa löytyisi yllin kyllin päästä testaamaan ja omistamaan kyseisen puhelimen. Testi olisi varmasti monipuolinen sillä puhelimella olisi todella aktiivista käyttöä monipuolisesti päivästä toiseen. Odotan kyseiseltä puhelimelta pitkää ja tehokasta akunkestoa sekä vahvan tasaista suorituskykyä.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

Odotan A-sarjan Samsungilta erityisesti laadukkaan oloisten kameraominaosuuksien testaamista k√§yt√§nn√∂ss√§. Lis√§ksi olen kiinnostunut Android Pie 9.0 -k√§ytt√∂j√§rjestelm√§n toimivuudesta. 

Uusi keskustelija
Viestejä 23 kpl

Puhelin on p√§ivitt√§in ahkerassa k√§yt√∂ss√§, joten lupaus akun kestosta kuullostaa lupaavalle. 

 

Kamera on toinen asia, mik√§ t√§ss√§ puhelimessa kiinnostaa. Tietenkin tarkat, laadukkaat kuvat haastavissa tilanteissa tulisi testattavaksi ensimm√§isen√§. 

Uusi jäsen
Viestejä 4 kpl

töist sain just "uuden" samsungin ja se ei täysin synkannut tabletin kanssa joten siihen olis toiveita uudenpien mallien kanssa. ja tämän sivun ei tarttis kesken kirjoituksen heitellä mitään popup kyselyita jotka tuhoaa tämän varsinaisen asian. prkl.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 2 kpl

K√§yt√§n p√§ivitt√§in puhelinta paljon eri k√§ytt√∂ tarkoituksiin, joten efityisesti akun osalta odotan paljon positiivisia k√§ytt√∂kokemuksia. Odotan erityisesti kameran k√§ytt√∂√§ my√∂s sill√§ valokuvaaminen harrastuksena on t√§rke√§. My√∂s puhelimen suurikokoinen n√§ytt√∂ on yksi asia mik√§ t√§ss√§ mallissa on odotettava asia. 

Uusi jäsen
Viestejä 8 kpl
Ilmoittaudutaan mukaan... Nyt jo vähän akun puolesta väsähtävän omenan käyttäjänä kiinnostaisi päästä "stressitestaamaan" mainostettua akun kestoa kun kulkee paikannus aktiivisena. Nyt tarvitsisi pari lisäakustoa mukaan jos mielii olla koko päivän liikkeellä. Toisena on mahdollinen kameran testaus mukana kulkevana satunnaisten kuvien tallentajana. Jos jaksaisi, voisi katsoa miten kuvanlaatu poikkeaa n. kymmenen vuotta vanhasta kamerasta, joka oli aikanaan parasta alle pro-hinnoittelun luokassa.
Uusi jäsen
Viestejä 9 kpl

Uudet Samsungit ovat ottaneet huimia harppauksia eteenpäin kameratekniikassa. Galaxy A70 voisi mainiosti kilapilla parhaimpien kamerakännyköiden sarjassa Huawein ja Honorin kanssa. Mielenkiinnolla ainakin tutustuisin tähän oivaan laitteeseen jossa ominaisuuksia näyttää riittävän.

Uusi jäsen
Viestejä 9 kpl

Puhelin on laadukkaan ja kivan näköinen, mutta todennäköisesti verhoaisin sen suojakuoreen, niin ulkonäkö ei näyttele suurta roolia puhelinta valitessa. Käytettävyyden kannalta odottaisin kasvojentunnistuksen toimivuutta, sellaista kun en ole koskaan päässyt vielä testaamaan. Puhelimen ominaisuuksita arvostan erityisesti hyvää kameraa ja sitä testaisin mielelläni eri olosuhteissa.

Uusi keskustelija
Viestejä 21 kpl

Samsungin laatuun aina luottaneena tämä puhelin vaikuttaa melko mukavalta.

Puhelimen koko vaikuttaa juuri sopivalta esim mökillä streamien katseluun ja akkukin on riittävä.

Nyt kun festarikausi on alkamassa niin, tuo takakamera on vallan mainio keikkakuvaukseen.

Pientä roiskesuojausta olisin toivonut, niin olisi kalakameraksikin sopinut paremmin, nyt täytyy suojata manuaalisesti.

Tutustumassa
Viestejä 1 kpl

Pari vanhempaa Samsungia on ollut käytössä ja haluaisin kovasti tätä testata. Speksien mukaan olisi oiva peli juuri minulle. Arvostan hyvää akun kestoa, sekä kunnon kameraa. Puhelin tosin joutuisi erittäin kovaan testiin...

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

Samsung A70 kiinnostaa erityisesti kamera ja sen linssit ūü§©. Haluaisin testata kameraa potrettikuvissa, joissa henkil√∂ on tarkkana ja taustan saisi mukavasti ep√§tarkaksi. My√∂s maisemakuvaukseen soveltuvat polttov√§lit tulisivat testaukseen. T√§m√§n puhelimen pit√§isi olla ihan huippua n√§in pienell√§ koolla tapahtuvaan maisemakuvaukseen, tarkkuus ja v√§rit eiv√§t ilmeisesti poikkea paljoa j√§rkk√§rin ominaisuuksista. 

 

Design kiinnostaa my√∂s, puhelimen reunat ovat todella kauniit. Suuri n√§ytt√∂ on ehdottoman hyv√§ tekstin lukemisen, kirjoittamisen ja kuvien k√§sittelyyn. Mutta milt√§ puhelin tuntuu k√§yt√§nn√∂ss√§, miten tehot riitt√§v√§t kuvien k√§sittelyyn ja siirtoon? ūüėŹ Siit√§ olisi mukava saada kunnon tuntuma. Onko liian suuri ja vaikesti k√§sitelt√§v√§ vai onko helppok√§ytt√∂inen ja miellytt√§v√§? T√§st√§ ei v√§ltt√§m√§tt√§ liikkeess√§ saa t√§ytt√§ tuntumaa vaan vasta sitten, kun oikeasti kuvaa ja julkaisee kuvia.

Rekister√∂itynyt ‚ėÜ
Viestejä 1 kpl

Akun kesto ja kameran ominaisuudet paljon kuvaavana on minulle tärkeät ominaisuudet.

Uusi jäsen
Viestejä 5 kpl

Odotan A70 puhelimelta laadukkaita kameraominaisuuksia sek√§ akkua, joka kest√§isi koko p√§iv√§n ūüôā Odotan eniten puhelimen kolmoiskameraa ja haluaisin sit√§ p√§√§st√§ kokeilemaan

Uusi keskustelija
Viestejä 34 kpl

Odotan uudelta A70-puhelimelta koko hintansa arvosta laatua ja toimivuutta ja ennen kaikkea hyvää kameraa, jolla saisi otettua laadukkaita kuvia. Myös akun kesto kiinnostaa, sillä hyvä sellainen on aina iso plussa älypuhelimissa.

 

Hyv√§t kameraominaisuudet kiinnostavat itse√§ni t√§ss√§ kaikkein eniten. Olisi mahtavaa saada t√§m√§ testattavaksi mukaan kes√§n menoihin ūüôā