Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

SamsungGalaxy A70.png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Aether ja @Kurkelo_1234, paljon onnea voittajille! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa pysyä kuulolla! Seuraavan A-sarjalaisen kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Nyt on aika laittaa käyntiin uusi Samsung Galaxy A-sarjan skaba, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A70 -puhelimen (arvo 429 €)!

 

Samsung Galaxy A70 

 

Galaxy A70 osuu hinnaltaan keskihintaisten älypuhelinten yläpäähän ja tämä näkyy myös puhelimen ominaisuuksissa. Suuri akku, huikeat kameraominaisuudet ja tehokas suorituskyky tekevät A70:stä houkuttelevan vaihtoehdon omassa hintaluokassaan.

 

A70:n ulkoasu huokuu laatua, mutta ei tarjoa mainittavia yllätyksiä. Pehmeät pyöristetyt kulmat, lähes koko etualan täyttävä Infinity U -näyttö, raikas värimaailma ja laadukkaat materiaalit jatkavat samaa tuttua linjaa muiden A-sarjalaisten kanssa. Samsung on selkeästi löytänyt oman tyylinsä, eikä hyväksi havaittua reseptiä ole tarve muuttaa.

 

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A70 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai hyvät kameraominaisuudet?

 

Samsung Galaxy A70 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön blogista.

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 15.5. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 21 sekä varsinainen arvostelu viikolla 24
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A70


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.5.-15.5.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A70 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 429€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 21
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 24

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.05.2019

 

 

Samsung Galaxy A70

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,7" 2400 x 1080 (FHD+)
 • Etukamera: 32MP (F2.0 FF)
 • Takakamera: 32MP (F1.7 AF) + 8MP ultra-wide (F2.2 AF, 123°) + 5MP depth (F2.2 FF)
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: SM6150, Dual 2.0 GHz + Hexa 1.7 GHz
 • Mitat: 164.3 x 76.7 x 7.9 mm
 • Paino: 183 g
 • Käyttöjärjestelmä: Android Pie 9.0
 • Keskusmuisti: 6 Gt
 • Muistikorttipaikka: microSD, jopa 512 Gt
 • Videokuvaus: UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
 • Liittimet: USB-C, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
 • Sormenjälkitunnistin
 • Kasvojen tunnistin
 • Akku: 4500 mAh

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Lanseeraamme täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

A-sarjan arvonnat starttasimme Samsung Galaxy A50 -puhelimella, josta saimmekin jo hienot  testiraportit puhelimen voittaneilta. Samsung Galaxy A40 -arvonta päättyi hiljattain, ja sen testit ovat parhaillaan vielä käynnissä.

 

Lue lisää:

Galaxy A70.JPG

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-Samsung-Galaxy-A70/ba-p/185921
Linkki kopioitu
153 kommenttia 👇
peukki
Uusi jäsen

Nykyinen Samsung, tallennustila 8 GT, on auttamatta liian vähäinen. Täten sovelluksia ja muita tallennuksia joutuu "priorisoimaan".

Uutuudessa arvostan ennenkaikkea suurta tallennustilaa, akun kestoa ja kyllähän hyvä kamerakin on oiva lisä.

Amelieh2017
Tutustumassa

Itsellä nyt käytössä Samsung A7 2018. Olis kyl kiva päästä testaan tuo puhelin ja erityisesti olen kiinnostunut kamerasta/kameran ominaisuuksista sekä suuresta näytöstä.

Minulla on ollut käytössä monenmoisia puhelimia niin löytyy vertauskohteita 🙂

FoolScrewdriver
Uusi keskustelija

galaxy A70 laitteelta odotan laadukasta samsung käyttökokemusta ja odotan innolla näkeväni kuinka monioptiikkasuus vaikuttaa valokuvaukseen. Myöskin suuren näytön käyttö kiinnostaa, katselen paljon videoita ja elokuvia/sarjoja mobiililaitteelta, jonka vuoksi laitteen suuri akku sopii minun käyttöön hyvin!

 

Myöskin hienoa olisi itse kokea kuinka kalleimmat lippulaivamallit jäävät turhiksi kun voi hankkia edullisemman ja suorituskykyisen laitteen. 

Kepa19
Uusi keskustelija

Odotan uuden Galaxy A70:n olevan laadukas, tehokas ja ennen kaikkea toimiva kokonaisuus. Eniten puhelimessa minua kiinnostaa tietenkin kamera, sille löytyisi käyttöä päivittäin arjen eri tilanteissa.

hanaki00
Tutustumassa

Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A70:

 

Whoa! Mahtavan akunkeston, ja valovoimaisen kameran lisäksi odotan puhelimen ilmiömäisen tarkan ja kirkkaan näytön kruunaavan muuten jo siistin käyttökokemuksen!

 

Entäpä miten riittää puhelimen suorituskyky kovassa, työkäytössä?

Juliaroosa
Rekisteröitynyt ☆

Vautsi, puhelin näyttää upealta!

 

Olisi mahtavaa päästä testaamaan, sekä kertomaan teille, millainen tämä puhelin on arjessa. Tulee paljon sometettua ja lisäiltyä kuvia nettiin. Esimerkiksi Snapchatin ja muiden sosiaalisen median verkostojen käyttö vie paljon akkua, joten olisi mahtava nähdä, kuinka tämä sopii ''somenuorison'' käyttöön. Myöskin opiskelumaailmassa voisi tästä puhelimesta olla hyötyä, sekä urheilutapahtumien seuraamisessa. Saisin monilta eri näkökulmilta hyvän raportin kyseisestä puhelimesta.

Sfinkernautti
Uusi jäsen

Itselläni ainakin kamera joutuu heti testiin, koska kuvaan vähän kaikkea ja vähän joka puolella. Arjen parhaalta kaverilta odotan tietysti myös pysymistä vauhdissa mukana koko päivän, joten kohtalaiselle akunkestollekin on minulla tarvetta. Käytän monenlaisia eri appeja, joten kaipaan puhelimelta sekä vääntöä niiden pyörittämiseen että tilaa kaiken tarvittavan säilyttämiseen. Samsungin puhelimet ovat olleet yleensä varsin päteviä arjen sankareita monilta ominaisuuksiltaan, minkä vuoksi odotan varsinkin tämän hintaluokan uutuutta mielenkiinnolla. Eikä tuo muotoilukaan ainakaan näin kuvan perusteella vaikuta pahalta.

Saaramoi
Rekisteröitynyt ☆

Kamera olisi sellainen mikä kiinnostaisi tuossa puhelimessa. Kotona on paljon kuvattavaa kun löytyy pari muksua ja pari kissaa, myös kesä saaristossa olisi mukava ikuistaa ja se onnistuisi hyvällä kameralla joka kulkisi jokapaikassa mukana ja olisi kätsyn kokoinen 

JoonaIsopahkala
Rekisteröitynyt

Testasin puhelinta kalastus retkillä koska siinä on äärimmäisen hyvät kamerat ja iso näyttö joten on helppo iso käteisenä käyttää

Eveks
Rekisteröitynyt

Puhelimessa on minulle sopivat ominaisuudet ja olisi kiva testata minkälainen akunkesto samsungeissa on, ja onko puhelimet parantunut. Kamera on kanssa minulle tärkeä ominaisuus ja tässä ainakin näyttää olevan hyvä kamera. 

M4RIKA
Rekisteröitynyt ☆

Olisi kiva pitkästä aikaa palata taas testaamaan samsungia. Itseä kiinnostaa eniten kamera ja sen ominaisuudet, tykkään kuvata paljon sekä puhelimen kyky suoriutua jokapäiväisessä käytössä, koska teen lähes kaiken puhelimella. Isompi näyttö kuin nykyisessä toisi mukavuutta videoiden katseluun. Uuden puhelimen testaaminen ja sen kokemuksen jakaminen muille olisi myös huippua 🙂 

Annemari90
Tutustumassa

Eniten odotan että pääsisin testaamaan hyvää kameraa, sillä omilla kännykkäbudjeteillani kuvien laadussa on aina ollut parantamisen varaa. Tykkään kuvailla varsinkin frisbeegolfkentillä, jolloin kameralta vaaditaan sekä maisemakuvien laatua että tarkempien lähikuvien saamista esim. kun kiekot päätyvät mielenkiintoisiin paikkoihin. 😎

Kitiw
Tutustumassa

Kiinnostaisi päästä tuon A70 testaajaksi. Olisi kiva katsoa miten hyviä kuvia sillä voisi lähetellä sekä että näyttö lolisi varmaankin tällaiselle mummelille helpompi lukea. Muistin määräkin näyttäisi olevan suurempi kuin nykyisessä Huaweissa joka vinkuu koko ajan muistin täyttymisestä. App ejakin joutunut poistamaan.

Nyt vaan peukut pystyyn että pääsen mukaan 👍

Caro73
Rekisteröitynyt ☆

Kaipaan hyvää kameraa puhelinominaisuudella. Kuvaan paljon ja joka paikassa sekä joka kellonaikaan. Se, että kameran ominaisuutena on puhelin, on plussaa. 

Mojtaba01
Uusi jäsen

Odotan Samsung Galaxy A70-puhelimelta hyvää kameraa ja hyvää akkua, koska tykkään valokuvata. Puhelimen ominaisuuksista kiinnostavia ovat puhelimen ulkonäkö. Puhelin on kaunis. Myös CPU (prosessori) pitää olla hyvä, se on tärkeä minulle.  Olen aina käyttänyt Samsungin puhelimia ja mielestäni tämä on paras merkki maailmassa. Hymiö Onnellinen

Hepe20
Rekisteröitynyt ☆

Odotan puhelimelta hyvää kameraa ja kestävää akkua, koska harrastan valokuvausta. Tärkeitä puhelimen ominaisuuksia ovat puhelimen kestävyys ja erityisesti se, että se kestää vettä. Lisäksi paino (kevyt) ja koko, jotta se ei vie liian paljon tilaa. Puhelimen ulkonäkö pitää olla kaunis. 

maketsuu
Uusi keskustelija

Samsung Galaxy A70 vaikuttaa mielenkiintoiselta ja laadukkaalta. Kiinnostava ollut koko sarja mitä näitä nyt olen seurannut. Ominaisuuksista kiinnostaa akku ja kamera. Kenties tämän kanssa kulkiessa voisi reissuilla jättää oikean kameran vaikka ihan kotiinkin. Puhelin on myös tyylikkään näköinen!

Lassisu
Rekisteröitynyt

Moi, tossa puhelimessa kiinnostaa eniten kyllä kamera ja toi iso näyttö. Nykyisessä puhelimessa näyttö koko 5,5". Iso akku on kanssa tosi mielenkiintonen, kun tulee päivän aikana käytettyä paljon puhelinta ja aina akku lopussa. 

IQtommi
Rekisteröitynyt ☆

Itselläni pisti silmään samantien puhelimen ulkonäkö. Itseäni askarruttaa puhelimen tehokkuus, sillä olen tottunut siihen, että puhelimessa on joko kirin tai snapdragon prosessorina. Itselläni viimeisin Samsungin puhelin oli Core+ ja olisi erittäin miellyttävää nähdä mihin suuntaan Samsung on mennyt. Itse kokeilisin heti puhelimen saatuani kameran ja näytön. Kamerassa minua kiinnostaa erityisesti laajakuvakamera ja 32 megapikselin pääkamera. Näytössä taas tämä paljon kehuttu superAMOLED-näyttö. Kiinnostaa myös nähdä miltä 6,7" näyttö näyttää omaan 5,5" verrattuna. Kiehtoo myös tämä 20:9 kuvasuhde erityisesti miten se soveltuu joka päiväisessä käytössä. Uusi puhelin tulisi myös todella tarpeen, sillä oma oneplus 2 alkaa ns "hirttämään" kiinni. 

Anttii99
Uusi keskustelija

Ensimmäisenä puhelimessa pisti silmään sen tyylikäs muotoilu ja etenkin takakannen upeasti heijastuvat värit.

Myös kamera ja kuvausominaisuudet vaikuttavat mahtavilta ja odotan puhelimelta selkeitä kuvia etenkin hämärissä olosuhteissa. Myös tehot vaikuttavat hintaan nähden uskomattoman hyviltä ja olisi mukavaa päästä testaamaan mm. pelikäytössä.

janyks
Rekisteröitynyt ☆

Akun kesto, sillä puhelimeni jakaa tällä hetkellä kodin muihin laitteisiin netin ja kuluu siinä todella nopeasti. Lisäksi harrastan kuvausta niin kameran pitää olla myös hyvä, koska aina ei oo järkkäri mukana.

Mralluz
Rekisteröitynyt

Luottoa samsungin puhelimeen löytyy omasta takaa. Oma vanha S5 Neo rupeaa olemaan jo liian hidas.

 

Erityisesti kiinnostaisi tuo iso akku. Yleensä puhelimissa on 2500-3000mah akkuja, mutta tuolla akulla pärjäisi varmaan paripäivää. Iso näyttö ja puhelimen hyvä prosessori varmistaisi myös videoiden ja pelien pelaamisen pätkimättä.

 

Kameroiden speksit on verrattavissa jopa uuteen S10 puhelimeen joka on mielestäni mahtavaa tässä hintaluokassa. Myös kaikki muut speksit puhelimessa on verrattavissa suurempien hintaluokkien älypuhelimien joukossa.

 

Pitkälti omiin tarpeisiin puhelimen ominaisuudet ovat todella sopivat. Suuren näytön takia tämä puhelin kiinnostaa eniten. A40 ja A50 on myös todella hyviä.

Kimlindstrm
Rekisteröitynyt ☆

Olisi mukava testata jos tämä a70 on hyvä ns. Heavy userin käytössä. Akku varsinkin kiinnostaa, jos se on oikeasti on niin hyvä kuin väitetään, kestääkö se sit oikeassa, kunnon käytössä miten. Omassa käytössä puhelimesta otetaan ns kaikki irti, akun kestosta -> kameran ominisuuksiin, niin sisätiloissa, töissä ja ulkona. Liikkuvat lapset ja tarkat yksityiskohdat ovat vaikeita napata samaan kuvaan, onnisikohan tämä? 

Marskutin
Rekisteröitynyt ☆

Akun kesto on tärkeä, koska usein liikkuessa on päällä sport tracker ja huonolla tuurilla joku karttasovellus. Ja tottakai sijainti täytyy olla päällä. 

Edellämainittujen lisksi akkua vie kamera, jos se on hyvä niin kuvia tulee räpsittyä aika paljon. 

Viime syksyn pieni Karhunkierros meni "pilalle", kun puhelimen akku tyhjeni ennen puoltaväliä.

 

Kendo666
Rekisteröitynyt ☆

Olisi loistavaa päästä testaamaan tätä uutuutta. Työssäni tarvitsen luotettavaa puhelinta, jota ei koko ajan tavitse laturissa pidellä. Iso näyttö helpottaa päivittäistä käyttöä, ja hyvä kamera on myös plussaa. Viiden Samsung-puhelimen kokemuksella ei ole tarvetta merkkiä vaihtaa. Paperilla puhelimen hinta / laatu vaikuttaa todella hyvältä.

Lila63
Tutustumassa

Olen kiinnostunut vaihtamaan takaisin samsung puhelimeen.  Minua kiinnostaa kovasti akun hyvä kesto ja kiitettävä muisti. 

Mikroautouuni
Kommentaattori

Samsung Galaxy A70 vaikuttaa ominaisuuksien perusteella sellaiselta puhelimelta, että kaikki asiat voi hoitaa yhdellä laitteella. Iso akku antaa vapaasti käyttää puhelinta vaikka videoiden katseluun milloin mieli tekee eikä tarvitsisi miettiä, riittääkö virta koko päiväksi.

 

Kiinnostavia ominaisuuksia on niin paljon, että on vaikea sanoa yhtä parasta asiaa. 6 gigan keskusmuistin ansiosta voi olla monta sovellusta koko ajan käytössä. Pitkä akkukesto tuli jo mainittua, mutta kyllä itseäni taitaa eniten houkuttaa tuo näyttö. SuperAMOLED -näytön värikkyyden kyllä huomaa ja siitä olisi mukava katsella sarjoja.

Geffy
Uusi jäsen

Kameran ja muiden ominaisuuksien testaus jokapäiväisessä käytössä kiinnostaa. 👍

MarcoYla
Uusi jäsen

Työni ammattikuljettajana raskaassa liikenteessä innostaa kokeilemaan puhelumen navigaattoria ym ominaisuuksia. Akun kesto olennaisen tärkeä. 

Gronforsr
Uusi jäsen

Odotan erittäin hyviä kuvia. Kun jopa etukamera on 24mp joten ei sillä oikein huonoja kuvia voi saada. Ja sopivan kokoinen. Iso hyvälaatuinen näyttö ja iso akku. Täydellinen paketti. 

fAegon
Rekisteröitynyt ☆

Suurin odotukseni puhelimesta on sen kestävä akku, jotka ova aiemmissa puhelimissani osoittautuneet liian pieniksi. Käytän internetiä aktiivisesti puhelimellani, joten akun kestäminen käytännössä kiinnostaa minua suuresti. Vaikka en yleensä juurikaan kuvaa puhelimellani, ovat hyvät kuvausominaisuudet myös aina plussaa. 

kipusisko76
Rekisteröitynyt ☆

Moikka! 

Tämä kilpailu sattuu aivan loistavaan aikaan, sillä minulla on kaikenlaista kivaa suunnitteilla tuleville viikoille ja puhelin pääsisi oikein kunnolla käyttöön! Tarkoitus on olla niin reissun päällä kuin tavallisessa arjessakin, niin testistä ja tekstistä tulisi takuulla monipuolinen.

No mutta mennäänpä siihen tärkeinpään, eli Samsungiin. Minulla on ollut monia eri valmistajien puhelimia ja jostain syystä Samsung on nyt ollut pidemmän aikaa pois. Nyt olisikin hyvä sauma vertailulle! 

Eniten minua kiinnostaa Samsungissa kamera ja sen toimivuus eri tilanteissa. Toisena ominaisuutena tietenkin suorituskyky sekä muisti, sillä käytän paljon moniajoa ja some on ahkerassa käytössä. Nykyisin tulee katseltua aika paljon sarjoja ja leffoja puhelimesta, niin siinä tulisi iso näyttö kunnolla testiin. Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä minua kiinnostaa muotoilu. Kuinka Samsung on onnistunut näin reilun kokoisen laitteen saamaan käteen istuvaksi.

Joten jos haluatte monipuolista arviointia laitteesta, olen todella kiinnostunut lähtemään mukaan!

impuu
Uusi jäsen

Ehdottomasti haluaisin päästä testamaan tuota suurta näyttöä. Myös kiva nähdä, että tämän hintaluokan puhelimessa on 128 gigaa muistia ja kamerakaan ei ole huonoimmasta päästä. Toisekseen, tahtoisin testata miten 4500 mAhin akku pärjää verrattuna edelliseen puhelimeen, jossa on vain 3300 mAhin akku joka on riittänyt omiin tarpeisiin mainiosti. Pärjäisikö tuon kokoisella akulla jo paljonkin pitempään?

peltorane79
Uusi keskustelija

Hyvältä vaikuttava uutuus, paljon kokemuksia niin hyvistä kuin huonoistakin android puhelimista ja erittäin mielelläni jakaisin kokemuksia tästä mallista.

 

Ainakin aiemmat samsung puhelimet olleet ihan hyviä käyttää ja uskon että tämä on myös hyvä puhelin ja tässä näkyy muistiakin olevan enemmän kuin tarpeeksi 6/128 🙂 

 

Käytännössä toimivuus, lagaaminen, ohjelmien sujuva käyttö, kameran laatu, akun kesto ja yleinen laadukkuuden tuntu olisi kiva testata ja jakaa kokemuksia siitä.

Hujo05
Tutustumassa

Olisin erittäin kiinnostunut testaamaan puhelinta retkeily käytössä. Miten puhelimen akun kesto vaihtuvissa sääolosuhteissa pelittää. Saako kameralla ikuistettua luonto kuvia maisemien tai tarkkojen yksityiskohtien kanssa. Mikä on puhelimen yleis kestävyys kiinnostaa myös. 

Maaria65
Uusi jäsen

Akun kesto on etusijalla odotuksissa koska käytän paljon nettiä niin akku joutuu lujille.

Kameran ominaisuudet kiinnostaa myös kovasti koska kuvaan päivittäin 🙂 

GEARSofWARdude
Tutustumassa
Videoiden ja kuvien laatu hämärimmissäkin olosuhteissa on itselleni erittäin merkityksellistä. Lisäksi akun tulee tietysti kestää koko päivän hyvinkin raskaalla käytöllä. Odotan uudelta Android 9.0 Pie käyttöjärjestelmältä aiempaa tehokkaampaa ja sujuvampaa käyttökokemusta. Puhelin tulisi kovaan päivittäiseen käyttöön kuntosalille treenivideoiden ja kuvien ottamiseen. Puhelimen tulisi siis olla jokseenkin iskun-, mankun- ja hienkestävä. Painonsa puolesta puhelin kulkisi kevyesti mukana treeneissä.
henni88
Uusi keskustelija

Iso, kirkas näyttö, jolla kelpaa some-maailmaa selata. Kameroiden tekniset tiedot lupaa hyvää, että kunnon kuvia saisi otettua ja muistia ja tehoa on reilusti.  Myös iso akku ja usb-C lämmittää mieltä. Mielelläni testaisin, joko itse tai enemmän tekniikasta tietävä mieheni, mutta varmasti jäisi perheen käyttöön, sen verran hyvältä tietojen perusteella vaikuttaa 

Ele373
Uusi jäsen

Odotan uudelta a70:ä, miten se eroaa tämän hetkisestä Galaxy s8+:sta

 

Ehkä eniten miten kamera on kehittynyt ja miten prosessori pyörittää Android pie:tä (s8+ ei pyöritä kovinkaan hyvin)

Rataraat0
Rekisteröitynyt ☆

Samsung on kuluneen kymmenen vuoden aikana osoittautunut luotettavaksi, varmaksi ja kestäväksi kumppaniksi. Olen siis käynyt läpi koko Galaxy S -sarjan, kirjoittaen tätä viestiä nyt valmistajan tuoreimmalla lippulaivalla, S10+:lla. Vuosi toisensa jälkeen olen saanut rahalle erittäin paljon vastinetta ja S4:n mainoskampanjasta tuttu slogan "Life companion" pätee mielestäni edelleen hyvin valmistajan puhelinmalleihin, niiden ollessa aktiivisesti avuksi ja läsnä päivittäisissä askareissa. A-sarja on kuitenkin jäänyt itselleni hieman tuntemattomaksi, joten olisi hauska päästä laittamaan liki kolme kertaa halvempi laite testipenkkiin. 4500mAh akku lupailee sitkeyttä, jonka laittaisin ensimmäiseksi tulikokeeseen YouTube-videoiden ja pelien suurkuluttajana. Seuraavaksi kävisin kameran kimppuun, 32 megapikseliä kuulostaa erinomaiselta paperilla, mutta minkälaiseen kuvanlaatuun optiikka todellisuudessa pystyy, olisi hauska tietää. Näyttö on aivan valtava, joten sen tarkkuus, liikkeiden sulavuus ja värintoisto kiinnostavat myös. Kaikenkaikkiaan kyseessä on erittäin mielenkiintoinen uutuus tuossa hintaluokassa. Onko siitä haastajaksi S-sarjalle, tarvitseeko hyvästä puhelimesta aina maksaa isoja summia? Näihin etsisin vastauksen A70:n uumenista.

LEIJONA11
Kommentaattori

Moro Tero!!Mukana arvonnassa;-))

Piipa69
Uusi keskustelija

Innokkaana harrastelijavalokuvaajana odotan tältä puhelimelta erinomaista akkua, joka ei kuvatessa hyydy; ei edes pikku pakkasella. Ulkonäkö on sivuseikka, jos tämän kännyn huikea kamera syrjäyttää käyttämäni järjestelmäkameran! Tämä olisi hartain toiveeni, luksusluokan valokuvat siis.

Kuulun enemistöön, eli keski-ikäisiin-tumpeloihin-elektronisten-vempainten-kanssa. Toinen suuri toiveeni olisi, että Samsung A70 oli looginen ja helppokäyttöinen, jotta tavalliseltakin taulapäältä onnistuu sen käyttöönotto sekä monipuolinen käyttö ilman uusia harmaita hiuksia!

janivahakainu
Uusi jäsen

Puhelimen videokuvausominaisuuksia haluaisin testailla. Teen YouTube-videoita, ja erityisesti kiinnostaa puhelimen videokuvauksen laatu sisätiloissa. Myös still-kuvien otto ulkoilmassa kiinnostaa, lähinnä tarkastella laatua miten hyvin on kuva zoomattavissa menemättä pikselimössöksi.

Vtomnau
Uusi jäsen

Odotan toimivaa kokonaisuutta; kestävää akkua, terävää kameraa ja tyylikästä ulkonäköä:)

Jenkky99
Uusi jäsen

Akun kesto on yksi tärkeimmistä asioista ja se että on ollut niin kauan Applen puhelin että haluaisin välillä vihtaa Samsungin. Toinen juttu on kamera kun otan niin paljon kuvia ja sitten iso näyttö

ikavatar
Uusi keskustelija

Odotan mielenkiinnolla miten Samsung Galaxy A70 -puhelin ratkaisee suuren fyysisen koon ongelmat, ja kuinka hyvin valtavan näytön virrankulutus on onnistuttu pitämään kurissa. Onko näyttö tarpeeksi kirkas auringonpaisteessa, ja ovatko kaiutin ja ääniominaisuudet normaalia paremmat suuremman koon vuoksi...

jarmovirtanen
Uusi keskustelija
Hyvät kameraominaisuudet ovat ehkä se kaikkein mielenkiintoisin ominaisuus, jos uutuutta vertaa omaan vanhaan Samsungiini. Muutoinkin olisi miellyttävää päästä testaamaan uutta laitetta, kännyköitä minulla onkin ollut Nokian NMT:stä lähtien.
Weera94
Rekisteröitynyt

On kyllä niin hyvät ominaisuudet että mielellään haluisi päästä testaamaan kameraa ja akun kestoa varsinkin, tykkään muutenkin kuvailla paljon joten tulisi hyvin käyttöön tämä Samsung Galaxy A70 😍

Vihuri
Kommentaattori

No nyt! Itselle ovat tuttuja Sampalta Galaxy S2 (olipas erittäin hyvä puhelin!) ja S4, jossa oli aikansa parhain kamera mielestäni. Sen jälkeen olen käytellyt työnantajan kustantamia iPhoneja. Nyt vaihtui ammatti ja koska en enää työskentele IT-alalla, niin tarvitsen kohta kuopatun Lumia 950:n tilalle uuden puhelimen.

 

Olen jo käynyt Telia-kaupassa tutustumassa A40- ja A50- puhelimiin, ja ne vakuuttivat mm. näyttöjensä "reunattomuudella", vaikkeivat ole mitään "tonnin luureja"!

 

Itselleni erityisen tärkeää on puhelimessa hyvä näyttö ja pitkä akunkesto, olisipa oikein makoisaa päästä kertomaan Yhteisölle ja muillekin, miten tuo A70 kunnostautuu näissäkin asioissa... Ja kunnostautuuhan se, tuskin siihen on huonompia komponentteja laitettu kuin edellä mainitsemiini A40 ja A50...

 

Joten älkääpä epäröikö ottaa yhteyttä, mikäli arpaonni suosisi vihdoin tällä kertaa meikäläistä 😂😁

 

E: Ja sen verran vielä lisään, että jos tuon A70 "koralli" väri on presiis yhtä hieno kuin A40:n, jota hypistelin niin eipä tule riitaa itseni kanssa minkä valitsisin 👍 

 

 

 

 

rsk_lpr
Uusi keskustelija

Mielenkiintoinen laite, iso näyttö, ja sen myötä myös reilun kokoinen akku. A70-mallin ulkonäkö tuo myös mieleen kiinalaiset, kuten Honor 8X. Näkyykö keskihintaisuus sitten prossutehossa, se jää nähtäväksi.