Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

SamsungGalaxy A70.png

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 

Arpaonni suosi tällä kertaa @Aether ja @Kurkelo_1234, paljon onnea voittajille! Hymiö Onnellinen

 

Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa pysyä kuulolla! Seuraavan A-sarjalaisen kilpailu käynnistyy taas piakkoin!

 

Nyt on aika laittaa käyntiin uusi Samsung Galaxy A-sarjan skaba, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A70 -puhelimen (arvo 429 €)!

 

Samsung Galaxy A70 

 

Galaxy A70 osuu hinnaltaan keskihintaisten älypuhelinten yläpäähän ja tämä näkyy myös puhelimen ominaisuuksissa. Suuri akku, huikeat kameraominaisuudet ja tehokas suorituskyky tekevät A70:stä houkuttelevan vaihtoehdon omassa hintaluokassaan.

 

A70:n ulkoasu huokuu laatua, mutta ei tarjoa mainittavia yllätyksiä. Pehmeät pyöristetyt kulmat, lähes koko etualan täyttävä Infinity U -näyttö, raikas värimaailma ja laadukkaat materiaalit jatkavat samaa tuttua linjaa muiden A-sarjalaisten kanssa. Samsung on selkeästi löytänyt oman tyylinsä, eikä hyväksi havaittua reseptiä ole tarve muuttaa.

 

Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A70 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai hyvät kameraominaisuudet?

 

Samsung Galaxy A70 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön blogista.

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 15.5. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 21 sekä varsinainen arvostelu viikolla 24
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A70


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.5.-15.5.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A70 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 429€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 21
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 24

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.05.2019

 

 

Samsung Galaxy A70

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,7" 2400 x 1080 (FHD+)
 • Etukamera: 32MP (F2.0 FF)
 • Takakamera: 32MP (F1.7 AF) + 8MP ultra-wide (F2.2 AF, 123°) + 5MP depth (F2.2 FF)
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: SM6150, Dual 2.0 GHz + Hexa 1.7 GHz
 • Mitat: 164.3 x 76.7 x 7.9 mm
 • Paino: 183 g
 • Käyttöjärjestelmä: Android Pie 9.0
 • Keskusmuisti: 6 Gt
 • Muistikorttipaikka: microSD, jopa 512 Gt
 • Videokuvaus: UHD 4K (3840 x 2160)@30fps
 • Liittimet: USB-C, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
 • Sormenjälkitunnistin
 • Kasvojen tunnistin
 • Akku: 4500 mAh

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Lanseeraamme täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

A-sarjan arvonnat starttasimme Samsung Galaxy A50 -puhelimella, josta saimmekin jo hienot  testiraportit puhelimen voittaneilta. Samsung Galaxy A40 -arvonta päättyi hiljattain, ja sen testit ovat parhaillaan vielä käynnissä.

 

Lue lisää:

Galaxy A70.JPG

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Voita-ja-testaa-Samsung-Galaxy-A70/ba-p/185921
Linkki kopioitu
153 kommenttia 👇
Oksa65
Uusi jäsen

Kyllähän tossa kiinnostaa melkein kaikki. Iso näyttö, kamera, akunkesto, suorituskyky, Samsungin versio androidista...

VBirg
Uusi jäsen

Samsung A70 kiinnostaa pitkän akun keston vuoksi mutta odotan puhelimelta myös hyvää suorituskykyä ja monipuolisia kameran ominaisuuksia.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Kiinnostaisi pistää tämä Samsungin puhelin ensimmäistä kertaa piinapenkille. Odotan kameralta huippulaatuisia kuvia niin hämärässä kuin valoisassa ympäristössä otettuna sekä akkukestoa kuinka pitkään riittää puhelimessa virtaa pitkin poikin päivää 😍

ISOHKOPee
Uusi jäsen

Odotan, että iso akku kestää pitkään kesällä ja talvella, sisällä ja ulkona. Kameralla ois hyvä ottaa kuvia someen ja valokuvakansioon.

Lemonzz
Uusi jäsen

Odotan laatua ja hyvää kameraa. Tulisi tarpeeseen.

MasasdfGG
Rekisteröitynyt ☆

Iso näyttö tuossa hintaluokassa on kiinnostava testata. Kameraa ei ole liikaa kehuttu mutta mielenkiintoinen nähdä mitä se oikeasti on. Kaikinpuolin mielenkiintoisen oloinen puhelin, varsinkin tuossa hintaluokassa.

Valkole2018
Uusi jäsen
Erityisen kiinnostunut olen Samsung A70:n kamera- ja kuvausominaisuuksista. Myös akun kestolla on suuri merkitys. Varsinkin luonnossa ollessa ja luontoa kuvatessa arvostaisin luonnollisia ja selkeitä kuvia. Ja että akkua riittää. Myös nopeudella on merkitystä eri tilanteissa. Olen melkein kateellisena seurannut ystäväni kuvauksia ja hänen ottamiaan kuvia. Minun puhelimeni ominaisuudet ei siihen yllä. Tämä todennäköisesti yltäisi. Siinäpä odotukset ja kiinnostavuus pähkinänkuoressa. Sitä ei liene tarvitse mainita, että toivon sen olevan "käteen käypänen"!
Brewbass
Rekisteröitynyt ☆

Haluaisin kokeilla siirtoa pitkäaikaisena iPhonen käyttäjänä  edullisempaan ja ominaisuuksiltaan monipuolisempaan Androidiin. Galaxy A70 vaikuttaa erittäin kiinnostavalta puhelimelta ja etenkin kameraominaisuudet ja kestävä akku olisivat toivottavat ominaisuudet omassa käytössäni.

Haimix
Tutustumassa

Odotan hyvää akunkestoa, loistava näyttö vaikuttaa hyvältä.

Anttilatimo
Tutustumassa ☆

Käytän puhelinta monipuolisesti päivittäin lähes kaikessa. Samsung Galaxy A70:ssa minua kiinnostaa eniten huikeaksi väitetty kamera sekä akunkesto. Myös näytön isompi ja parempi näyttö kiinnostaa siinä mielessä, että muokkaan ottamani kuvat ja videot kännykällä.

alsie
Uusi keskustelija

Kiinnostaisi päästä testaamaan tätä hienoutta! Erityisesti kamera vaikuttaa erinomaiselta, huomattavasti paremmalta kuin nykyisen puhelimeni, jo kolme vuotta täyttävän Samsung Galaxy 5 neon kamera (Jos yksi koiran ikävuosi vastaa seitsemää ihmisen vuotta, mikähän puhelinten ihmisikä on? Ne tuntuvat ikääntyvän nopeasti ja muutenkin ovat verrattavissa koiriin, vaativat vähintään yhtä paljon huomiotakin.). Muutenkin tämä uutuus näyttää virtaviivaisemmalta ja varmasti on tehokkaampikin kuin vanha puhelimeni.

rstel
Uusi jäsen
Odotan A70-puhelimelta luotettavaa toimintaa. Kiinnostavin ominaisuus on ehkä kameran laatu, mutta 3,5mm kuulokeliitäntä on myös tärkeä. Se alkaa katoamaan puhelimista, mutta itselleni sillä on yhä käyttöä.
ParsiOZY
Uusi jäsen

Moi! Itsellä on kokemusta Galaxy S5 Neo ja  Galaxy A5 puhelimista. Olivat aikanaan kelpo vekottimia. Kiinnostavaa olisi millaisia tämän hintaluokan puhelimien näytöt ovat. Ja riittääkö puhti sujuvaan videotoistoon täydellä kuvanlaadulla. Puhelimen ulkoinen olemus ei ole tärkein juttu, mutta tyylikkyys ei myöskään ole haitta, kunhan se ei haittaa käytettävyyttä.

Taisto3000
Tutustumassa
Hyvä kamera ja riittävän kookas ja hyvä resoluutioinen näyttö kiinnostavat.
myssykasperi
Tutustumassa

Noita ominaisuuksia kun katsoo, niin kyllä himottaisi kokea ne käytännössä! Erityisesti kamera kiinnostaa. Viimeinen vuosi rakkaassa työyhteisössä on edessä ja suunnitelmissa on valokuvakooste tuosta ajasta. Tässähän olisi oiva työväline!

Wirmanen
Rekisteröitynyt ☆

No jopas... Kameran ominaisuudet, näyttö ja akun kesto itselle ne tärkeimmät... Reissuun lähdössä, niin voisi ton järkkärin jättää tällä kertaa matkasta

heis_kaanen
Uusi keskustelija

1. Odotukset: Tämän hetkinen puhelin Samsung s4 mini, joten odotukset ovat todella korkealla puhelimesta. Puhelin tulisi päivittymään kertaheitolla huippuunsa ja eroa tulisi olemaan kuin yöllä ja päivällä.

 

2. Ominaisuudet: Kamerat tulevat olemaan kovalla testillä ja esim. tällähetkellä puhelimessani 13 megapikseliä ja 2 mpix kamerat joten kuvissa ja videoissa eron tulisi huomaamaan selvästi.

Myöskin näyttö, kuuluvuus, käytettävyys, nopeus, viestit, netti, sovellukset, ja kaikki mitä puhelimessa onkaan, tulisi toimimaan todella paljon paremmin ja käytettävyys helpottuisi. 

Tärkein ominaisuus ja kokonaisuus on kumminkin puhekimen TOIMIVUUS, käteen sopiva, akun kesto, helppo käyttää, puhelimen koko ynm, niistä ehkä myöhemmin.

TuruOla
Rekisteröitynyt ☆

Kameraa tulisi käytettyä tosi vaativissa oloissa työni puitteissa huoltokeikoilla dokumentointia tehdessä. Video hidastettuna, tarkat lähikuvat yms tulisi tarpeeseen.

Samsungia käyttänyt lähes koko Galaxy sarjan läpi, viimeisimmät 2 jäänyt väliin

jartsu12
Tutustumassa

Kai se hyvä on, ikää mitää voittanu, eikä varmaa nytkää.

peccala
Rekisteröitynyt ☆

Testaus sopisi minulle hyvin, odotan puhelimelta kohtuu paljon, kuvaan paljon työaikana työkohteita sekä käytän puhelinta paljon päivittäin.

Alpuu
Tutustumassa

Entinen iPhone omistaja nykyinen oneplus käyttäjänä. Testaisin Samsung puhelimen suoritustasoa, kamera ja tietenkin akun kestoa. Älypuhelin on itselläni joka päiväisessä käytössä ja tähän liitetty älykello mikä tarkoittaa puhelimessa tulisi akun kesto sekä suorituskyky.

Noorayy
Rekisteröitynyt ☆

Hyvä kamera, kestävä akku ja tyylikäs ulkomuoto kiinnostaa. Nykyisen samsung A5 puhelimen akku alkaa huononemaan 

Sampppa
Vakiokalustoa
Mielenkiintoinen puhelin ja toki olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan sekä kunnolla testailemaan sen ominaisuuksia. Kiinnostava paketti isolla näytöllä, kunnon kameroilla sekä hyvällä akunkestolla. Kaikinpuolin kompakti paketti. Onkin ollut jo toivomuksissa saada uudempaa luuria käyttöön joten toivottavasti arpaonni suosii tällä kertaa.
ahonri4
Uusi jäsen

Hei, olen Samsungin merkkiuskollinen kuten Teliankin ikivanha asiakas. Käytän kaikkea nykyään kännykällä ja siksi tuo älykkäämpi luuri kiinnostaa. Nykyinen on j5 Samsung

 

No tietysti iso koko kiinnostaa 70v äijää joka tekee kaiken kännykällä. Hymiö Silmänisku

 

Edit SannaMKoo: Yhdistetty kaksi kommenttia samaan

jorda
Uusi jäsen

Akun kesto lupailee jo hyviä pikalatauksen kera ja kamerakin vaikuttaa laadukkaalta. Näyttö koko vaikuttaa sopivalta erilaisten tekstien lukuun ja ominaisuuksien puolesta toimivan tuntuinen. Askelmittari Tähän asti olen ollut Nokian käyttäjä (viimeisin Nokia 😎 ja olisi mukava kokea Samsung Galaxy A70:n käyttö mm kytkettynä auton kojelautanäyttöön (Android auto ym) ja jalan liikuessa. Mielenkiinnolla jään odottamaan arvontaa. 

ainone
Uusi jäsen

 

 

Minä odotan Samsung galaxy A70 erityisesti hintalaatusuhdetta. Olisi kiinnostava päästä testaamaan tämän hintaluokan uutta mallia. Myös suuri akku olisi hieno testata käytännössä. Itselläni on myös aina ollut kooltaan pienempiä puhelimia, mutta olen kiinnostunut testaamaan jotain uutta. Myös uudistunut ulkoasu s -sarjaan nähden näyttää kauniilta. Odotan kokonaisuutta todella kiinnostuneena!

Hyde96
Tutustumassa ☆

Puhelimen ulkonäkö on erittäin upea, sopisi. Odotan puhelimelta mm. Hyvää akun kestoa sekä tehot kuvien, tiedosten sekä sovelluksien käytössä. Kamera tosiaan on erittäin mulle sopiva ominaisuus, tykkään kuvailla paljon. 

annepoh
Rekisteröitynyt ☆

Puhelimen ulkonäkö on kaunis ja siisti, mikä viehättää silmää todella paljon.

 

Uskon, että puhelinta on helppo käyttää ja tehoa on, vaikka muille jakaa.

 

Toivon, että puhelimessa on tehoa enemmän kuin nykyisessä luurossani ja että kamera on hyvä ja laadukas koska tykkään ottaa paljon kuvia puhelimellani.

 

Edit SannaMKoo: Kaksi kommenttia yhdistetty samaan

 

 

Reissumies1208
Rekisteröitynyt

nykyinen s7 kohta 2vuotta toiminut moitteetta akku saisi olla tehokkaampi ja kamera paljon kuvaavalle parempi.Mielekiintoista olis testata tätä uuttuutta .

Kanelikukka
Uusi keskustelija

Eniten kiinnostaa kamera, joka vaikuttaa kyllä todella hyvältä. Otan melko paljon kuvia ja kameraa olisi kiva päästä kokeilemaan eri tilanteissa. Myös akun kesto kiinnostaa ja suuri näyttö. 

penav58
Uusi jäsen

Ois varmaan hyvä laite eläkeläiselle 

ukkelik
Rekisteröitynyt ☆

A70 kiinnostaa, sillä itse ostin nykyiseksi puhelimekseni Galaxy A8 nimenomaan kohtuullisen hinnan, mutta silti hyvän kameran takia. Olisi mielenkiintoista verrata, mitä uusia ominaisuuksia kolme kameraa tuo verrattuna yhteen. Lisäksi iso akku on varmasti hyödyllinen, sillä käytän Galaxy Watchia ja Bluetooth on sen takia jatkuvasti käytössä. Näytönalainen sormenjälkitunnistin on myös mielenkiintoinen, sillä teknologia on saanut paljon kritiikkiä hitaudestaan.

Anthalcoco
Uusi jäsen

No, 35 vuotta ammattina ollut valokuvaaja eli tietenkin kiinnostaa tuo kamera. Esimerkiksi sopiiko ruokabloggarille ainoaksi kameraksi? Toinen  asia mikä kiinnostaa, miten tuo näyttö/ puhelimen ”reagointi”  sopii dronen lennättämiseen.

Scaramouse
Uusi jäsen

Vaikuttaa hinta-laatusuhteeltaan huippuhyvältä. Kaikilta ominaisuuksiltaan nykyistä luuriani parempi, johon voisin hyvin verrata. Eniten kiinnostaa ehdottomasti kamera(t), suorituskyky ja näyttö. Itsellä ei oo vielä kertaakaan ollut Samsungin puhelinta, joten haluaisin kovasti päästä testaamaan.

vetonaru
Uusi jäsen

Se on ehkä outo syy, mutta tärkein ominaisuus minulle on tehokas akku. On todella tärkeää, että puhelinta ei tarvitse pitää kytkettynä koko ajan. Matkoilla se ei aina edes onnistu.

FlyFinn
Uusi keskustelija

Erityisesti puhelimen näyttö kiinnostaa, pitkät työmatkat bussilla, jolloin on aikaa katsella sarjoja ja elokuvia suoratoistopalveluista. Toisaalta myös kiinnostaisi nähdä miten noin ison näytön kanssa pärjää arkielämassä.

mirahoo
Tutustumassa

Suuri akku, joka on tärkeä ominaisuus. Akun on mielellään kestettävä vuorokauden puhelimen normaalia käyttöä.

Hienoilla kameraominaisuuksilla olisi hyvä saada ikuistettua kaikki tärkeät hetket. 

Puhelimen ulkonäkö on siisti ja hillitty, joka näyttää hyvältä.

Odotan puhelimelta toimivuutta, eli puhelin ei jumiutuisi, niinkuin nykyinen puhelimeni.

Parvima73
Uusi jäsen

Hyvä kamera,suuri ja hyvä näyttö,akun kesto.

Millaneni
Uusi keskustelija

Voi tämä olisi kyllä taatusti huikean hieno uusi puhelin ja enemmän kuin iloinen olisin, jos saisin kunnian tätä testata! 🙂 Ominaisuuksiltaan puhelin kuulostaa juuri sellaiselta, kuin mitä puhelimelta yleensäkin kaipaan. Ne huikeat kameraominaisuudet olisi se ykkösjuttu ja toisena heti kestävä akku, se kun tahtoo aina olla tyhjänä ainakin nykyisen puhelimen kanssa. Odotan A70-puhelimelta laatua, laatua ja vielä kerran laatua ja uskon kyllä Samsungin tälläkin kertaa tarjoavan sitä 🙂

Loosamalia
Rekisteröitynyt ☆

Odotan uudelta puhelimelta helppokäyttöisyyttä ja hyvälaatuista kameraa. En ole aiemmin omistanut Samsungin puhelinta, joten olisi hienoa verrata sitä nykyiseen. Nykyinen on jo vanha ja suorituskyvyltään noh - kykenevä jos sille päälle sattuu! (Lähetti tämänkin kommentin jo ennenkuin olin valmis!) 😝

VESASALO
Rekisteröitynyt ☆

Meidän perhe puhelimien kovana käyttäjänä, tarvitsisi uutta vaihtoehtoa, tosipitkäaikaisena asiakkaana

ja kaikki puhelimet Telialta ostaneena.

Erityisen hyvä koekäyttö, kaikkine ominaisuuksineen, tulisi tyttäreltämme.

19v, käyttää puhelintaan mitä uskomattominpiin toimintoihin.

Taatusti perusteellinen läpikatsaus tulisi arvosteluineen.

xerox1065
Rekisteröitynyt ☆

Itsellä 1 puhelin Työ, että henkilökohtaisessa käytössä joten kuormitus on ja akkua saa ladata koko ajan, Olisi kiva päästä toteamaan miten tämä puhelin kaikesta suoriutuu. Varsinkin akku että onko tehonsa arvoinen 

Ilkka286
Kommentaattori

Nyt kun S10+:aa on tullut hypisteltyä jonkin verran, niin olisi mielenkiintoista nähdä että miten huomattavasti järjellisemmin hinnoiteltu malli suoriutuu etenkin kameran osalta. Kameran lisäksi kiinnostaa myös järeä akku, sillä omassa käytössä oikein mikään akku ei meinaa riittää huolettomaan käyttöön ja kun poikakin saa omansa aika helposti tyhjäksi, niin kuormitustestaajia löytyy tästä osoitteesta 🙂

Jonnaeerika
Rekisteröitynyt

Hyvää hinta- ja parisuhdetta. Eniten arvostan hyvää akun kestoa ja hyvää kameraa.

Tepsu920
Rekisteröitynyt

Näyttävä ulkokuori, suuri näyttö, kestävä akku eikä sammu kylmälläkään säällä. Kamerat paljon parempia kuin edellisissä ja koska valokuvailen paljon niin olisi parempi kuin hyvä luuri! ja suuri näyttö on plussaa, puhelimesta pitää pystyä erottamaan kirjaimet ja numerot ja olisin mielläni tuotetestaaja ja kertoisin mitä haluatte:)

Pashaisti
Rekisteröitynyt ☆

Minua eniten kiinnostaa tietää miten suuri on muutos verrattuna jo muutaman vuoden takaiseen Galaxy S7:ään. Varsinkin kamerateknologian kehitys ja se miten hyvin vaikkapa nykyiset kamerat joita tuetaan tekoälyllä pärjäävät olisi siistiä kokea.

 

varjolintu
Tutustumassa ☆

Harrastan valokuvausta, joten tietenkin kamera kiinnostaa eniten. Tietysti myös kestävä akku kiinnostaa, koska käytän puhelinta paljon päivässä ja nykyinen luuri ei käyttöä meinaa kestää. Ja totta kai puhelimen kaunis ja simppeli ulkonäkö vetää puoleensa.

Olisi mielenkiintoista päästä vertaamaan Samsung Galaxy A70 puhelinta omistamaani Samsung Galaxy S3 fossiiliin. Kissa, LOL

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021
 __i
|---|
|[_]|
|:::|
|:::|
`\  \ 
 \_=_\

 

Tämä luuri olisi oiva testattavaksi omissa tulevissa reissuissa, jotka suuntautuvat Pohjolan pääkaupunkeihin, joissa riittää valoa saada hyviä kuvia kaksoiskameralla sekä korkeita, hienoja rakennuksia, joita ikuistaa laajislinssillä!

Haluaisin myös testata, kuinka monta päivää 4500 milliamppeerin suuruinen akku kestäisi pitemmässäkin reissussa ilman latauskertoja, ja sitten kun latauksen aika on niin kokisin mielelläni pikalatauksen nopeuden.

Samsungin uusi One UI -käyttöjärjestelmäkokemus myös kiinnostaa kokonaisuudessaan.

 

Alkavin kesäterkuin,

J-P

Mirtsi73
Tutustumassa ☆

Tässä Samsung Galaxy A70 puhelimessa minua kiehtoo ehdottomasti akku, uusi käyttöjärjestelmä, kamera sekä koko.

Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, miten käytännössä noin ison puhelimen kanssa tuo tuleva kesä sujuu ja onnistuisiko tämä mummeli vihdoinkin saamaan onnistuneita kuvia vilkkaasta lapsenlapsestaan. 

immu73
Rekisteröitynyt ☆
immu73, haluaisin kokea onko puhelin niin tehokas kuin väitetään ja onko näyttö yhtä hyvä ja kestääkö akku niin kuin annetaan ymmärtää ja miten puhelin istuu käteen ja muutenkin kaikki sen toiminnot kun tätä uutta Samsungin a sarjaa on hehkutettu aika lailla ja itselläni on ollut joskus 7 vuotta sitten viimeiseksi Samsungin puhelin,ottaisin mielelläni kokeiluun tämän uuden Samsungin a 70.kiitos...