Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64342
Kirjoituksia 175017

Virallinen OnePlus-keskusteluHighlighted

Virallinen OnePlus-keskustelu

Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Viestejä 142 kpl

Virallinen OnePlus-keskustelu

1/296

Moi Telia Yhteisön jengi!

 

Yhteisöllisyys on OnePlussan ytimessä. Haluamme suunnitella ja kehittää laitteitamme yhdessä OnePlus-fanien kanssa ympäri maailmaa. Haluamme kuunnella toiveita sekä auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa, käydä keskustelua ja olla vuorovaikutuksessa mm. jo perinteeksi muodostuneissa Pop-up -tapahtumissamme.

 

Niinpä onkin mahtavaa, että pääsemme liittymään nyt joukkoonne Telia Yhteisöön! Suomella on pitkään ollut ja tulee aina olemaan erityinen paikka varattuna OnePlussan sydämessä, koska tämä oli ensimmäinen maa, jossa laitteitamme myytiin oman nettikauppamme lisäksi myös paikallisen kumppanin kautta.

 

Olemme tässä ketjussa keskustelemassa kanssanne, auttamassa, sekä tuomassa ajankohtaista tietoa laitteisiimme liittyen. Voit kysyä mitä tahansa OnePlus-tuotteisiin liittyen ja vastaamme parhaamme mukaan. Olisi mukava kuulla mitä mieltä olette laitteistamme, miten käytätte niitä, minkälaisia odotuksia teillä on ja niin edelleen.

 

Meitä on alkuun täältä OnePlussalta kolme henkeä keskustelemassa kanssanne ja toiveena on, että kysymyksiä ja kokemuksia laitetaan tähän ketjuun, ei siis privaviesteinä. Jaetaan fiiliksiä ja ratkotaan mahdollisia kysymyksiä/ongelmia yhdessä!

 

Järjestämme Telia Yhteisöön liittymisen kunniaksi arvonnan, jossa voit voittaa itsellesi uuden OnePlus 7 -puhelimen! Arvontaan pääset osallistumaan kysymällä tässä ketjussa ”Mitä olet halunnut tietää OnePlus 7 -puhelimesta?”. Heitä kysymyksesi siis tähän ketjuun ja osallistut samalla arvontaan. Jos arpaonni suosii, niin kirjoitat laitekokemuksistasi kaksi juttua Telia Yhteisöön.

 

  1. Ensifiilikset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanaa)
  2. Varsinainen testiraportti kahden viikon testien jälkeen, viikolla 30 (vähintään 300 sanaa)

 

Kisa-aika 17.6. – 30.6. Tarkemmat säännöt alla olevassa spoilerissa! Kilpailu on päättynyt!

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi OnePlus 7 6GB+128GB Mirror Grey


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian ja OnePlussan sekä heidän kumppaneidensa henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.6.-30.6.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale OnePlus 7 6GB+128GB -puhelimia. Palkinnon arvo 549€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua esittämällä kysymyksen OnePlussan asiantuntijoille tässä keskusteluketjussa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset OnePlus 7 -keskusteluketjuun.

  • Ensituntumat pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 27/28
  • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30

Testaajat voivat halutessaan tehdä artikkeleita myös enemmän. Artikkeleihin tulee liittää myös kuva- ja/tai videomateriaalia. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.6.2019

 

Meihin voit olla yhteydessä tämän ketjun lisäksi suomeksi myös puhelimitse, chatissa sekä sähköpostilla:

https://www.oneplus.com/fi/support?from=head

 

Muista seurata meitä myös Facebookissa:

https://www.facebook.com/oneplussuomi/

 

sekä Twitterissä:

https://twitter.com/OnePlus_FI

 

 

Toivotamme vielä siis kaikki tervetulleiksi tälle palstalle keskustelemaan meidän, sekä muiden käyttäjien kanssa ja aurinkoista kesää NeverSettle-hengessä! 😉

295 vastausta
Highlighted

Lady
Lady
Viestejä 3 433 kpl

2/296

Haluaisin tietää OnePlus 7 puhelimesta, että minkälainen kamera siinä on? Onko superzoomia siis pystyykö zoomaamaan tarkkaa kuvaa kauempaakin ja onko hyvä hämäräkuvaus?

Onko puhelin roisketiivis, jos nyt kesäsade yllättää niin meneekö pienestä sateesta ihan rikki?

Onko takakuori herkkä särkymään ilman suojakuorta ja tuleeko puhelimen mukana suojakuori?

 

Highlighted

Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Viestejä 13 kpl

3/296

OnePlus 7:n pääkamerassa on 0,5-tuumainen 48 megapikselin Sonyn IMX586-sensori sekä räätälöity 6-elementtinen linssi, jonka aukko on f/1.7 ja pikselikoko jopa 1,6 µm. Kameralla voi zoomata digitaalisesti. Hämäräkuvakseen löytyy "Nightscape"-tila joilloin valoitusaikasi on pidempi, luoden selkeämmän kuvan pimeässä. Puhelimessa on silikonisuojaukset roiskeille. OnePlus 7:ssä takalasi on Corning Gorilla Glass 5, joka kestää toistuvasti pudotuksen 1,6 metristä. Etulasin Glass 6 kestää pudotuksia 2 kertaa paremmin. Pakkauksen mukana tulee suojakuori.

Highlighted

Herrasmies
Herrasmies
Viestejä 2 068 kpl

4/296

@Willin  kirjoitti:

Pakkauksen mukana tulee suojakuori.


Heippa! Oneplus-puhelimissa olen aina ihmetellyt tätä suojakuorta pakkauksien mukana. Eikö ole vähän hassua laittaa toinen suojakuori taakse, kun tuo Corning Gorilla Glass 5 takalasin pitäisi olla erinomainen suoja iskuille? Mikä siis suojakuoren virallinen merkitys on käytännössä eli miksi olette päätyneet tarjoamaan sitä? Hymiö Erittäin onnellinen

Highlighted

Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Viestejä 13 kpl

5/296

Suojakuori löytyy pakkauksesta yhteisömme pyynnöstä ja tarpeesta suojella laitetta tilapäisesti vaativissa olosuhteissa. 😊

Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 20 kpl

6/296

Haluaisin tietää oneplus 7 puhelimesta siitä pro mallista kuinka hyvin se rungosta nouseva etukamera kestää iskuja ja kuinka monta kertaa etukameraa pystyy avaamaan ja sulkemaan ilman naarmuja tai muuta sellaista?

Haluan myös yleisesti tietää akkujen takuista oneplus puhelimissa. Kuinka monta kuukautta tai vuotta akulla on takuuta? koska itselläni on oneplus 5 puhelin joka on ollut minulla jo 1,5vuotta ja akku rupeaa oikuttelemaan jo siinä. 

Terveisin oneplussan tyytyväinen käyttäjä

0 tykkäystä
Highlighted

Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Viestejä 13 kpl

7/296

OnePlus 7 Pron etukamera on testattu kestävän vähintään 300 000 toistoa. Tämä on sama asia kuin käyttäisit sitä 150 kertaa joka päivä viiden vuoden ajan. Etukamera kestää myös 22,3 kg vääntöä.

Tässä linkki videoon: 

https://www.youtube.com/watch?v=eMhnbJ5q8aw  

 

OnePlus laitteilla on 2 vuoden takuu (akku mukaan lukien)

Highlighted

Vakiokalustoa
Viestejä 92 kpl

8/296

Miksiköhän tästä seiskasta on jätetty infrapunalähetin pois?
On hyvin kätevää ohjailla telkkaria/stereoita yms. suoraan kännykällä IR:n kautta.

jos en väärin muista, niin kuutosessa vielä oli.

0 tykkäystä
Highlighted

Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Viestejä 142 kpl

9/296

Moi @Japeaa!

Toistaiseksi OnePlus-puhelimissa ei ole ollut infrapunalähetintä (ei siis myöskään OnePlus 6:ssa). Seurailemme kysyntää asian suhteen. Joitain televisioita on myös mahdollista kontrolloida TV:n omalla sovelluksella! 

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi keskustelija
Viestejä 11 kpl

10/296

Mitkä ovat OnePlus 7:n suurimmat muutokset OnePlus 6 verrattuna?

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.