peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53024 Jäsentä
152368 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

TP-LINK TD-W9970 ADSL/VDSL reititin ja Telia valokuitu käyttöönottoHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-07-2018
Kirjoituksia: 2
1/3

TP-LINK TD-W9970 ADSL/VDSL reititin ja Telia valokuitu käyttöönotto

Minkälaisilla asetuksilla tämän TP-LINK TD-W9970 boxin voisi saada toimintakuntoon? Kohde kerrostaloasunto, sisään tulee valokuitu. Talojakamossa/huoneistojakamossa kaikki kunnossa, yhteys tulee kyllä suoralla piuhalla ilman boxia välissä. Quick setup ei osaa hakea asetuksia automaattisesti, manuaali asetuksissa itsellä menee sormi suuhun. Laitteen oppaan mukaan boxi pitäisi muka kytkeä puhelinpistokkeella (kapea liitin kummassakin päässä) VDSL portista seinäpistokkeeseen?! Eikö VDSL:ää käytettäessä pitäisi käyttää Ethernet kaapelia seinästä boxin LAN-porttiin? No kumpaakin on koitettu, ei verkkoyhteyttä. Boxia koitettu myös päivittää ja palauttaa tehdasasetuksiin yms., ei vaikutusta.

 

Edit NikoNo: otsikkoa hieman tiivistetty ja täsmennetty

0 tykkäystä
2 vastausta
Konkari ☆
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎15-08-2015
Kirjoituksia: 1 813
2/3

Vs: TP-LINK TD-W9970 ADSL/VDSL reititin ja Telia valokuitu käyttöönotto

Hetkinen, tuo TP-LINK on ADSL/VDSL -modeemi,  eli se on suunniteltu tilanteeseen, jossa netti tulee asuntoon perinteisen puhelinkaapelin kautta. Mutta sinun tilanteessa ilmeisesti tulee ihan ethernet-kaapelia pitkin jakomoon. Mitä tuon laitteen manuaalia kurkkasin, niin toimisin nyt seuraavasti:

 

Sammuta router. Kytke tietokone laitteen LAN4/WAN portiin ja käynnistä. Odottele, että laite on päällä ja mene tietokoneen nettiselaimella osoitteeseen 192.168.1.1 

 

Nyt se kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa, ne ovat admin

 

 

Sitten mene valikkoon "operation mode" ja siellä valitse Wireless Router ja valitse ok, laite ilmottaa, että modeemi käynnistyy uudelleen, hyväksy se painamalla ok ja modeemi käynnistyy uudelleen.

 

Kytke sitten seinästä tuleva ethernet-piuha tuohon lan4/wan -porttiin ja tietokone johonkin muuhun portiin. Kaiken järjen mukaan yhteyksien tulisi nyt toimia.

 

 

 

 

 

 

 

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎27-07-2018
Kirjoituksia: 2
3/3

Vs: TP-LINK TD-W9970 ADSL/VDSL reititin ja Telia valokuitu käyttöönotto

Näillä ohjeilla sain verkkoyhteyden pelaamaan heti ykkösellä! Iso kiitos Gurulle!