Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
pami86_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Kaapeliverkossa pitkään jatkuneita ongelmia Turussa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Missä mahtaa olla vika, kun Turussa ainakin Nummenmäen alueella on ollut lähetyksissä jatkuvia ongelmia singnaalin pätkimisen kanssa? Tätä on jatkunut nyt syksystä 2013 asti.

Omissa laitteissa vika ei ole. On vaihdettu antennijohtoja ja digiboksia, tarkastettu asia taloyhtiön puolelta jne. Alkaa tässä pidempihermoisempikin turhautua kun puolisen vuotta on lähetykset pätkineet päivittäin vähän väliä. Onkohan Soneralla jokin ratkaisu tulonpäällä tähän ongelmaan?

Isännöitsijän kanssa viimeksi tänään keskustelin ja hän lupasi viedä asiaa eteenpäin. Hän tiesi myös kertoa alueella olleen ongelmia edeltävän syksyn aikana. Ilmeisesti vikaa ei ole kuitenkaan korjattu, koska ongelmat jatkuvat edelleen...
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei pami86,

Osoitteella löytyy meiltä vikailmoitus ja viankorjaus on siirtynyt asentajalle. Tarkempaa tietoa en viankorjauksen tilanteesta osaa tällä hetkellä vielä sanoa. Toivotaan että ongelma saadaan kuntoon mahdollisimman pian.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut