Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
masterboy_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 4 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Muutto ja liitymän toimimattomuus

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Viikonloppuna liitymän piti siirtyä uuteen osoitteseen. Asiakaspalvelussa todettiin, että liittymä on kytkettynä uudessa osoiteessa jo. Modeemina soneran kytkylaite hla-wr3000 homeline. Modeemissa palaa power, portti(ykköseen liitetty) ja wlan valo. Wlan alla täytyy palaa myös adsl valo mutta nyt ei palaa enää, siis tässä uudessa osoiteessa. Mikä vikana?
Pahaksi onneksi ei ole vara modeemeja niin voisi tehdä testejä ristiin. Naapuri huoneiston langaton yhteys toimii hyvin tässä huoneistossa....

E: Liittymä on soneran extra 25M
1 vastaus
Sonera-asiantuntija_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 5687 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Suosittelen testaamaan yhteyttä esimerkiksi tuttavan ADSL-modeemilla ja puhelinjohdolla. Ohjeet ja vinkit -sivultamme löytyy myös lista modeemeista, jotka on testattu ja todettu toimiviksi Soneran liittymissä.

Jos ADSL/DSL -valo jää toisellakin modeemilla pimeäksi, saattaa vika olla verkossa. Liittymästä kannattaa silloin tehdä vikailmoitus Sonera Vikapalveluun.

T. Lauri
Sonera Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidän myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera
Tämän osion uusimmat keskustelut