Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
eetu1995_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 6 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Valokuitu Ethernet

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei, tilasin noin viikko sitten valokuitu ethernet laajakaistan, 18.12 tuli viesti puhelimeeni että laajakaista on kytketty. No eipä minulla ole mitään hajua miten saan netin toimimaan ? Pitääkö erikseen käydä ostamassa jokin kaapeli ?
1 vastaus
Johannes_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1396 custom-general.replies
  • 1 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Moi eetu1995!

Ethernet-liittymissä sinun tulee ainoastaan kytkeä ethernet-kaapeli tietokoneen verkkokortista asunnossa sijaitsevaan ethernet-pistokkeeseen.

Liittymän käyttöönotossa on kuitenkin huomioitava myös asunnon sisäverkon kytkennät. Asunnossa voi olla useampia ethernet-pistokkeita ja erillinen huoneistojakamo, joka sijaitsee useimmiten eteisessä tai vaatekomerossa. Jakamossa on yksi rasia, johon laajakaistayhteys on kytketty. Tästä rasiasta kytketään Ethernet-kaapeli siihen rasiaan, jota vastaavassa huoneessa yhteyttä halutaan käyttää.

Lisätietoja löydät sivuiltamme.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut