Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62360
Kirjoituksia 170396

Liigaa nähtävillä myös MTV:n kautta alkavalla kaudellaHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 446
1/1

Liigaa nähtävillä myös MTV:n kautta alkavalla kaudella

MTV_uusi_logo (1).jpg

 

Tänään tuli loistavia uutisia jääkiekon ystäville, kun Telia ja MTV ovat solmineet sopimuksen ja näyttää valikoituja otteluita MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla. Sopimuksen myötä valikoituja Liigan huippuotteluita ja Telian suosittuja Liigalive 360 -studiosisältöjä tarjoillaan suorana myös maikkarilla kaudella 2019-20.


MTV näyttää alkavalla kaudella 15 runkosarjaottelua. Ottelut nähdään kauden avausottelua lukuun ottamatta vakiopaikalla, perjantai-illassa Subilla. Lisäksi nämä samat ottelut ovat katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. Pudotuspelien osalta sopimus kattaa alustavasti viisi ottelua.


”Kaikki Liiga-ottelut ovat aina nähtävissä Liiga-asiakkaillemme Telia TV:ssä. Sen kautta asiakas voi valintansa mukaan nauttia joko kaikista Liiga-otteluista tai esimerkiksi vain oman suosikkijoukkueensa peleistä muiden Liiga-ohjelmien lisäksi. On myös todella hienoa, että pääsemme tarjoamaan maistiaisia kaikille suomalaisille MTV:n kanssa solmitun sopimuksen myötä”, sanoo Telian TV- ja medialiiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.


Liiga-kausi starttaa torstaina 12. päivä syyskuuta. Telian Liiga-ohjelmakauden avausottelu sekä ennakkostudio nähdään Telia TV:n lisäksi myös MTV3:lla kello 18 alkaen, jolloin viime kevään finaalistien eli HPK:n ja Kärppien välisen kohtaamisen lisäksi Hämeenlinnan jäähallin kattoon nostetaan Liigan mestaruusviiri.


Telia TV näyttää kaikki kauden 2019-20 runkosarjan ja playoffsien ottelut!

 

 

Lue myös nämä

- Liigan televisioitavat Preseason-pelit - tarjolla 23 matsia

- Takana lähes 500 televisioitua ottelulähetystä - näin viime kausi sujui Telialta

- Tilaa Liiga-passi ja näet kaikki kauden ottelut