peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58033 Jäsentä
161648 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Veini Vehviläinen vs Emil LarmiHighlighted
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 375
1/1

Veini Vehviläinen vs Emil Larmi

larmivehvilainen.jpg

 

Tilastot pudotuspeleissä
Vehviläinen 12 ottelua torjuntaprosentilla 93,98 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,50
Larmi 13 ottelua torjuntaprosentilla 92,45 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,92

 

Kärpät – HPK ottelusarjassa
Vehviläinen 32 torjuntaa 4 päästettyä maalia
Larmi 40 torjuntaa 3 päästettyä maalia

 

 

Tämän kevään finaaleissa kohtaa kaksi nuorta huippumaalivahtia, kun Kärppien maalilla torjuu Veini Vehviläinen ja HPK:n maalilla kiekkoja liimaa Emil Larmi. Molemmat nuorukaiset ovat 22 vuotiaita ja tuntevat toisensa varsin hyvin.

 

emillarmi2.PNGEmil Larmi, HPK

Kahden ottelun jälkeen Larmi on tilastojen valossa ohuesti niskan päällä jos verrataan Vehviläiseen. Larmi on torjunut kiekkoja enemmän, mutta päästänyt yhden maalin vähemmän, kuin kärppävahti. Tällä ei sinänsä ole suurta merkitystä tässä vaiheessa, mutta mielenkiintoista kuitenkin seurata, miten tilanne maalivahtien välillä elää finaalisarjan edetessä.

 

Pelityyliltään nämä veskarit ovat hyvin erilaisia. Veini Vehviläinen on Kärppien maalilla varsin rauhallinen ja liikkuu erittäin maltillisesti. Toki silloin kun pitää liikkua, niin liike on erittäin terävää. Osaa sijoittua maalilla erittäin fiksusti ja pelaa puolustajien kanssa hyvin yhteen. Emil Larmi puolestaan liikkuu maalillaan huomattavasti aggressiivisemmin ja toisinaan näyttäisi seisovan jopa päällään. Kaikesta huolimatta tyyli tuntuu toimivan ja kiekko tarttuu. Selkeitä virheitä näille huippuvahdeille sattuu erittäin harvoin, joten kenttäpelaajat saavat tehdä töitä tosissaan jos mielivät saada mustaa häkkiin.

 

veinivehvilainen.PNGVeini Vehviläinen, Kärpät

Suomen maajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen on myös seurannut Liigan finaaleja tarkasti ja on kiinnostunut napsimaan joitain pelaajia mukaan myös leijonapaitaan. Voisiko tästä maalivahtikaksikosta löytyä Suomelle vahvistusta myös Bratislavan kisoihin?

 

 

Lue myös nämä

Tilaa Liiga televisioosi

Kärpät - HPK finaalisarjan ennakko

Antti Pennanen johdattaa HPK:n mitaleille

Liiga Yhteisössä.jpg
0 tykkäystä