Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63876
Kirjoituksia 173958

Resoluution muuttaminenHighlighted

Resoluution muuttaminen

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Resoluution muuttaminen

1/4

Viime kaudella oli jo puhetta että saisi itse valita lähetyksen bittiframen. Mihin tämä jäi? Minulle henk.koht. luvattiin asia. Kiitos jälleen ei mistään.

0 tykkäystä
3 vastausta
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 240 kpl

2/4

Hei @figaro!

 

Kuvanlaadusta voit valita joko matalan tai automaattisen. Bittiframea ei voi valita, eikä sen mahdollistaminen nyt ainakaan lähitulevaisuudessa ole suunnitteilla, mutta välitettään toivetta eteenpäin!
0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

3/4

Kerroppas mistä vaihdan tuon laadun matalaan...tietokoneelta katselen pelejä teliateeveen kautta. Ei taida olla minkäänlaista mahdollisuutta.

 

asiakkaan kuva.jpg

 

Edit HannaSu: kuva upotettu tekstiin

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 240 kpl

4/4
Windows 10 -koneella Edge-selaimella, IE11-selaimella tai Chrome-selaimella ei ole mahdollista valita kuvatarkkuutta. TeliaTV-sovelluksella, jonka voi ladata Windows 10 -koneeseen, on mahdollista valita kuvatarkkuus. Myös mobiililaitteisiin tai tabletteihin ladattavalla sovelluksella voi valita kuvatarkkuuden joko automaattiseksi tai matalaksi. 🙂
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.