Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63875
Kirjoituksia 173958

Liigan kaikki yhdistelmäpassitHighlighted

Liigan kaikki yhdistelmäpassit

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

Liigan kaikki yhdistelmäpassit

1/18

liigapassit.PNG

 

Joukkuepassi

 

 • Näet kaikki valitsemasi joukkueen ottelut, niin kotona kuin vieraissa. Lisäksi näet Liiga-kanavalta esitettävät oheisohjelmat, kuten studiolähetykset ja Ari Vallin -show jaksot. Maksat vain niiltä kuukausilta, kun joukkueella on pelejä, eli kesän ajalta passi on automaattisesti maksuton. Laskutus alkaa 1.9. ja päättyy sen kuukauden loppuun, kun valitsemasi joukkueen pelit päättyvät.
 • 19,90 €/kk
 • Ei määräaikaista sopimusta, joten voit kokeilla vaikka kuukauden kerrallaan.

 

Liigapassi

 

 • Kaikkien joukkueiden kaikki ottelut runkosarjassa ja pleijareissa. Lisäksi näet Liiga-kanavalta esitettävät oheisohjelmat, kuten studiolähetykset ja Ari Vallin -show jaksot. Maksat vain niiltä kuukausilta, kun pelejä pelataan, eli kesän ajalta passi on automaattisesti maksuton. Laskutus alkaa 1.9. ja päättyy sen kuukauden loppuun, kun Liigan pelit päättyvät.

 • 27,90 €/kk
 • Ei määräaikaista sopimusta, joten voit kokeilla vaikka kuukauden kerrallaan.

 

Liigapassi UHD

 

 

Liigapassi + Viasat Jääkiekko

 

 • Jääkiekon huippupaketissa näet Liigapassin, eli Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Näet myös Liiga UHD -kanavan jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi lähes kaikki NHL-ottelut, kaikki Jokereiden pelit ja muut mielenkiintoisimmat KHL-ottelut. Täydentävänä vielä runsaasti studiolähetyksiä ja makasiiniohjelmia.

 • Kanavapaketin kanavat: Liigapassin kaikki kanavat, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Hockey HD, Viasat NHL Xtra 1-5. Viasatin kanavilla 48h automaattitallennus

 • Toistaiseksi voimassaoleva sopimus 39,90 €/kk
 • Telian liittymäasiakkaille toistaiseksi voimassaoleva sopimus 29,90 €/kk

 

Liigapassi + C More Sport

 

 • Katso kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit ensimmäisestä kiekontiputuksesta Kanada-maljan kohotukseen, sekä paljon muuta huippu-urheilua. Näet myös Liiga UHD -kanavan jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi mukana esimerkiksi moottoriurheilua (mm. F1 ja MotoGP), jalkapallon Mestarien liiga ja La Liga, yleisurheilua, miesten MM-lätkää, CHL, SHL, tennistä sekä golfia.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, C More Max HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

 • 39,90 €/kk
 • 12 kk määräaikainen sopimus ja sama hinta voimassa koko 12 kk ajan.

 

Liigapassi + C More Total

 

 • Paketissa Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Näet myös Liiga UHD -kanavan jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi paljon muuta huippu-urheilua – mm. moottoriurheilua (mm. F1 ja MotoGP), jalkapalloa (mm. Mestarien liiga ja La Liga), yleisurheilua, miesten jääkiekon MM-kisat, tennistä ja golfia. Yli 300 leffaensi-iltaa vuodessa ja skandinaavisia laatusarjoja sekä lapsille oma C More Juniori -kanava.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, C More Max HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD, C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, C More Juniori, SF-Kanalen, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot, C More -ohjelmakirjasto. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

 • 44,90 €/kk
 • 12kk määräaikainen sopimus ja sama hinta voimassa koko 12kk ajan.

 

Liigapassi + HBO Nordic

 

 • Katsottavissa Liigan kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Näet myös Liiga UHD -kanavan, jos käytössä on kanavan katseluun soveltuvat laitteet. Lisäksi HBO Nordicin kaikki helmet kuten Game of Thrones, Billions, Silicon Valley ja Westworld. Lisäksi perheen pienimmille Toonix Lapset -lastenohjelmia.

 • Liigasta maksat vain niiltä kuukausilta, kun Liigaa pelataan: Kanavapaketin kuukausihinta on Liigan kesätauon ajan vain 10,95 €/kk. Pelikuukausina paketin kokonaishinta on 29,90 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot, HBO Nordic -ohjelmakirjasto ja Toonix Lapset -ohjelmakirjasto .

 • 29,90 €/kk
 • Ei pakollista määräaikaista sopimusta, eli voit tilata vaikka kuukaudeksi kerrallaan.

 

Liigapassi + C More Sport + Viasat Urheilu

 

 • Sama sisältö, kuin yllä kerrotussa Liigapassi UHD + C More Sport ja Liigapassi + Viasat Urheilu paketeissa. Tällä kanavapaketilla paras mahdollinen kattaus urheilua omaan televisioon.

 • Kanavat: HIFK, HPK, Ilves, Jukurit, JYP, KalPa, KooKoo, Kärpät, Lukko, Pelicans, SaiPa, Sport, Tappara, TPS, Ässät, Liiga TV, C More Max HD, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 HD, Viasat Sport, Viasat Hockey, Viasat Golf, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Sport Premium, Viasat Fotboll HD, Viasat NHL Xtra 1–5, Liiga-kanavien ohjelmakirjastot. Ohjelmakirjastoissa urheilukanavista 48 h automaattitallennus. Kanavapaketin tilaajana saat myös C More -suoratoistopalvelun maksutta käyttöösi.

 • 54,90 €/kk
 • 12kk määräaikainen sopimus ja sama hinta voimassa koko 12kk ajan.

 

0 tykkäystä
17 vastausta
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

2/18

Jos teen tilauksen verkkokauppastanne, onko tilaus toistaiseksi voimassa oleva vai määräaikainen tilausansa?

 

Alla näyttökaappaus:

 

Näyttökaappaus verkkokaupastaNäyttökaappaus verkkokaupasta

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

3/18

Kiitos @zimmer huomiosta ja palautteesta! Nämä yhdistelmäpaketit on tosiaan määräaikaisia 12kk sopimuksia, joten tuossa on nyt selvästi tapahtunut virhe. Laitoin tästä korjauspyynnön eteenpäin, jotta saadaan tilanne oikaistua, eikä aiheudu jatkossa enää väärinkäsityksiä.

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

4/18

Telian verkkokaupassa myydään vieläkin toistaiseksi voimassa olevia yhdistelmäpaketteja. Tehty toistaiseksi voimassa oleva sopimus ei muutu määräaikaiseksi tiedottamalla asiasta keskustelupalstalla.

 

Pohjimmiltaan kyse on siitä mitä myydään ja millainen sopimus kaupasta syntyy. Verkkokaupassa sopimus tehdään tällä hetkellä toistaiseksi voimassa olevana ja se sitoo sopimuksen molempia osapuolia sopimusehtojen mukaisesti.

 

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

5/18

Tämä on todellakin ikävä tilanne, että itsepalvelussa näkyy väärää tietoa. Sainkin tähän juuri tuotepäälliköltä kuittauksen, että asia on laitettu kiireellisenä korjaukseen. Uskoisin että tuo näkymä saadaan heti huomenna muutettua oikeanlaiseksi, jolloin ei pääse tapahtumaan mitään sekaannuksia.

 

Täältä Yhteisön kautta en valitettavasti pääse asiakastietoihin käsiksi, jotta voisin sinun sopimustilannetta tarkastella. Mikäli koet, että tilannetta pitäisi tarkistella tai haluat aiheesta keskustella, niin toivoisin että otat yhteyttä meidän telia.fi chatin kautta tai yhteydenottopyynnöllä.

 

Iso kiitos sinulle, että nostit aiheen esille!

0 tykkäystä
Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

6/18

Houkuttelevilla yhdistelmä paketeilla Telian olisi mahdollisuus haalia liigan myötä maksutv-sopimuksia kilpailijoilta. Nyt tarjottavat paketit sopivat varmasti joillekin hyvin, mutta isompi osa rajautuu pois.

 

Pahimmat puutteet

- Viasat vaatii digiboksin. (Digiboksi on suurimmalle osalle tarpeeton kapistus)

- Vain määräaikaisia paketteja

 

Uskoisin että suurin osa kuluttajista haluaisi muokata kuukausittain itselleen sopivan yhdistelmäpaketin. Voisitte rakentaa  vastaavan mallin kuin DNA:lla on sportmix. (Vaikka Telian LiigaMix Hymiö Onnellinen)

Toki voisitte myydä rinnalla edelleen pitkiä määräaikaisia sopimuksia edullisemmalla hinnalla.

 

Telian myyjä sanoi minulle, että Viasat digiboksi riippuvuus johtuu Viasatin kanssa tehdystä sopimuksesta. Suosittelisin menemään Viasatin kanssa neuvottelupöytään, sillä tämä riippuvuus on kummallinen tänä päivänä.

Highlighted

Moderaattori
Viestejä 1 468 kpl

7/18

Viasattiin liittyvät yhdistelmäpaketit (lukuunottamatta All Stars -passia) vaativat tosiaan Telia TV -digiboksin tai Telia TV -kaapelikortin, jotta ne on mahdollista tilata. Tämä johtuu juurikin tehdyistä sopimuksista ja sitähän ei tosiaan tiedä, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja muuttuuko tilanteet jossain vaiheessa.

 

Tuo voisi olla ihan mielenkiintoinen ajatus rakentaa jonkinlainen urheilupakettien mix ratkaisu. Tällä hetkellähän meillä on tarjolla jo Mix S ja Mix M paketit, joihin löytyy erilaisia kanavia valittavaksi, jolloin niitä voi muokata joka kuukausi halutessaan. Näiden pakettien urheilutarjonta tosin on toistaiseksi rajallinen. Napataan siis tämäkin idea talteen jatkoa ajatellen Hymiö Onnellinen

 

Varmasti näistä nykyisistä yhdistelmistäkin monille on hyötyä, kun keskittämällä kanavat Telian TV -palveluun, säästää ihan huomattavasti rahaa.

Highlighted

Kommentaattori
Viestejä 20 kpl

8/18

Jos tilaan All star -passin, niin sillähän näkee Viasat Jääkiekko -kanavan tarjonnan.

 

Mitenkäs kirjasto? Mitkä kaikki NHL pelit sinne tulevat jälkikäteen katsottavaksi?

0 tykkäystä
Highlighted

Moderaattori
Viestejä 523 kpl

9/18

@zimmer@  kirjoitti:

Jos tilaan All star -passin, niin sillähän näkee Viasat Jääkiekko -kanavan tarjonnan.

 

Mitenkäs kirjasto? Mitkä kaikki NHL pelit sinne tulevat jälkikäteen katsottavaksi?


Tuossa Viasat Jääkiekko -kanavassa on Catch up -toiminne, jolla tallentuu automaattisesti 7vrk ajaksi kaikki siellä näytettävät matsit ohjelmakirjastoon myös myöhemmin katsottavaksi!

Viasat Jääkiekko -kanavalta näytetään siis prime time -pelit, sekä muut valikoidut NHL -ottelut, sekä KHL:stä ainakin kaikki Jokereiden pelit. Nämä siis myös katsottavissa tuon viikon ajan jos ei livenä ennätä katsomaan. Luonnollisesti siis esimerkiksi NHL Xtra -kanavalta ei mitään sisältöä sinne kirjastoon ilmesty kun kyseiset kanavat eivät pakettiin kuulu.

 

Selventikö tämä asiaa? Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Highlighted

Uusi jäsen
Viestejä 3 kpl

10/18

Toiveena olisi saada yhdistelmäpaketteihin lisää valikoimaa.

 

Esim. Liiga-passi + Viasat Kulta + C More Sport tai Liiga-passi + C More Total + Viasat Urheilu.

 

Kaikkein parasta olisi tietysti vaihtoehto, jossa valitset juuri sen mitä haluat eli valitset ostoskoriin juuri ne kanavat tai kanavapaketit mitä haluat katsoa, ja tietysti sopuhintaan. 😉

0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.