peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Samsung Note 8 / DeX StationHighlighted
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎18-09-2017
Kirjoituksia: 2
1/6

Samsung Note 8 / DeX Station

Hei,
jos oli ennakkotilannut Note 8:in niin miten sen DeX Stationin sai itselleen?

0 tykkäystä
5 vastausta
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎02-06-2015
Kirjoituksia: 131
2/6

Vs: Samsung Note 8 / DeX Station

Terve @Pajupuu!

Minäpä selvitän tätä ja palaan asiaan mitä pikimmiten. Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä
Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎23-08-2017
Kirjoituksia: 3
3/6

Vs: Samsung Note 8 / DeX Station

Avaa/asenna Play Storesta Samsung Members sovellus (pitäisi olla esiasennettuna puhelimessasi. Siellä on mainosbanneri, josta pääsee rekisteröitymään ja syöttämään omat tiedot DeXin tilaamiseksi.

Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎02-06-2015
Kirjoituksia: 131
4/6

Vs: Samsung Note 8 / DeX Station

Se menee tosiaan juurikin noin kuin @Odo1853 tuossa ylempänä ohjeisti. Hymiö Onnellinen

Sellainen lisäys vielä, että telakan lunastus pitää tehdä 30.9.2017 mennessä.

Talonpoika
Rekisteröitynyt: ‎26-09-2017
Kirjoituksia: 2
5/6

Vs: Samsung Note 8 / DeX Station

Hei!

Mieheni rekisteröityi ja tilasi tuon DeXStationin, no kun sitä ei alkanut kuulumaan niin käskin hänen tutkia myös roskapostinsa johon olikin tullut viesti että ko. laite on toimituksessa, no seurantatunnusta klikattuamme totesimme ettei se ole enää postissa - postiin oltiin yhteyksissä ja selvisi että se oli palautettu lähettäjälle koska osoite tiedot olivat puutteelliset niin posti ei voinut toimittaa ilmoitusta paketista meille. Mihin otamme yhteyttä että saamme tuon jo palautetun laitteen?? Ja miten on mahdollista että osoitteeki oli vain laitettu paikkakunta ja postinumero - eikä ollenkaan kotiosoitetta?? Jonka takia paketista ei saatu tietoa. Olemme käyneet jo Telia liikkeessä kysymässä asiaa eivätkä he osanneet neuvoa....

0 tykkäystä
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎16-12-2014
Kirjoituksia: 569
6/6

Vs: Samsung Note 8 / DeX Station

Moi @Sipa1961! Onpas ikävä tilanne. DexStation tilaus tapahtui Samsung Members -sovelluksen kautta, joten kannattaa ottaa yhteyttä heidän asiakastukeensa. Yhteystiedot ja eri yhteydenottotavat löytyvät esimerkiksi täältä sivun alalaidasta. Toivottavasti asia sitä kautta selviää.

0 tykkäystä