peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52604 Jäsentä
151423 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Miksi en saa tietojani Fonectaan.Highlighted
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎08-07-2016
Kirjoituksia: 102
1/7

Miksi en saa tietojani Fonectaan.

Screenshot_20180419-164455.png

 

Tuo ilmoitus vsva näkyy kun yritän laittaa tiedot tuolle sivulle.

Spotify : Hamburgerghini
0 tykkäystä
6 vastausta
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 775
2/7

Vs: Miksi en saa tietojani Fonectaan.

Hei @tch41!

Onko puhelinliittymäsi prepaid liittymä tai salainen? Fonecta ei näytä prepaid liittymän tietoja, kenties voi näyttää siinä tapauksessa että liittymä on rekisteröity.

Fonecta ei myös näytä salattujen liittymien tietoja, jos haluaa omat tietonsa tuonne niin liittymä pitää muuttaa julkiseksi liittymäksi operaattorilla ensin.

 

Tässä lisää tietoa Fonectan palvelusta :

Yhteystietopalvelut ja tilaajatietokanta

Fonectan tilaajatietokannassa on Fonectan numeropalvelussa, painetuissa luetteloissa ja sähköisissä hakemistoissa julkaistavien henkilöiden henkilötietoja. Yleensä tiedot ovat käyttäjän yhteystietoja eli nimi, osoite ja puhelinnumero. Joskus tietoihin on liitetty myös ammattinimike ja tilaajan nimi, eli sen, joka on tehnyt liittymäsopimuksen ja maksaa laskun, sekä operaattorin nimi.

Käyttäjällä ja tilaajana olevalla luonnollisella henkilöllä on oikeus maksutta kieltää itseään koskevien tietojen julkaiseminen puhelinluettelossa ja numeropalvelussa kokonaan tai osittain. Käyttäjä voi myös kieltää kyseisten tietojen luovuttamisen edelleen. Mikäli julkaistuissa tiedoissa on virhe, Fonecta korjaa virheet pyynnöstä tarkoituksenmukaisella tavalla. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että paperiluettelossa oleva virhe voidaan korjata vasta seuraavan luettelon ilmestyessä. Sama koskee tietojen poistamista paperiluettelosta.

Teleyrityksen ja Fonectan on annettava myös puhelinluetteloon ja numeropalveluun merkitylle yritykselle ja muulle yhteisölle oikeus saada tietonsa tarkistetuiksi ja poistetuiksi sekä virheelliset tiedot korjatuiksi.

Tietojen korjaus- ja poistopyynnöt on suositeltavaa tehdä suoraan omalle teleyritykselle, jotta pyynnöt välittyisivät myös muille hakemistopalveluyrityksille. Jos puhelinnumero halutaan pois kaikista hakemistopalveluista, se tulisi muuttaa salaiseksi. Jos henkilö haluaa muuttaa tai poistaa tietojaan vain jostain tietystä Fonectan palvelusta, pyynnöt tehdään Fonectan asiakaspalveluun.

Mikäli asiakas on itse lisännyt Fonectan internetpalveluihin muita omia yhteystietojaan, tulee asiakkaan itse huolehtia, että ne ovat oikein ja ajan tasalla. Fonecta saattaa lähettää tietojen päivitystä koskevia muistutusviestejä. Fonectalla on oikeus poistaa vanhentuneiksi ja asiattomiksi katsomiaan lisätietoja.

Teleyrityksillä ja Fonectalla yhteystietopalvelun tarjoajana on velvollisuus luovuttaa luettelossa julkaistaviksi ilmoitettuja tietoja myös muille luettelo- ja numeropalveluiden tarjoajille.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Vakiokalustoa
Rekisteröitynyt: ‎08-07-2016
Kirjoituksia: 102
3/7

Vs: Miksi en saa tietojani Fonectaan.

Ei ole prepaid eikä salainen

Spotify : Hamburgerghini
0 tykkäystä
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 775
4/7

Vs: Miksi en saa tietojani Fonectaan.


@tch41@  kirjoitti:

Ei ole prepaid eikä salainen


Tarkista vielä telia.fi -sivustolta oman liittymän tiedoista : Omat tietosi - TIEDOT NUMEROPALVELUSSA, että näkyykö siellä sinun tietosi. Ne päivittyvät 1-5 arkipäivässä, jos niitä muokkaa.

 

Jos siellä on tiedot oikein, niin tässä on Fonectan yhteystiedot :

 

 

Kuluttaja-asiakaspalvelu

(Fonecta-tili, Fonecta Caller & Fonecta.fi asiakastuki, yksityishenkilön rekisteritiedot, yksityishenkilön puhelinluetteloasiat)

029 3000 003

kuluttajat@fonecta.com

Arkisin klo 9.00–15.00. Puhelun hinta mpm/pvm.

Fonectan kuluttaja-asiakaspalvelun puhelut taltioidaan laadun varmistamiseksi ja osaamisen kehittämiseksi. Puheluiden taltiointeja käsittelevät vain siihen oikeutetut henkilöt, joita koskee vaitiolovelvollisuus.

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 344
5/7

Vs: Miksi en saa tietojani Fonectaan.

Otattehan myös huomioon, että Telia veloittaa numeropalvelutietojen muutoksesta 15,00 € liittymältä.

0 tykkäystä
SIM-guru
SIM-guru
Rekisteröitynyt: ‎21-02-2015
Kirjoituksia: 1 338
6/7

Vs: Miksi en saa tietojani Fonectaan.


@irritus@  kirjoitti:

Otattehan myös huomioon, että Telia veloittaa numeropalvelutietojen muutoksesta 15,00 € liittymältä.


Ei taida koskea itsepalveluna tehtyjä muutoksia? Lause hinnastossa alkaa "Voit tehdä monet toimenpiteistä itsepalveluna." Ja tuskin ko. maksua peritään aspankaan tekemänä silloin, jos kyseessä on Telian virhe tms.  Ainakaan uusimmassa laskussani ei ollut tuollaisia veloitettu, vaikka niitä sattumalta juuri tuohon laskutus sykliin muutaman liittymän osalta muokkasin. Enkä kyllä muista, että olisi aiemminkaan veloitettu.

Kaikki oikeudet pidätetään
All rights reserved
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
7/7

Vs: Miksi en saa tietojani Fonectaan.

Eipä tuosta itsepalveluna tehdessä veloiteta, mutta voisi tuon hinnastoon myös tarkentaa ihan erikseen. (: 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!