Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66556
Kirjoituksia 179884

Mms viestit puhelimeen eikä nettiinMms viestit puhelimeen eikä nettiin

noorafeline
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

Mms viestit puhelimeen eikä nettiin

1/3

Haluaisin ehdottomasti lukea viestit suoraan puhelimesta enkä netin kautta, käytän pääosin yritysportaalia joten automaattinen kirjautuminen menee sinne ka joudun kirjautumaan eri tunnuksilla lukeakseni Mms-viestin ja joskus netti on hidas.

 

Puhelimeni pn iPhone 7+, kyllä MMS-viestit on asetuksista laitettu päälle, yritin tilata asetukset numerosta 15400 ja saan ilmoituksen ettei puhelimeeni voida lähettää asetuksia. Siis miten ihmeessä saisin tämän MMS-palvelun puhelimessani nykyaikaan?

Vastaa
0 tykkäystä
2 vastausta

tilasto
Kunniajäsen
Viestejä 1 363 kpl

2/3

Kokeile määrittää asetukset käsin https://www.telia.fi/asiakastuki/liittymat/puhelimen-kaytto/mms-internet-asetukset tuon ohjeen mukaan. Löytyy asetukset -> mobiiliverkko -> mobiilidatavalinnat -> mobiilidataverkko

Jos silti ei lähde toimimaan uudelleenkäynnistyksen jälkeen, olisiko liittymässä jokin esto joka estää noiden toimimisen? Siitä kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun sitten.

Vastaa

Vesa43
Uusi jäsen
Viestejä 1 kpl

3/3

Jospa puhelimen mobiilidata on pois päältä. Minulle kävi android-puhelimella niin, ja etsin kauan neuvoa, kunnes huomasin tarkistaa tämän. Triviaaliratkaisu!

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.