Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65039
Kirjoituksia 176742

Puhelin kysyy pääsykoodiaHighlighted

Puhelin kysyy pääsykoodia

Uusi keskustelija
Viestejä 8 kpl

Puhelin kysyy pääsykoodia

1/2

Soneralta uusi puhelin. Käyttöönoton jälkeen laite ei kysynyt pin-koodia. Aktivoin sim-kortin pinin: Asetukset>Turvallisuus>Määritä sim-kortin lukitus>Lukitse sim-kortti. Tämän jälkeen nyt laite kysyy aina pin-koodia avattaessa. Haluaisin kyselyn pois. Ei poistunut, vaikka poistin sim-kortin lukituksen em. kohdassa. Vaihdoin laitteen mukaan onnistuneesti pin-koodin. Laite kuitenkin hyväksyy vain 0000 ja väärän koodin saa antaa jatkuvasti. Ei kysy PUK-koodia. Miten siis saisin saisin kyselyn taas pois?

 

 

Edit: Muokattu otsikkoa//MiaSL

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus
Highlighted

Kunniajäsen
Viestejä 1 279 kpl

2/2

Vaikuttaisi siltä, että nyt on käytössä puhelimen lukitus pin-koodilla, joka taas ei ole riippuvainen sim-kortin pin-koodista.

 

Käypä katsomassa Asetukset -> Lukitusnäyttö ja turvallisuus (tai jotain tähän suuntaan) -> Lukituksen tyyppi, siellä varmaankin näkyy pin-koodi. Sinne sitten määritellään lukitukseksi pyyhkäisy tai ei mitään tai muu vaihtoehto niin ei pitäisi kysellä enää koodia näyttöä avatessa.

 

Edit: katsoin tuosta omasta S6 edgestä, että Lukitse sim-kortti optio määrittää myös ruudunlukituksen samalla käyttöön, tässä tapauksessa käyttöön on ilmeisesti tullut ruudunlukitus oletuskoodilla 00000...

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.