peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51490 Jäsentä
149032 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia Prepaid riistakameraanHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-08-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Telia Prepaid riistakameraan

Soom moro.

 

Millä tavalla voin tarkistaa maalla mökkivalvojana olevan riistakameran Telia-prepaid -kortin saldon. Numero on tietty tiedossa ja pin -koodi samoin, mutta mitenkä voin läppärillä jossakin Telian sivuilla käydä tarkistamassa kamerassa olevan kortin saldon, eli tietää, pitääkö jo ladata lisää vai riittääkö vielä joksikin aikaa.

 

Edit AaTanja 27.8.: vaihdettu otsikosta Sonera Teliaksi.

0 tykkäystä
3 vastausta
Vakiokalustoa**
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 316
2/4

Vs: Telia Prepaid riistakameraan

Prepaidin saldon voi tarkistaa Telia Prepaid-hallintasivulla. Mikäli sinulla ei ole entuudestaan tunnusta prepaid-hallintasivulle, klikkaa oikeasta alareunasta Luo tili ja seuraa ohjeita. Puhelinnumeroksi voit antaa oman vakituisen puhelinnumerosi. Sen ei tarvitse olla välttämättä yhdenkään prepaid-liittymän numero eikä edes Telian liittymä.

 

Antamaasi puhelinnumeroon lähetetään tilapäinen salasana tekstiviestinä. Syötä tämä sekä itse valitsemasi uusi salasana hallintasivustolle. Jatkossa puhelinnumerosi toimii käyttäjätunnuksena ja salasana on itse valitsemasi nelinumeroinen luku.

 

Prepaid-liittymät lisätään palveluun klikkaamalla isoa plus-merkkiä.

 

Jotta saat liittymän rekisteröityä palveluun, riistakamerasta tulee lähettää vahvistusviesti PREPAID PERHE OK numeroon 15400 sen jälkeen, kun liittymän vahvistaminen on aloitettu prepaid-hallintasivulta.

 

Jos vahvistusviestin lähettäminen riistakameralla ei onnistu, joudut siirtämään sim-kortin hetkeksi puhelimeen, tablettiin, nettitikkuun tai reitittimeen, jolla voi lähettää tekstiviestejä. Sen jälkeen kun liittymä on vahvistettu, sim-kortin voi siirtää takaisin riistakameraan.

 

Jatkossa saldon tarkistamiseksi riittää prepaid-hallintasivulle tunnuksella ja salasanalla kirjautuminen. Sim-korttia ei tarvitse enää toista kertaa ottaa pois riistakamerasta.

Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-08-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Telia Prepaid riistakameraan

Kiitos ohjeista. Hiukan meni ongelmanratkaisuksi löytää jokin puhelin, johon kameran iso simmi sopi suoraan. Vanhin versio ilmoitti, että kortti on hylätty, mutta poistamalla kehyksiä päästiin sellaiseen kokoon, joka kelpasi edes yhteen puhelimeen.

Nyt saldoseuranta toimii ihan bueno.

 

Kiitos.

Vakiokalustoa**
Rekisteröitynyt: ‎14-12-2015
Kirjoituksia: 316
4/4

Vs: Telia Prepaid riistakameraan

Telia Prepaid -liittymien hallintasivuston osoite on muuttunut ja se löytyy nykyään täältä:

 

Telia Prepaid -hallintasivusto.